Märkätilojen vedeneristykset (nestemäiset vedeneristeet) 17.5.2023

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset valmiudet, joilla hän pystyy itsenäisesti suorittamaan määräysten, suunnitteluasiakirjojen ja asennusohjeiden mukaiset vedeneristystyöt oikeaa työjärjestystä noudattaen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on työkokemusta märkätilojen töistä. Teoriakoulutuksen, teoriakokeen ja omassa työkohteessa järjestetyn työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea Eurofinsin Rakentajan sertifikaattia, edellytyksenä on 18 kk työkokemus rakennusalalta.

Sisältö

- Märkätilojen rakentamiseen liittyvät lait, määräykset ja ohjeet
- Rakennusfysiikka, lämpö- ja kosteustekniset perusteet
- Vedeneristealustan rakennusmateriaalit
- Vedeneriste- ja pintamateriaalit ja LVI-tarvikkeet
- Mittalaitteet, mittausten suoritus, mittaustulosten arviointi, dokumentointi ja arviointi.
- Märkätilojen rakentamiseen liittyvät turvallisuusvaatimukset
- Osaamisvaatimuksiin sisältyvä aineisto

Koulutuksen kesto noin klo 8-16.15.

Lisätietoja

Koulutuksen hinta 314,52 € + alv. 24%

Työnäytön vastaanoton hinta on 160 € + alv. 24% , lisäksi kouluttajan matkakustannukset (hylätyn työnäytön uusimisen hinta on 100 € + alv. 24% sekä kouluttajan matkakustannukset).

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Koulutusta voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti. Kysy yrityskohtaista tarjousta: p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi.

Peruutusehdot: Peruminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan.

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Talonpojankatu 10, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa päättyi hiljattain kolmen kuukauden mittainen Maalaus ja puuntyöstö tutuksi -koulutus. Tavoitteena oli tutustua puuteollisuuden ja pintakäsittelyn työhön ja koulutukseen, oppia aloilla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tukea opiskelijoiden etenemistä tutkintoon valmistavaan koulutukseen tai työllistymiseen.Koulutuksen suoritti kymmenen alasta kiinnostunutta innokasta opiskelijaa. Tuomo Pyykölä ja Heidi Romar kokivat koulutuksen varsin hyödylliseksi.

Lue lisää

– Tällaisissa tiloissa kelpaa olla ja työsken­nellä, toteaa rakennusliike NyConin toi­mitusjohtaja Håkan Nyman astellessaan sisään Kpedun rakennusalojen uusiin opis­kelutiloihin Kokkolan Talonpojankadulla.

Lue lisää

Kpedun eri toimialojen opiskelijat käyttävät innokkaasti mahdollisuutta päästä kansain­väliseen vaihtoon. Kpedun rakennusalan opiskelijat Veeti Niemonen, Arttu Harju, Aleksi Saari ja Saku Erkkilä olivat neljän viikon KV-jaksolla Espanjan Fuerteventuras­sa, Corralejossa ja Puerto Del Rosariossa huhti-toukokuussa. He pääsivät tekemään oikeita rakennusalan töitä.

Lue lisää

Vuonna 2015 talonrakentajaksi Kpedusta valmistunut David Boutov pistäytyi vie­railulla katsomassa uusia rakennuskluste­rin opetustiloja. Davidille opiskeluajoista on erityisesti jäänyt mieleen vaihtojaksot Sak­sassa ja Puolassa, joissa hän sai näkemyksiä eri maiden rakennuskulttuureihin.

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Vuoden aikuisopiskelija 2018 on puualan opiskelija Eeva Sillanpää. Palkitsemisperusteluissa nousee esiin Sillanpään rohkeus tarttua uusiin, haastaviinkin, projekteihin. Sillanpäätä myös kehutaan taiteellisesti ja visuaalisesti lahjakkaaksi. 

Lue lisää

Niko Honkala ja Annika Kujala nakuttelevat puunpalasia paikoilleen Aalto Haitek Oy:n tehdashallissa Toholammilla. Valmistumassa on massiivinen pergola, jonka kaareva muoto suorastaan hivelee silmää.- Puuala tuntuu varsin passelilta. Tässä saa tehdä käsillä töitä ja työn jäljen näkee heti, Honkala ja Kujala tuumaavat.

Lue lisää

Punainen tupa ja perunamaa ei nykypäivänä välttämättä tarkoita 200 neliön taloa neljällä makuuhuoneella. Markkinoille ovat viime vuosina tulleet minitalot, jotka ovat toimiva ratkaisu moneen tarpeeseen. 

Lue lisää

Rakennusalan yrittäjä Ville Jokitalo suorittaa parhaillaan talonrakennusalan ammattitutkintoa. Tutkintotodistus on miehellä jo viittä vaille taskussa, sillä edessä on enää yksi tutkintotilaisuus.

Lue lisää

Kokkolalainen Aleksi Rajala hyppäsi vauhdista keväällä 2016 mukaan tammikuussa alkaneeseen talotekniikan perustutkinnon opiskelijaryhmään. Kyseessä oli Kpedun ensimmäinen putkiasentajien koulutus aikuisille. 

Lue lisää