Virtasten kesäleiri

Kohderyhmä

Virtasten kesäleiri on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Sisältö

Musiikki:
Musiikkipajassa laulamme, nauramme ja soitamme! Etsimme omasta äänestä, kehosta ja soittimista erilaisia ääniä ja rytmejä. Kuuntelemme erilaisia kappaleita ja keksimme omaa musiikkia. Nautimme musiikista ja sen tuomasta hyvästä olosta yhdessä. Omaa tekemistä löytyy kaikille, ja yhdessä kannustamme toisiamme kokeilemaan laulamista ja soittamista. .

Kuvataide:
Kuvataidepajassa ihmetellään, tutkitaan ja nautitaan omasta luovuudesta! Kuvataiteella voit kertoa tarinoita, käsitellä tunteita ja herättää ajatuksia. Ryhmässä toteutetaan omaa luovaa ilmaisua, joten ryhmä sopii kaikille. Viikon aikana pääset kokeilemaan erilaisia tapoja toteuttaa omaa taidettasi. Tehdään yhdessä mukava kesä, maalataan, piirretään ja ihaillaan omaa taidetta. Oma taide tulee suoraan sydämestä!

VALITSE OMA LEIRIJUTTUSI!
Jokainen leiriläinen valitsee itselleen yhden pajan, opetusryhmän, johon haluaa ensisijaisesti osallistua. Vaihtoehdot ovat musiikki ja kuvataide. Näissä ryhmissä opiskellaan joka päivä maanantaista torstaihin. Iltaisin järjestetään kaikille yhteistä mukavaa ohjelmaa.

AIKATAULU: Leiri alkaa maanantaina 21.6.2021 klo 9 ja päättyy torstaina 24.6.2021 klo 17.

OPETTAJAT: Jokaista työpajaa ohjaa alan ammattilainen.

AVUSTAJAT: Leirille on järjestetty yövalvonta ja yleisavustajia. Oman henkilökohtaisen avustajan jokainen palkkaa tarvittaessa itse.

HINNAT:
200 € sisältää opetuksen, majoituksen, aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan.

165 € sisältää opetuksen, lounaan ja välipalan.

ILMOITTAUTUMISET: 31.5.2021 mennessä: ulla.matveinen@kpedu.fi tai puh. 040 807 3544. Muista ilmoittaa myös valitsemasi opetusryhmä!

Lisätietoja

Leiri täynnä. Ilmoittautuminen päättynyt.

Ulla Matveinen, p.040 8073544, ulla.matveinen@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035