Somemarkkinoinnin taitajaksi - iltakoulutus, Liiketoiminnan ammattitutkinto, Markkinointiviestinnän toimeksianto -tutkinnon osa

Tavoite

Some-markkinointi toimii ja tuo tulosta, jopa 0 euron budjetilla.
Tule mukaan hakemaan uusia ajatuksia, ideoita ja osaamista tehokkaan markkinointiviestinnän tekemiseen. Opi valitsemaan parhaat somekanavat (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn jne…) ja tekemään niissä tarkkaan kohdistettua markkinointia. Koulutuksen aikana käytät Facebookin/Instagramin mainostyökalua ja luot sillä oman mainoksen.

Kohderyhmä

Yrittäjät, markkinoijat, somevastaavat… Tule mukaan jakamaan kokemuksia ja pohtimaan porukalla some-markkinoinnin taitoja. Koulutus on tarkoitettu jokaiselle, joka tekee markkinointia tai työskentelee markkinoinnin parissa.

Sisältö

Koulutus sisältää tuoreet markkinointiviestinnän tiedot ja taidot alusta loppuun asti eli:

- Markkinointiviestinnän trendit. Minkä toimii tänään ja huomenna.
- Suunnittele itsellesi oma markkinointikampanja
- Digi, some, ota monikanavainen markkinointi haltuun
- Mainostyökalut hallintaan. Tee itsellesi Facebook ja/tai Instagram mainoskampanja.
- Tunne markkinointiviestinnän lait ja säädökset
- Markkinointikampanjan seuranta, analysointi ja kehitys.
Tapaamiset iltaisin ammattiopiston luokassa pari kertaa kuukaudessa kevätlukukauden 2022 aikana.

Koulutus on monimuotokoulutusta, joka sisältää intensiivisten oppituntien lisäksi ohjattua etä- ja verkko-opetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä ja työpaikalla tapahtuvaa osaamisen hankkimista. Tule mukaan ja ilmoittaudu vaikka heti.

Koulutuksen aikana suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon Myynnin ja markkinointiviestinnän tutkinnon osan, 60 osp. Lisäksi on myös mahdollisuus suorittaa koko Liiketoiminnan ammattitutkinto 150 osp, johon sisältyy kolme tutkinnon osaa.

Ammattitaito osoitetaan tutkintoon soveltuvissa työtehtävissä työpaikalla, omassa yrityksessä tai työssäoppimispaikassa.

Koulutuksen aikataulu: https://bit.ly/3FErLWG

Linkki tutkinnon perusteisiin

Lisätietoja

Oppisopimuksen edellytysten täyttyessä koulutus on maksuton. Muutoin tämä tutkinnon osan hinta on 300 €.

Tarkempia tietoja koulutuksesta:
tutkintovastaava Tuija Nissilä, p. 044 725 0854

Hakeutumisesta:
hakijapalvelut(at)kpedu.fi, p. 040 808 5010

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi

Tutkinnon osan suorittamisesta oppisopimuksella, voit olla yhteydessä oppisopimustoimistoon: Hannele Häli, puh. 040 359 6243, hannele.hali(at)kpedu.fi tai https://www.kpedu.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Tukea opintoihin myöntävät mm. TE-toimisto, Työllisyysrahasto ja Kela.

Hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää