Räätälöidyt työyhteisöjen kehittämispäivät

Tavoite

Työyhteisön kehittämispäivien lähtökohtana on tuoda yhteisön jäsenet yhteisten asioiden äärelle, osallistaa ja oivalluttaa ajankohtaisia teemoja, sekä lähteä työstämään niitä eteenpäin. Työyhteisön yhteinen kehittämistyö on luonnollisesti käynnissä jo ennen kehittämispäivää ja jatkuu päivän jälkeen. Päivä antaa mahdollisuudet pysähtyä hetkeksi yhteisten teemojen äärelle ja joko luoda uutta, tai kehittää jo olemassa olevaa. Kehittämispäivissä työyhteisön jäsenet kohtaavat totutun työarjen ulkopuolella, ja pääsevät vaihtamaan ideoita, ajatuksia ja onnistumisia, sekä tutustumaan toisiinsa ja verkostoitumaan kollegoihin.

Sisältö

Meidän tehtävämme on mahdollistaa teille onnistunut kehittämispäivä, jossa pääsette syventymään teille tärkeisiin aiheisiin. Räätälöimme päivät kaikille työyhteisöille erikseen, tarpeenne mukaan.

Mahdollisia teemoja ovat esimerkiksi yleiset työyhteisöjä koskevat aiheet kuten palautteenanto, työhyvinvointi, sisäinen viestintä, tiimityö, motivaatio, ja muutosjohtaminen.

Kehittämispäivä räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne asiantuntevan palvelumme avulla. Meidän kauttamme saat suunnittelun, asiantuntijasisällöt, tilat ja tarjoilut.

Lisätietoja

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit kuulla lisää ole yhteydessä Henna Kantolaan, 040-8073690 tai henna.kantola@kpedu.fi.

Tehdään teille osuva kehittämispäivä - yhdessä!

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010