Ostromap Oy Rekry (711734)

Tavoite

Tavoitteena on työllistyä Ostromap Oylle.

Meidät ja mittauspalvelumme tekee ainutlaatuiseksi työntekijämme, jotka omistautumisellaan, asenteellaan ja ammattitaidollaan toteuttavat asiakkaan toiveet.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtoa suunnittelevalle.

Haemme uusia työntekijöitä, jotka haluavat oppia mittausalan töitä.

Sisältö

Haemme henkilöitä jotka haluavat oppia mittausalan töitä, joilla on avoin asenne, hyvä yhteistyökyky sekä halua oppia uusia asioita. Yksi paikoista voi olla sinun jos olet kiinnostunut ja sopiva henkilö tehtävään!
Tarjoamme nyt mahdollisuuden oppia työ RekryKoulutuksen aikana.
Kun RekryKoulutus on suoritettu loppuun sinua odottaa vakituinen kokoaikainen työ.
Haluamme että olet motivoitunut oppimaan ja uskallat kokeilla uusia työtehtäviä.
Kaikki mitä osaat on hyödyksi ja RekryKoulutus räätälöidään työtehtävien mukaan.

Työssä tarvitset:
Ajokortti ja mahdollisuus matkustaa työssä
Motivaatiota ja kiinnostusta tehdä työtä yhdessä muiden kanssa.

Näitä asioita sinun ehkä tarvitsee opetella RekryKoulutuksen aikana:
GPS ja Takymetri, perusteet ja käyttö
3D win ohjelman perusteet
Infra- ja rakennusmittauksen perusteet
Piirrustustenlukua
Tarvittavat korttikoulutukset

Lisätietoja

Kerro työhakemuksessasi mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tai koulutusta. Kerro myös mitä jo osaat.
RekryKoulutus räätälöidään ja sisältää ne osat jotka osallistuja tarvitsee työtehtävien hoitamiseen. Täytä hakemus kun työhakemus ja kerro miksi juuri sinä olisit hyvä työntekijä Ostromap Oy:llä

Työnantaja valitsee hakemusten perusteella ketä kutsutaan työhaastatteluun. Hakemus jätetään oheisella sähköisellä hakulomakkeella.

RekryKoulutuksen aikana voi hakea työttömyysturvaa mikäli siihen vaadittavat edellytykset täyttyvät.

Lisätitoa:
Henna Kantola, Osuvakoulutus Oy puh 040 807 3690, s-posti: henna.kantola(a)kpedu.fi
Rose-Marie Lillmangs, TE-toimisto, puh 02950 56106, s-posti: rose-marie.lillmangs(a)te-toimisto.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa päättyi hiljattain kolmen kuukauden mittainen Maalaus ja puuntyöstö tutuksi -koulutus. Tavoitteena oli tutustua puuteollisuuden ja pintakäsittelyn työhön ja koulutukseen, oppia aloilla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tukea opiskelijoiden etenemistä tutkintoon valmistavaan koulutukseen tai työllistymiseen.Koulutuksen suoritti kymmenen alasta kiinnostunutta innokasta opiskelijaa. Tuomo Pyykölä ja Heidi Romar kokivat koulutuksen varsin hyödylliseksi.

Lue lisää

– Tällaisissa tiloissa kelpaa olla ja työsken­nellä, toteaa rakennusliike NyConin toi­mitusjohtaja Håkan Nyman astellessaan sisään Kpedun rakennusalojen uusiin opis­kelutiloihin Kokkolan Talonpojankadulla.

Lue lisää

Kpedun eri toimialojen opiskelijat käyttävät innokkaasti mahdollisuutta päästä kansain­väliseen vaihtoon. Kpedun rakennusalan opiskelijat Veeti Niemonen, Arttu Harju, Aleksi Saari ja Saku Erkkilä olivat neljän viikon KV-jaksolla Espanjan Fuerteventuras­sa, Corralejossa ja Puerto Del Rosariossa huhti-toukokuussa. He pääsivät tekemään oikeita rakennusalan töitä.

Lue lisää

Vuonna 2015 talonrakentajaksi Kpedusta valmistunut David Boutov pistäytyi vie­railulla katsomassa uusia rakennuskluste­rin opetustiloja. Davidille opiskeluajoista on erityisesti jäänyt mieleen vaihtojaksot Sak­sassa ja Puolassa, joissa hän sai näkemyksiä eri maiden rakennuskulttuureihin.

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Vuoden aikuisopiskelija 2018 on puualan opiskelija Eeva Sillanpää. Palkitsemisperusteluissa nousee esiin Sillanpään rohkeus tarttua uusiin, haastaviinkin, projekteihin. Sillanpäätä myös kehutaan taiteellisesti ja visuaalisesti lahjakkaaksi. 

Lue lisää

Niko Honkala ja Annika Kujala nakuttelevat puunpalasia paikoilleen Aalto Haitek Oy:n tehdashallissa Toholammilla. Valmistumassa on massiivinen pergola, jonka kaareva muoto suorastaan hivelee silmää.- Puuala tuntuu varsin passelilta. Tässä saa tehdä käsillä töitä ja työn jäljen näkee heti, Honkala ja Kujala tuumaavat.

Lue lisää

Punainen tupa ja perunamaa ei nykypäivänä välttämättä tarkoita 200 neliön taloa neljällä makuuhuoneella. Markkinoille ovat viime vuosina tulleet minitalot, jotka ovat toimiva ratkaisu moneen tarpeeseen. 

Lue lisää

Rakennusalan yrittäjä Ville Jokitalo suorittaa parhaillaan talonrakennusalan ammattitutkintoa. Tutkintotodistus on miehellä jo viittä vaille taskussa, sillä edessä on enää yksi tutkintotilaisuus.

Lue lisää

Kokkolalainen Aleksi Rajala hyppäsi vauhdista keväällä 2016 mukaan tammikuussa alkaneeseen talotekniikan perustutkinnon opiskelijaryhmään. Kyseessä oli Kpedun ensimmäinen putkiasentajien koulutus aikuisille. 

Lue lisää