Mielentaitoja NLP:stä

Sisältö

Mielentaitoja NLP:stä -kurssilla tutustutaan NLP:hen (Neuro Lingcistic Programming), sen perusoletuksiin, aistijärjestelmiin ja mielikuvatyöskentelyyn. Kurssilla vahvistetaan omia voimavaroja pienien NLP-harjoitusten avulla. Kannattaa ajatella, mitä kannattaa ajatella.
Työtapoina alustukset, keskustelut, pienet harjoitukset itsekseen, pareittain tai pienryhmissä.

Aikataulu
20.1. lauantai: tutustumista toisiin osallistujiin, NLP:n perusoletukset, VAK-tyylit, VAK-harjoituksia, mielikuvaharjoituksia
21.1. sunnuntai: voimavaraharjoituksia, esim. voimavaraympyrä, voimavaraviitta
Molempina päivinä klo 10.00-14.30 = 10 tuntia, lounastauko (lounas sis. hintaan), ilman erillisiä kahvitaukoja.

Lisätietoja

Lisätiedot koulutuksen sisällöstä:
Kouluttaja NLP Trainer, NLP Master Coach Janne Turunen, puh. 050-546 9630 tai jannetu@kase.fi
Käytännön järjestelyt: puh. 040 8085 035/koulutussihteeri tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Nivalalainen Henna Parttimaa opiskelee nyt toista vuotta nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Ala valikoitui yläkoulun yhteishaussa hieman sattumalta.

Lue lisää

Valtteri Konttila valmistui nuoriso- ja vapaa-ajanohjaakaksi, ja työskentelee tällä hetkellä erityisryhmien ohjaajana. 

Lue lisää

Kun 17-vuotias Kannuksesta kotoisin oleva Rianne Särkioja aloitti opintonsa Kpedun Kälviän toimipaikassa, muutti hän samalla ensi kertaa omilleen. Hän kertoo, että ensimmäiset päivät asuntolassa olivat jännittäviä.

Lue lisää

Toholammen kunnan varhaiskasvatus on ottanut oppisopimuksen käyttöön vastatakseen henkilöstön rekrytoinnin haasteisiin.

Lue lisää

Kasvatus- ja ohjausalaa opiskelevalle 19-vuotiaalle Venla Haaponiemelle on kertynyt jo roimasti kokemusta lasten hoitamisesta. Venlan perhe on toiminut kymmenisen vuotta tukiperheenä, joten hän on jo pienestä pitäen päässyt leikittämään niin pieniä kuin hieman isompiakin lapsia. Niinpä alavalinta ei ollut yhdeksännen luokan jälkeen vaikea.

Lue lisää

Sievistä kotoisin oleva Lina Honkaperä on ehtinyt tehdä ja opiskella jo monenlaista, vaikka ikävuosia on täynnä vasta 22. Peruskoulun perään suoritetun lukion jälkeen hän suuntasi Kaustiselle opiskelemaan hierontaa ja jäsenkorjausta. Se ei kuitenkaan tuntunut omalta alalta, joten tie vei opintopolulla vielä eteenpäin.

Lue lisää