Pohjanmaan Raskasvaruste Rekry (710430)

Tavoite

Pohjanmaan Raskasvaruste Oy raskaankaluston korjaamo ja varaosaliike, joka sijaitsee Kaustisella. Kuljetuskaluston hankintaan, varusteluun, huoltoon, korjaamiseen tai katsastamiseen liittyvät asiat hoituvat meillä! Korjaamotilat ovat nykyaikaiset ja selkeät.

Tarjoamme asiakkaillemme Kokonaisvaltaista raskaankaluston osaamista ja palvelua.
Tarvitsemme vahvistusta joukkoomme ja haemme

ASENTAJAA

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtoa suunnittelevalle.

Sisältö

Työtehtäviin voi kuulua vaihtelevia autokorjaamossa tehtäviä töitä. Eduksi on, että olet kiinnostunut raskaista ajoneuvoista ja niiden huollosta ja korjauksesta.

Rekrykoulutuksen aikanana opit juuri tähän työhön tarvittavat asiat. Koulutus on räätälöity ja aikaisempi osaaminen huomioidaan.

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut työstä ja joilla on halu oppia uusia asioita.
Eduksi on, että sinulla on koulutusta tai kokemusta autoista ja kiinnostusta alan töistä.
Osaaminen voi olla koulutuksen, työn tai harrastuksen kautta hankittua.

Hyväksytysti suoritetun RekryKoulutuksen jälkeen työllistyt kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Kerro hakemuksessasi mitä osaat ja miksi olisit hyvä työntekijä Pohjanmaan Raskasvaruste Oy:lle. Kaikki aikaisempi osaaminen autojen huollosta huomioidaan.
Mikäli sinulla on kokemusta raskaankaluston huollosta, niin kerro siitä hakemuksessa.

Lisätietoja

Hae Rekrykoulutukseen oheisella sähköisellä lomakkeella. Täytä hakemus yhtä huolellisesti, kun työhakemus. Työnantaja valitsee hakemusten perusteella, ketä kutsutaan työhaastatteluun. Lisätietoa yrityksestä www.raskasvaruste.fi.

Koulutuksen aikana voit hakea työttömyysturvaa, mikäli siihen vaadittavat edellytykset täyttyvät. Muista myös käydä tarkistamassa, että työnhakusi on voimassa samalla kun jätät hakemuksen RekryKoulutukseen.

Kyselyihin vastaa:
Henna Kantola, Osuvakoulutus Oy puh 040 807 3690, s-posti: henna.kantola(a)kpedu.fi
Rose-Marie Lillmangs, TE-palvelut, puh 02950 56106, s-posti: rose-marie.lillmangs(a)te-toimisto.fi (ei vkot 27-30)

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kokkolalainen Harri Harju tekee työtään tien päällä ympäri Suomea. Harju suoritti yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen keväällä 2017 ja ajaa työkseen Tekos Oy:n rekkoja.

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää

Tarja Partanen haaveili kuljetusalan töistä jo työskennellessään marketissa pari vuotta sitten. Nyt hänen unelmansa on toteutunut, kun hän valmistui rekrykoulutuksen myötä linja-autonkuljettajaksi. 

Lue lisää

Rami Lehtinen (18) Kokkolasta ja Markus Viitasalo (19) Kannuksesta opiskelevat nyt viimeistä vuotta auto- ja kuljetusalaa Kokkolan Ammattikampuksella. 

Lue lisää

Sami Mäkitalo (19) Kannuksesta valmistuu keväällä 2016 logistiikan perustutkinnosta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi.- Minua kiinnostivat isot autot ja täällä oppii niitä ajamaan, Sami kertoo.

Lue lisää