NLP Master Practitioner

Kohderyhmä

NLP Master Practitioner –koulutukseen voivat hakea NLP Practitioner –koulutuksen suorittaneet.

Sisältö

NLP Master Practitioner –koulutuksen aikana sovellamme kaikkia NLP Practitioner –kurssilla opittuja taitoja. Tutustumme entistä enemmän itseemme ja toimintatapoihimme. Syvennämme voimavarojen ankkurointeja, uskomuksia, arvohierarkiaa ja metaforia. Tutkimme laajemmin kolmen näkökulman mahdollisuuksia (minä, toinen, tarkkailija).

Koulutuksessa harjoittelemme päätöksenteko- ja neuvottelustrategioita.
Tutkimme laajemmin aikajännettä (menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus) ja sitä, miten rakennamme ne ajat, missä kulloinkin elämme. Voiko kiirettä kesyttää?

NLP Master Practitionerilla perehdytään NLP:n ytimeen, hiljaisen tiedon mallittamiseen. Etätehtävänä kurssilaiset mallittavat taitavia henkilöitä ja kertovat sen jälkeen mallitustuloksistaan ryhmälle. Kurssilla harjoitellaan myös esiintymistaitoja. Esiintyminen on parhaimmillaan, kun on oma itsensä, unohtaa itsensä ja antaa mennä! Käyttämämme kielen merkitystä tutkimme monella tavalla. Monia NLP –harjoituksia voi tehdä kysymällä oikeita asioita. Kysymykset ovatkin oivallinen tapa löytää uusia näkökulmia. Koultuksen aikana taito tehdä hyviä kysymyksiä syvenee entisestään.

Koulutuksen laajuus on 14 päivää ja vähintään 132 tuntia. Koulutus toteutetaan viikonloppuopetuksena (7 viikonloppua la-su).
Aikataulu: 21.-22.1.23, 18.-19.2., 25.-26.3., 15.-16.4., 6.-7.5., 19.-20.8., 16.-17.9.


Koulutuksesta sallitaan kahden päivän poissaolo.kaksi päivää saa olla pois, 3-4 päivän poissaolo korvataan kouluttajan kanssa sovittavalla tavalla. Viiden päivän poissaolon sattuessa on koulutus käytävä kokonaan uudelleen, jotta on oikeutettu saamaan NLP Master Practitioner -todistuksen. Kurssi on mahdollista suorittaa osittain etäopiskeluna.

Lisätietoja

NLP Master Practitioner –koulutuksesta saa kurssitodistuksen.
NLP Master Practitioner –koulutuksen jälkeen on mahdollista hakeutua NLP Trainer –koulutukseen. Kouluttajana toimii NLP Trainer, NLP Master Coach Janne Turunen.

Koulutus toteutuu Keski-Pohjanmaan Kansanopistolla Kälviällä, jossa on mahdollista yöpyä kurssihotellissa. Koulutusmaksu laskutetaan kuukausierissä. Koulutusmaksu sisältää opetuksen, runsaan kurssimateriaalin ja lounaan lähiopetuspäivinä. Lisätiedot koulutuksen sisällöstä: Janne Turunen, puh. 050-546 9630 tai jannetu@kase.fi
Käytännön järjestelyt: puh. 040 8085 035/koulutussihteeri tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Nepalilaissyntyinen Kabita K C, 24, tekee lähihoitajan työtä Koivurinteen pal­velukodissa Pietarsaaressa. Tällä hetkellä hän työskentelee intervallihoito-osastolla. Työtehtäviin kuuluu mm. asukkaiden hoivaa ja huolenpitoa sekä toimintakyvyn ja omatoimisuuden edistämistä.

Lue lisää

Kokkolalainen Olli Ontronen oli jämäh­tänyt kaupan alalle 11 vuodeksi, vaikka ei kokenutkaan alalla vallitsevan raha ratkai­see -mentaliteetin sopivan hänen luon­teelleen. Vuonna 2017 hän päätti vihdoin ryhtyä miettimään uusia mahdollisuuksia työrintamalla, ja hakeutui opiskelemaan lähihoitajaksi.

Lue lisää

Terveydenhoitoala tulee tulevaisuudessa kärsimään yhä merkittävämmästä työvoi­mapulasta, ja siksi kaikki apukädet ovat tarpeen – vaikkapa robotin muoviset sel­laiset. Keski-Pohjanmaan ammattiopiston OnniRobo -hankkeessa työskentelevät hoitotyön opettajat Anssi Pulkkinen, Sonja Pynssi ja Niko Kaukonen sekä IT- ja media-alan opettaja Kirsi Oikari­nen saivat hiljattain käydä tutustumassa Örebrossa sijaitsevaan innovaatioasun­toon, jossa esiteltiin uusia apuvälineitä hoitajien työnteon helpottamiseksi.

Lue lisää

Sanotaan, että sote-alalla työskennellään kutsumusammatissa. 19-vuotiaan lähihoitajaopiskelija Iida Ojan kohdalla väite pitää jokseenkin paikkansa.

Lue lisää

Kokkolassa Kirkonmäen päiväkodissa työskentelevä Kira Myllykangas kertoo päätyneensä alalle omakohtaisten kokemusten innostamana.

Lue lisää

Yli kymmenen vuotta kaupan alan töitä tehnyt Marika Andersson-Petäjä allekirjoittaa tutun totuuden, jonka mukaan hoitoala on kutsumusammatti.

Lue lisää

Viisi vuotta Kokkolassa asunut Bishow Kunwar opiskelee lähihoitajaksi. Nepalista Suomeen muuttanut Kunwar kävi Kokkolaan muutettuaan ensin kielikurssin, jonka jälkeen hän hakeutui sosiaali- ja terveysalalle valmistavaan koulutukseen.

Lue lisää

Ensihoidon osaamisalasta valmistunut lähihoitaja Pasi Saari aloitti heti valmistuttuaan työt hoitotason ambulanssissa Pietarsaaressa.– Unelmatyöpaikka, hän toteaa hymyssä suin.

Lue lisää

Sosiaali- ja terveysala oli viimeisenä Vilhelmiina Kellokosken uratoivelistalla nuorena. Tie veikin hänet Etelä-Suomeen ensin ravintola-alan työhön ja sitten puutarha-alan opintojen jälkeen kukkakauppaan töihin. 

Lue lisää

Piia Koski-Vähälä Kannuksesta opiskelee aikuisopintoina sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Hän aloitti opinnot syksyllä 2014 ja valmistuu mielenterveyden ja päihdetyön osaamisalalta lähihoitajaksi lokakuussa 2016.

Lue lisää