Rekry LVI-Rahkola Oy (722303)

Tavoite

Tavoitteena on työllistyä LVI-Rahkola Oy:lle.

VVS-Rahkola Oy on Kokkolassa sijaitseva yritys.
Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus talotekniikan eri osa-alueilta,
olemme tehneet laajalti saneerauskohteita, joka luo pohjan sekä tietotaidon parhaille ratkaisuille käytännön tarpeisiin.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtoa suunnittelevalle.

Etsimme joukkoomme LVI asentajaa ja Sähköasentajaa..

Sisältö

LVI-Asentaja
Onko sinulla alan koulutusta tai käytännönkokemusta? Kerro hakemuksessasi mita LVI töitä olet tehnyt ja onko sinulla esimerkiksi
kokemusta hitsauksesta, kylmälaitteista tai asennuksesta. Kerro hakemuksessa, jos osaat lukea piirustuksia.
Ominaisuuksia, joista on hyötyä, ovat tarkkuus, laatutietoisuus ja yhteistyötaidot.

Sähköasentaja
Onko sinulla kokemusta asennustyöstä, olet kätevä ja osaat käyttää työkaluja? Tässä tehtävässä arvostamme myös tarkkuutta,
laatutietoisuutta ja yhteistyötaitoja. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksestasi ja kerro myös oletko aikaisemmin asentanut
jotakin piirustusten mukaan. Kokemus sähkötyöstä on eduksi ja kerro hakemuksessa
jos sinulla on sähköalan koulutusta ja mitä olet tehnyt. Oletko tehnyt teollisuudessa asennuksia tai onko sähkö-automaatio tuttua?

Odotamme sinun olevan positiivinen henkilö joka haluaa oppia uusia asioita.
Halutat tehdä tehokasta, laadukasta ja siistiä työtä.

RekryKoulutuksessa opitaan työssä tarvittavat asiat ja koulutuksen sisältö räätälöidään työtehtävien mukaan.
Aikaisempi osaaminen huomioidaan ja koulutuksen hyväksytysti suorittanut työllistyy yritykseen. Suurin osa koulutuksesta tapahtuu työpaikalla (työkohteissa). Työsuhteen alkaessa on mahdollista suorittaa tutkinto tai tarvittava tutkinnon osa jos työtehtävä sitä vaatii.

Kerro hakemuksessasi, mikä työtehtävä kiinnostaa sinua eniten.
Työnantaja valitsee, hakemusten perusteella ketä kutsutaan työhaastatteluun. Hakemus jätetään oheisella sähköisellä lomakkeella. RekryKoulutus on työvoimakoulutus. Koulutuksen aikana voit hakea työttömyyskorvausta, mikäli siihen vaaditut edellytykset täyttyvät. Täytä hakemus kuin työhakemus ja kerro miksi juuri sinä olisit hyvä työntekijä LVI-Rahkola Oy:lle.

Lisätietoja

RekryKoulutus on työvoimakoulutus ja koulutuksen aikana voit hakea työttömyyskorvausta, mikäli siihen vaadittavat edellytykset täyttyvät.

Työsuhde alkaa hyväksytysti suoritetun koulutusjakson jälkeen.Lisätietoa:
Rose-Marie Lillmangs, Pohjanmaan TE-toimisto, puh 02950 56106, s-posti: rose-marie.lillmangs(a)te-toimisto.fi (v. 27)
Elina Lehtinen, Pohjanmaan TE-toimisto, elina.lehtinen@te-toimisto.fi , puh 0295 056 234
Yrityspalvelut, Pohjanmaan TE-toimisto: 0295 056 001

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa päättyi hiljattain kolmen kuukauden mittainen Maalaus ja puuntyöstö tutuksi -koulutus. Tavoitteena oli tutustua puuteollisuuden ja pintakäsittelyn työhön ja koulutukseen, oppia aloilla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tukea opiskelijoiden etenemistä tutkintoon valmistavaan koulutukseen tai työllistymiseen.Koulutuksen suoritti kymmenen alasta kiinnostunutta innokasta opiskelijaa. Tuomo Pyykölä ja Heidi Romar kokivat koulutuksen varsin hyödylliseksi.

Lue lisää

– Tällaisissa tiloissa kelpaa olla ja työsken­nellä, toteaa rakennusliike NyConin toi­mitusjohtaja Håkan Nyman astellessaan sisään Kpedun rakennusalojen uusiin opis­kelutiloihin Kokkolan Talonpojankadulla.

Lue lisää

Kpedun eri toimialojen opiskelijat käyttävät innokkaasti mahdollisuutta päästä kansain­väliseen vaihtoon. Kpedun rakennusalan opiskelijat Veeti Niemonen, Arttu Harju, Aleksi Saari ja Saku Erkkilä olivat neljän viikon KV-jaksolla Espanjan Fuerteventuras­sa, Corralejossa ja Puerto Del Rosariossa huhti-toukokuussa. He pääsivät tekemään oikeita rakennusalan töitä.

Lue lisää

Vuonna 2015 talonrakentajaksi Kpedusta valmistunut David Boutov pistäytyi vie­railulla katsomassa uusia rakennuskluste­rin opetustiloja. Davidille opiskeluajoista on erityisesti jäänyt mieleen vaihtojaksot Sak­sassa ja Puolassa, joissa hän sai näkemyksiä eri maiden rakennuskulttuureihin.

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Vuoden aikuisopiskelija 2018 on puualan opiskelija Eeva Sillanpää. Palkitsemisperusteluissa nousee esiin Sillanpään rohkeus tarttua uusiin, haastaviinkin, projekteihin. Sillanpäätä myös kehutaan taiteellisesti ja visuaalisesti lahjakkaaksi. 

Lue lisää

Niko Honkala ja Annika Kujala nakuttelevat puunpalasia paikoilleen Aalto Haitek Oy:n tehdashallissa Toholammilla. Valmistumassa on massiivinen pergola, jonka kaareva muoto suorastaan hivelee silmää.- Puuala tuntuu varsin passelilta. Tässä saa tehdä käsillä töitä ja työn jäljen näkee heti, Honkala ja Kujala tuumaavat.

Lue lisää

Punainen tupa ja perunamaa ei nykypäivänä välttämättä tarkoita 200 neliön taloa neljällä makuuhuoneella. Markkinoille ovat viime vuosina tulleet minitalot, jotka ovat toimiva ratkaisu moneen tarpeeseen. 

Lue lisää

Rakennusalan yrittäjä Ville Jokitalo suorittaa parhaillaan talonrakennusalan ammattitutkintoa. Tutkintotodistus on miehellä jo viittä vaille taskussa, sillä edessä on enää yksi tutkintotilaisuus.

Lue lisää

Kokkolalainen Aleksi Rajala hyppäsi vauhdista keväällä 2016 mukaan tammikuussa alkaneeseen talotekniikan perustutkinnon opiskelijaryhmään. Kyseessä oli Kpedun ensimmäinen putkiasentajien koulutus aikuisille. 

Lue lisää

Mikko Fraktman lähti opiskelemaan rakennusalaa, sillä hän kaipasi vaihtelua työtehtäviinsä.

Lue lisää

Ensimmäistä vuotta putkiasentajiksi opiskelevat Tino Syri ja Sampo Mankinen tiesivät jo yläasteella mihin hakevat ammattia opiskelemaan.

Lue lisää

Ensimmäisen vuoden puualan opiskelijat Matias Karjula ja Emma Tuunala ovat tyytyväisiä alavalintaansa. Karjula on Kokkolasta ja Tuunala kulkee Kälviältä linja-autolla.

Lue lisää

Kokkolalainen Matias Leppälä opiskelee ensimmäistä vuotta talonrakentajaksi ja Perhosta kotoisin oleva Joose Humalajoki toista vuotta. Matias kulkee koulussa kotoa käsin, mutta Joose muutti jo ensimmäisenä vuotena yhteiseen kimppakämppään Kokkolaan tuttujen kanssa.

Lue lisää

Marjo Vierimaa  (18) Kannuksesta ja Elsa Ahola (22) Vihannista valmistuvat keväällä 2016 maalareiksi. Pintakäsittelyala on sisustusboomin myötä vetänyt puoleensa yhä enemmän tyttöjä, kun aikaisemmin alalla oli paljon poikia.

Lue lisää

Puuteollisuuden opiskelija Iiro Hiltula päätyi opiskelemaan alaa, koska puusta on mukava värkätä. 

Lue lisää

Vetelin Vesi on Vetelin kunnan omistama liikelaitos, jonka pääasiallisia työtehtäviä ovat veden hankinta, puhdistus ja jakelu, jäteveden siirtäminen KVT-Vesihuolto Oy:lle käsiteltäväksi sekä maassa olevien vesi-, viemäriverkostojen erinäiset huolto- ja kunnossapitotehtävät. Vetelin vesi oli kevättalvella pulman edessä, sillä lisäkäsille on tarvetta, mutta alalle ei tahdo löytyä osaajia.

Lue lisää

Kälviäläislähtoinen Essi Leminen, 22, haki Kpedulle opiskelemaan puualaa jatkuvan haun kautta ja ilmoitti heti opintojen alkaessa opettajalleen Arto Mäenpäälle halukkuudestaan suorittaa opinnot oppisopimusta hyödyntäen. Paikkakin oli jo katsottu valmiiksi.

Lue lisää

Puutarhurina usean vuoden ajan työskennellyt Leena Alasirniö päätti keväällä 2022, että on aika kokeilla jotain ihan uutta. Alasirniö oli jo aikaisemmin seurannut vierestä, kuinka hänen miehensä oli onnistuneen rekrykoulutuksen myötä työllistynyt venealalle, ja päätti seurata hänen jalanjäljissään.

Lue lisää

Loppusuoralla opinnoissaan oleva puualan opiskelija kaustislainen Mikael Känsäkoski, 25, on tehnyt tilaustyönä sängynpäädyn.- Kun opettaja Arto Mäenpää ehdotti, että tekisinkö tämmöisen asiakastyön, niin vastasin heti, että mikä ettei. Ensin ohjelmoin CNC-koneen tekemään liitoskohdat, mutta kun koneeseen tuli jokin vika, tein ne lopulta käsin, kertoo Mikael.

Lue lisää