Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ammattikeittiön avaustaviin työtehtäviin.
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille ruoka-alasta kiinnostuneille maahanmuuttajataustaisille henkilöille.
Sisältö
Koulutus toteutetaan Kokkolassa ajalla 2.10.2023-15.12.2023
Toteutustavat lähiopetus, oppimistehtävät ja työpaikalla tapahtuva osaamisen hankkiminen.
Sisältönä mm:
- ammattikeittiön puhtaanapidon perusteet
- työyhteisössä toimiminen
- palveluammatin suomen kieli
- hygieniaosaaminen
- hygieniatestiin osallistuminen
- työturvallisuusosaaminen
- työpaikalla tapahtuva osaamisen hankkiminen
Koulutus mahdollistaa työllistymisen ammattikeittiön avustaviin työtehtäviin ja antaa valmiuksia ravintola- cateringalan perustutkinnon suorittamiseen.
Hakuaika päättyy 20.9.2023.
Ukrainankielinen esite https://www.kpedu.fi/docs/default-source/osuvakoulutus/esite_keittio_ukraina.pdf?sfvrsn=3d f64fb2_3/
Englanninkielinen esite https://www.kpedu.fi/docs/default-source/osuvakoulutus/esite_keittio_englanti.pdf?sfvrsn=43f14fb2_5/
Lisätietoja
Lisätiedot koulutuksesta:
Leena Roukala
ravintola- ja cateringala
p. 040 808 5059 p.
Infotilaisuus 18.9.2023 klo 13.00 osoitteessa Närvilänkatu 8, Kokkola
Koulutukseen hakeutuminen tapahtuu TE-palveluiden kautta, www.tyomarkkinatori.fi
Saat apua hakeutumiseen TE-palveluista, Kallentorilta, aulapalvelu palvelee ma-ke klo 9-15 välillä.