Siivoa, somista ja järjestä

Kohderyhmä

Kaikille avoin.

Sisältö

Siivoaminen, somistaminen ja järjestäminen ovat asumisen järjestämistä. Helpota arkea ja nauti vapaahetkistä, kun kodissa asiat ja tavarat löytävät paikkansa tai säilyttimet ovat osa sisustamista.

Kouluttaja / ammatillinen järjestäjä ohjaa kurssilaisia näyttelyesimerkein ja kuvin sekä tuo mukanaan ideoita ja vinkkejä kotiin siivoukseen, somistamiseen tai järjestämiseen.
Kurssi on samalla ns. kotiklinikka, jossa saat henkilökohtaisesti apua kiperiin pulmakohtiin ja järjestämiseen kotonasi tai työpaikalla.
Kurssin aikataulu:
pe 17.3.2023 klo 18.00-21.00
la 18.3.2023 klo 9.30-15.00

Hintaan sisältyy perjantain omatoimikahvi sekä lauantain lounas ja kahvit. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena.

Lisätietoja

kouluttajat: Eija Tuukkanen, ammattijärjestäjä
Lisätietoja: info.kansanopisto@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Nivalalainen Henna Parttimaa opiskelee nyt toista vuotta nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Ala valikoitui yläkoulun yhteishaussa hieman sattumalta.

Lue lisää

Valtteri Konttila valmistui nuoriso- ja vapaa-ajanohjaakaksi, ja työskentelee tällä hetkellä erityisryhmien ohjaajana. 

Lue lisää

Kun 17-vuotias Kannuksesta kotoisin oleva Rianne Särkioja aloitti opintonsa Kpedun Kälviän toimipaikassa, muutti hän samalla ensi kertaa omilleen. Hän kertoo, että ensimmäiset päivät asuntolassa olivat jännittäviä.

Lue lisää

Toholammen kunnan varhaiskasvatus on ottanut oppisopimuksen käyttöön vastatakseen henkilöstön rekrytoinnin haasteisiin.

Lue lisää