Rekry Wild & Berg Oy (722692)

Tavoite

Tavoitteena on työllistyä Wild & Berg Oy:lle.

Wild & Berg on välipalapatukoita ja proteiinipalloja valmistava yritys jonka tuotantotilat sijaitsevat Kaustisella.
Tuotteet ovat valmistettu kotimaisista luonnon raaka-aineista..

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtoa suunnittelevalle.

Yritys kasvaa ja haemme nyt tuotantotyöntekijää.

Sisältö

Onko sinulla kokemusta, koulutusta tai oletko työskennellyt elintarvikkeiden kanssa? Jos olet reipas ja valmis oppimaan uutta voit olla hakemamme henkilö. Pienessä yrityksessä autamme toisiamme ja työtehtävät voi vaihdella tarpeen mukaan.

Koulutuksen aikana opit tarvittavat asiat kuten esim.tuotannon prosessit, elintarvikehygieniaa, varaston hallintaa, tavaran tilaus ja toimitus. Koulutus räätälöidään ja mahdollisimman paljon koulutuksesta toteutetaan yrityksessä. Aikaisempi osaaminen huomioidaan koulutuksen sisällössä.

Työnantaja valitsee hakemuksen perusteela ketä kutsutaan työhaastatteluun. Työsuhde alkaa suoritetun RekryKoulutuksen jälkeen. Koulutuksen ajalta voit hakea työttömyysturvaa mikäli siihen vaadittavat edellytykset.

Lisätietoja

RekryKoulutus on työvoimakoulutus ja koulutuksen aikana voit hakea työttömyyskorvausta, mikäli siihen vaadittavat edellytykset täyttyvät.

Lisätietoa yrityksestä: www.wildandberg.fi




Lisätietoa:
Maria Nylund, Osuvakoulutus Oy puh 0403596238, maria.nylund(a)kpedu.fi
Rose-Marie Lillmangs, TE-toimsto, puh 02950 56106, rose-marie.lillmangs(a)te-toimisto.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

20-vuotiaalla Brita Koivistolla ja 17-vuotiaalla Laura Koskelalla on kokemusta ruoanlaitosta jo reilusti yli kymmenen vuoden ajalta. Kumpikin on lähtöisin isosta perheestä, ja keittiöhommat ovat siten tulleet tutuiksi jo pienestä pitäen. Koivisto muistelee tehneensä ensimmäistä kertaa ruokaa noin neljä- tai viisivuotiaana.

Lue lisää

Adele Kinnunen, 22, on työskennellyt helmikuusta 2018 lähtien maineikkaan huippuravintola Savoyn vuoromestarina. Hän valmistui ravintolakokiksi Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2016. Kinnunen selviytyi arvostetun PRO-kisan ravintolan kokki -sarjan kärkikolmikkoon. Hän on myös voittanut ammattitaidon suomenmestaruuden ravintolakokkilajissa. Menestys on seurannut toistaan ja vieläpä lyhyessä ajassa. Missä mahtaakaan piillä Kinnusen menestysresepti?

Lue lisää

Kokkolalainen Anders Wentin kertoo olleensa aina utelias kokeilemaan uutta. Ehkä juuri siksi Wentin teki viime syksynä työurallaan täyskäännöksen. Oulun ruotsinkielisen yksityiskoulun rehtorina ja toiminnanjohtajana työskennellyt Wentin irtisanoutui ja lähti opiskelemaan kokiksi.

Lue lisää

Keväällä 2017 kokiksi hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta valmistunut Samuel Lönnbäck nauttii, kun saa haastaa itseään.

Lue lisää

Jenna-Sofia Paananen Toholammilta ja Saija Anttila Himangalta opiskelevat viimeistä vuotta elintarvikealan perustutkintoa ja valmistuvat keväällä leipuri-kondiittoreiksi.  Leipuri-kondiittori on yksi elintarvikealan perustutkinnon kolmesta osaamisalasta.

Lue lisää

Kokkolalainen Kati Järvi oopiskelee viimeistä vuotta elintarvikkeiden valmistamista. Hän mietti hakemisvaiheessa vaihtoehtoina myös hotelli-, ravintola- ja cateringalaa sekä lukiota, mutta valitsi elintarvikealan perustutkinnon.

Lue lisää

19-vuotias kannuslainen Adele Kinnunen opiskelee nyt kolmatta eli viimeistä vuotta kokiksi Ammattikampuksella. Rankan alan Adele valitsi tarkoituksella.

Lue lisää

Soite on yksi alueemme suuri ravintola- ja cateringalan työllistäjä. Alalle valmistuneiden tulevina työpaikkoina voivat olla esimerkiksi lounas-, A la carte- ja henkilöstöravintolat, suurkeittiöt, kahvilat ja cateringalan yritykset

Lue lisää

Leipuri-kondiittoriksi opiskelevien työsalissa riittää tohinaa, kun opiskelijoiden käsissä valmistuu päivittäin niin suolaisia kuin makeitakin tuotteita.

Lue lisää

Kokkolalaiselle Tom Annalalle ruoanlaitto on intohimo. Hän kertoo nauttivansa siitä, että saa kokeilla ja kehittää uudenlaisia ruokia ja reseptejä.

Lue lisää

16-vuotiasta Ronja Höglandia voidaan tulevaisuudessa kutsua kahvilanomistajaksi. Näin uskaltaa sanoa, sillä unelma siitä on kulkenut hänen mukanaan jo lapsesta lähtien. Ensimmäinen ajatus omasta kahvilasta heräsi jo viisivuotiaana, ja kymmenvuotiaana olivat lukkoon lyötyinä jo nimi ja logokin.

Lue lisää

Kauhavalta kotoisin oleva Sauli Kangas kertoo olleensa yläkoulussa kympin oppilas ja luokan paras. Näin ollen oli ikään kuin itsestään selvää, että tie tulisi viemään lukioon ja sen jälkeen yliopistoon. Niin kävikin, ja Kangas päätyi Helsingin yliopistoon opiskelemaan agronomiksi. 

Lue lisää

Kokkolalainen Sari Yli-Hukka, 35, on hyvä esimerkki siitä, että ammattiopistosta voi jatkaa opintoja aina yliopistoon saakka. Kpedusta kokiksi vuonna 2008 valmistunut Sari opiskeli ammattikorkeakoulussa tradenomiksi 2021 ja aloitti tammikuussa 2024 maisteriopinnot Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa, Vaasan yliopiston kauppatieteiden yksikön alla. 

Lue lisää