Tavoite
Kurssilla opiskellaan elintarvikehygienisia asioita ja makkaranvalmistusta. Omat maistiaiset tekemistään makkaroista saa kotiin ja tavoitteena on saada valmiudet tehdä makkaraa kotioloissa.
Kohderyhmä
Koulutus on kaikille avoin.
Sisältö
Koulutuksen sisältönä seuraavat:
• Makkaran valmistuksen teoria
• Hygieeninen ja turvallinen työskentely opetustehtaassa
• Makkaroiden valmistus:
-massanteko
-ruiskutus ja palvaus/kypsennys
-jäähdytys ja pakkaus
-siivous käytännössä opetustehtaassa
Aika:
17.3. klo 17-19
18.3. klo 9-15
Lisätietoja
Osallistujia otetaan maksimissaan 10 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisätietoja:
Tom Annala
tom.annala@kpedu.fi