Koulutuksia Kokkolassa

Sähkö- ja automaatioalan ammattilaiseksi

  1. Etusivu
  2. Koulutustarjonta
  3. Sähkö ja automaatio

Kiinnostaako opiskelu sähkö- ja automaatioalalla?

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa Kokkolan Ammattikampuksella voit suorittaa sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on tarvittava perusosaaminen sähkö- ja automaatioalan asennus-, huolto-, ohjaus- ja kunnossapitotehtäviin. Sähkö- ja automaatioalan peruskoulutuksesta saat hyvät valmiudet itsesi ja ammattitaitosi edelleen kehittämiseen sekä tietoyhteiskunnassa toimimiseen.

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi sähköasentajana ja automaatioasentajana rakennusten sähköasennuksia tekevässä urakointiliikkeessä, sähkön tuotanto-, jakelu- ja siirtoyhtiöissä, teollisuuslaitoksessa asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävissä tai sähkötarvikeliikkeessä asiakaspalvelussa.

Tutustu myös muihin alla oleviin sähkö- ja automaatioalan koulutuksiin ja hae mukaan!

 

Katsoaksesi videon tulee markkinointievästeiden olla hyväksyttynä.
Katsoaksesi videon tulee markkinointievästeiden olla hyväksyttynä.

Sähköalaa Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa opiskellut Karoliina Lintinen työskentelee tänä päivänä nokkamiehenä. 

Lue lisää

Toista vuotta sähköasentajiksi opiskelevat Miikka Honkaniemi Kokkolasta ja Niko Parhiala Kannuksesta ovat päässeet tekemään sähkötöitä lattiasta kattoon.

Lue lisää

Veljekset Lasse ja Olli Kalliokoski ovat suorastaan automaatioasentajien suvusta. Vanhempi veli Miika valmistui Kokkolasta automaatioasentajaksi muutama vuosi sitten ja myös isä on alan ammattilainen.

Lue lisää

Kalajoelta kotoisin oleva Santtu Manninen päätyi Kokkolaan opiskelemaan sähkö- ja automaatioalaa kaverin vinkkaamana. Myös LVI-ala olisi kiinnostanut, mutta opiskelupaikka aukesi lopulta sähköpuolelle. Nyt mielenkiintoisia opintoja on takana pian kaksi vuotta.

Lue lisää