Trukkikurssi 22.5.2024 (mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutusmerkintä)

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat trukin turvalliseen käyttöön, lisätä osaamista trukinkuljettajan vastuista ja velvollisuuksista, lainsäädännöstä sekä trukkityypeistä ja niiden teknisistä ominaisuuksista.

Kohderyhmä

Ammattikuljettajat ja muut trukkikoulutusta tarvitsevat.

Sisältö

- Kuljettajan vaatimukset ja vastuut
- Työskentely trukilla
- Trukin tarkastukset
- Trukkityypit
- Ajo- ja turvallisuusohjeet
- Henkilönostot ja tapaturmat
- Työturvallisuus
- Trukkiin tutustuminen ja ajaminen käytännössä

Koulutuksen kesto on yksi (1) päivä kello 8–16. Koulutus sisältää teoriaopetusta, ajoharjoittelua sekä kokeen.
Koulutus pidetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston tiloissa. Osoite Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola.

Koulutuksen hintaan sisältyy kortti, aamu- ja iltapäiväkahvi sekä mahdollinen materiaali.

Lisätietoja

Hyväksytysti kokeen suorittaneille myönnetään trukkikortti.

Koulutuksesta saa 1 jatkokoulutusmerkinnän TraFin ammattipätevyysrekisteriin, rekisteröintimaksu 11 €.

Lähetämme kutsun saapumisohjeineen ilmoittamaasi puhelinnumeroon / sähköpostiosoitteeseen muutama päivä ennen koulutusta. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Koulutusta voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti. Kysy yrityskohtaista tarjousta!

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai p. 040 8073502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi.

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kokkolalainen Harri Harju tekee työtään tien päällä ympäri Suomea. Harju suoritti yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen keväällä 2017 ja ajaa työkseen Tekos Oy:n rekkoja.

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää

Tarja Partanen haaveili kuljetusalan töistä jo työskennellessään marketissa pari vuotta sitten. Nyt hänen unelmansa on toteutunut, kun hän valmistui rekrykoulutuksen myötä linja-autonkuljettajaksi. 

Lue lisää

Rami Lehtinen (18) Kokkolasta ja Markus Viitasalo (19) Kannuksesta opiskelevat nyt viimeistä vuotta auto- ja kuljetusalaa Kokkolan Ammattikampuksella. 

Lue lisää

Sami Mäkitalo (19) Kannuksesta valmistuu keväällä 2016 logistiikan perustutkinnosta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi.- Minua kiinnostivat isot autot ja täällä oppii niitä ajamaan, Sami kertoo.

Lue lisää

Wetteri Power Kokkolassa työskentelevät kuorma-automekaanikot Joona Koivisto, 24, Jere Pottala, 22 ja Tarmo Alaspää, 21. Kaikki ovat harrastaneet ruuvailua ja korjailua pikkupojista asti, sitten opiskelleet Kpedussa autoalan perustutkinnon ja työssäoppimisessa erikoistuneet raskaan kaluston korjaamiseen.

Lue lisää