Turvaa asiakaspalvelutyöhön 19.5.2022

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on rakentaa osallistujille keinoja selviytyä haastavista asiakaspalvelutilanteista, luoda itsevarmuutta kohdata aggressiivinen asiakas ja ratkaista uhkaavat tilanteet väkivallattomasti.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat apua haastaviin asiakaspalvelutilanteisiin, esim. yksin työskentelevät työntekijät, myymälähenkilökunta, kotisairaanhoidon henkilökunta ym.

Sisältö

- Sanaton ja sanallinen viestintä
- Uhkatilanteen hallinnan perusteet
- Aggressiivisen henkilön väkivallaton kohtaaminen
- tarvittaessa ryhmäkohtaisia painotuksia
Koulutus EI sisällä fyysistä rajoittamista!


Koulutus järjestetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston tiloissa Kokkolassa, klo 16-20.00. Koulutuksen hintaan sisältyy iltapäiväkahvit ja leivät.

Lisätietoja

Kouluttajana toimii Petri Ala-Tainio.

Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502.

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.


Voimme järjestää koulutuksen myös yrityksen omissa tiloissa. Kysy yrityskohtaista tarjousta: p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Julia Siermala ja Matti Lahti opiskelevat ensimmäistä vuotta turvallisuusvalvojiksi. Turvallisuusvalvojien oppimisympäristönä toimii Kampushalli, jossa on kolme luokkahuonetta sekä hyvät urheilutilat fysiikkatunneille.

Lue lisää

Kpedun valinta Vuoden aikuisopiskelijaksi 2017 on turvallisuusalan opiskelija Pasi Neuvonen. Neuvonen opiskelee Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa. 

Lue lisää

Kokkolalainen Ida-Maria Lågland valmistui keväällä ammattiopistolta, mutta hänen opiskemansa ala ei tuntunut oikealta. Valmistumisen jälkeen Lågland kävi talven sesonkityössä ja haki syksyllä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen viikonloppukoulutuksena järjestämään vartijan peruskurssille.

Lue lisää

Lohtajalainen Jaakko Kinnunen työskentelee Securitaksella vartijana. Parikymppisen miehen tie vei lukion jälkeen armeijaan sotilaspoliisiksi ja sieltä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen vartijaopintoihin. Järjestyksenvalvojakortin hän oli suorittanut jo ennen vartijaopintojaan.

Lue lisää

Lestijärveltä kotoisin oleva Veeti Hietapakka tuumi jo peruskoulussa, että voisi tulevaisuudessa työskennellä joko poliisina tai pelastustehtävissä.

Lue lisää