"Tämä ala antaa paljon mahdollisuuksia työskennellä monenlaisissa työtehtävissä."

Vuoden lähihoitajaopiskelijaksi Paula KoskelaVuoden lähihoitajaopiskelija Paula KoskelaVuoden 2022 lähihoitajaopiskelijaksi valittiin Kpedun sosiaali- ja terveysalan ensimmäisen vuoden opiskelija Paula Koskela. Opiskelukavereiden antamista perusteluista käy ilmi, että Koskela on ahkera, pirteä ja motivoitunut alan opiskelija.

Alalle Koskela kertoo hakeutuneensa, koska on aina tuntenut halua auttaa ihmisiä. Tätä hän on saanut harjoitella jo pienestä pitäen hoitaessaan suurta sisaruskatrasta.

– Koen, että tämä ala antaa paljon mahdollisuuksia työskennellä monenlaisissa työtehtävissä. Hiljattain olen kiinnostunut suu- ja hammaspuolen töistä, ja se taitaakin olla se minun juttuni tulevaisuudessa, suuhygienistin ammatista haaveileva Koskela kertoo.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana Koskela kertoo oppineensa paljon kasvun ja osallisuuden edistämisen osaamisalasta, ja näitä oppeja hän sai hiljattain hyödyntää työelämässä tapahtuvan oppimisen jaksolla Jyväskylässä.

– Olin tuon jakson ajan päiväkodissa töissä, ja se oli tosi mukava kokemus. Työyhteisö oli huippu, sillä yhteishenki oli hyvä, joten pääsin hyvin mukaan porukkaan. Päätin lähteä Jyväskylään, koska siskoni asuu siellä. Tämä oli hyvä mahdollisuus lähteä vähän kauemmaksi, Toholammilta kotoisin oleva Koskela kertoo.

Opiskelukavereiden äänestämänä vuoden lähihoitajaksi valittu Koskela kertoo olevansa palkinnosta iloinen ja yllättynyt.

– Olen kyllä aina iloinen ja positiivinen, mutta kyllä tämä palkinto silti yllätti. Mukavalta tuntuu, Koskela totesi hymyissä suin palkitsemistilaisuuden jälkeen.

Kpedun vuoden lähihoitajaopiskelijaksi valittiin Paula Koskela. Palkitsemistilaisuudessa mukana olivat myös Superin ja Tehyn edustajat.

Kuvat: Sanna Tamminen