Virtasten kesäleiri

Kohderyhmä

Virtasten kesäleiri on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Sisältö

Musiikki: Musiikkipajassa laulamme, nauramme ja soitamme! Etsimme omasta äänestä, kehosta ja soittimista erilaisia ääniä ja rytmejä. Kuuntelemme erilaisia kappaleita ja keksimme omaa musiikkia. Nautimme musiikista ja sen tuomasta hyvästä olosta yhdessä. Omaa tekemistä löytyy kaikille, ja yhdessä kannustamme toisiamme kokeilemaan laulamista ja soittamista.

Kuvataide: Kuvataidepajassa ihmetellään, tutkitaan ja nautitaan omasta luovuudesta! Kuvataiteella voit kertoa tarinoita, käsitellä tunteita ja herättää ajatuksia. Ryhmässä toteutetaan omaa luovaa ilmaisua, joten ryhmä sopii kaikille. Tehdään yhdessä mukava kesä, maalataan, piirretään ja ihaillaan omaa taidetta. Oma taide tulee suoraan sydämestä!

Tanssi: Tanssimme vapaasti improvisoiden ja koreografian mukaan, soolona, pareittain ja piirissä kaikki yhdessä. Jokainen osaa tanssia ja yhdessä kannustamme toisiamme ilmaisemaan itseä tanssin keinoin. Tule poimimaan tanssin keinoin tähtiä taivaalta ja kylvämään iloa maailmaan!

Teatteri: Tervetuloa mukavaan teatterin maailmaan! Tutustutaan yhdessä teatterin tekemiseen erilaisten harjoitusten kautta. Viikon aikana luodaan omien ideoitten pohjalta myös oma pieni esitys.

VALITSE OMA LEIRIJUTTUSI!
Jokainen leiriläinen valitsee itselleen yhden pajan, opetusryhmän, johon haluaa ensisijaisesti osallistua. Vaihtoehdot ovat musiikki, kuvataide, tanssi ja teatteri. Näissä ryhmissä opiskellaan joka päivä maanantaista perjantaihin. Iltaisin järjestetään kaikille yhteistä mukavaa ohjelmaa.

AIKATAULU: Leiri alkaa maanantaina 27.6.2022 klo 10 ja päättyy perjantaina 1.7.2022 klo 12.

OPETTAJAT: Jokaista työpajaa ohjaa alan ammattilainen.

AVUSTAJAT: Leirille on järjestetty yövalvonta ja yleisavustajia. Oman henkilökohtaisen avustajan jokainen palkkaa tarvittaessa itse. HINNAT: 220 € sisältää opetuksen, majoituksen, aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. 150 € sisältää opetuksen aamupalan, lounaan ja välipalan.

ILMOITTAUTUMISET: 29.5.2022 mennessä: info.kansanopisto@kpedu.fi tai nettisivujen kautta.
Muista ilmoittaa myös minkä pajan haluat 1. vaihtoehdoksi ja minkä pajan 2. vaihtoehdoksi?
Ilmoita myös samalla kaikki allergiat ja erityisruokavaliot, myös se, mikäli olet vegaani tai kasvissyöjä.

Lisätietoja

Ulla Matveinen, p.040 8073544, ulla.matveinen@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035