Virtasten kesäleiri

Kohderyhmä

Virtasten kesäleiri on suunnattu erityistä tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille.

Sisältö

MUSIIKKI: Musiikkipajassa laulamme, nauramme ja soitamme! Etsimme omasta äänestä, kehosta ja soittimista erilaisia ääniä ja rytmejä. Kuuntelemme erilaisia kappaleita ja keksimme omaa musiikkia. Nautimme musiikista ja sen tuomasta hyvästä olosta yhdessä.

KUVATAIDE: Kuvataidepajassa maalataan, piirretään, askarrellaan ja ihaillaan omaa taidetta. Opitaan erilaisia taiteen tekemisen menetelmiä ja rohkaistutaan oman luovuuden käyttöön.
TANSSI: Tanssimme vapaasti improvisoiden ja koreografian mukaan, soolona, pareittain ja piirissä kaikki yhdessä. Jokainen osaa tanssia ja yhdessä kannustamme toisiamme ilmaisemaan itseä tanssin keinoin.

TEATTERI: Teatteripajassa pääset ideoimaan ja tekemään erilaisia rooleja ja ohjelmanumeroita. Harjoitukset vahvistavat minäkuvaa ja tunneilmaisua. Hauska yhdessä tekeminen luo mahdollisuuden kommunikoida ilman kieltä.

VALITSE OMA LEIRIJUTTUSI!
Jokainen leiriläinen valitsee itselleen yhden pajan, opetusryhmän, johon haluaa ensisijaisesti osallistua sekä 2. vaihtoehdon, ellei oma paja toteudu.
Vaihtoehdot ovat musiikki, kuvataide, tanssi ja teatteri. Näissä ryhmissä opiskellaan päivisin maanantaista torstaihin. Iltaisin järjestetään kaikille yhteistä mukavaa ohjelmaa.

AIKATAULU: Leiri alkaa maanantaina 24.6.2024 klo 10 ja päättyy perjantaina 28.6.2024 klo 12.

OPETTAJAT: Jokaista työpajaa ohjaa alan ammattilainen.

AVUSTAJAT: Leirille on järjestetty yövalvonta ja yleisavustajia. Kyydit Kälviälle ja oman henkilökohtaisen avustajan jokainen maksaa/palkkaa tarvittaessa itse.

HINNAT: 235 € sisältää opetuksen, majoituksen, aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Päiväleiri: 160 € sisältää opetuksen, lounaan ja välipalan.

ILMOITTAUTUMISET: Viereisen hae/ilmoittaudu -linkin kautta tai: valtteri.konttila@kpedu.fi 15.5.2024 mennessä.

Muista ilmoittaa myös minkä pajan haluat 1. vaihtoehdoksi ja minkä pajan 2. vaihtoehdoksi? Ilmoita myös samalla kaikki allergiat ja erityisruokavaliot, myös se, mikäli olet vegaani tai kasvissyöjä.

Lisätietoja

Valtteri Konttila, p.044 7250 736

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035