Virtasten kesäleiri

Kohderyhmä

Virtasten kesäleiri on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Sisältö

MUSIIKKI: Musiikkipajassa laulamme, nauramme ja soitamme! Etsimme omasta äänestä, kehosta ja soittimista erilaisia ääniä ja rytmejä. Kuuntelemme erilaisia kappaleita ja keksimme omaa musiikkia. Nautimme musiikista ja sen tuomasta hyvästä olosta yhdessä.

KUVATAIDE: Kuvataidepajassa nautitaan omasta luovuudesta! Kuvataiteella voit kertoa tarinoita, käsitellä tunteita ja herättää ajatuksia. Ryhmässä toteutetaan omaa luovaa ilmaisua, joten ryhmä sopii kaikille. Maalataan, piirretään ja ihaillaan omaa taidetta. Oma taide tulee suoraan sydämestä!

TANSSI: Tanssimme vapaasti improvisoiden ja koreografian mukaan, soolona, pareittain ja piirissä kaikki yhdessä. Jokainen osaa tanssia ja yhdessä kannustamme toisiamme ilmaisemaan itseä tanssin keinoin.

SIRKUS: Sirkuspajassa pääset harjoittelemaan ihan oikeilla sirkusvälineillä, kokemaan hauskoja hetkiä temppuilun parissa ja loistamaan sirkustähtenä.

VALITSE OMA LEIRIJUTTUSI!
Jokainen leiriläinen valitsee itselleen yhden pajan, opetusryhmän, johon haluaa ensisijaisesti osallistua sekä 2. vaihtoehdon, ellei oma paja toteudu.
Vaihtoehdot ovat musiikki, kuvataide, tanssi ja sirkus. Näissä ryhmissä opiskellaan päivisin maanantaista torstaihin. Iltaisin järjestetään kaikille yhteistä mukavaa ohjelmaa.

AIKATAULU: Leiri alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 12.

OPETTAJAT: Jokaista työpajaa ohjaa alan ammattilainen.

AVUSTAJAT: Leirille on järjestetty yövalvonta ja yleisavustajia. Kyydit Kälviälle ja oman henkilökohtaisen avustajan jokainen maksaa/palkkaa tarvittaessa itse.

HINNAT: 235 € sisältää opetuksen, majoituksen, aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Päiväleiri: 160 € sisältää opetuksen, lounaan ja välipalan.

ILMOITTAUTUMISET: 2.6.2023 mennessä sähköpostitse: valtteri.konttila@kpedu.fi tai Kpedun nettisivujen kautta.

Muista ilmoittaa myös minkä pajan haluat 1. vaihtoehdoksi ja minkä pajan 2. vaihtoehdoksi? Ilmoita myös samalla kaikki allergiat ja erityisruokavaliot, myös se, mikäli olet vegaani tai kasvissyöjä.

Lisätietoja

Ulla Matveinen, p.040 8073544, ulla.matveinen@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035