Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala

Tavoite

Koulutuksen avulla saat riittävät valmiudet suorittaa Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon.

Kohderyhmä

Oletko toiminut henkilöstöhallinnon suunnittelu- tai vastuutehtävissä tai HR asiantuntijana? Kuuluuko työhösi johtajana HR -tehtäviä? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto sopii erinomaisesti sinulle, joka vastaat henkilöstötyötä tukevista toiminnoista sekä niiden kehittämisestä. Voit täydentää koulutuksella myös aiemmin suorittamiasi johtamisen tai liiketoiminnan tutkintoja

Sisältö

Koulutuksen avulla saat riittävät valmiudet suorittaa Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon. Tarjoamme mahdollisuuden ottaa haltuun digitaalisia välineitä osana omaa johtamista.

Koulutuksen lähipäivät teemoineen:

1. Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon perusteet ti 22.2.2022

2. Visio ja strategiatyö & HR:n rooli liiketoiminnan tukena to 17.3.2022

3. Strategiatyökalut ja strategian toteuttaminen ti 26.4.2022

4. Järjestelmät tiedolla johtamisen tukena ti 12.5.2022

5. Henkilöstötyön lainsäädäntöä ke 8.6.2022

6. Henkilöstötyö to 15.9.2022

7. Henkilöstön osaamisen johtaminen ti 11.10.2022

8. Työyhteisön johtaminen- Tukena esimiesten onnistumiselle 23.2.2023

9. Työympäristön ja olosuhteiden kehittäminen ti 14.3.2023

10. Kpedun oma ryhmä Työhyvinvointikorttikoulutus ti 9.05.2023

LISÄKSI VALINNAISIIN TUTKINNONOSIIN KUULUVAT, SYVENTÄVÄT KOULUTUSPÄIVÄT:

11. Lakisääteiset henkilöstösuunnitelmat (valinnainen: Henkilöstötyö) to 18.8.2022

12. Osaamisen kehittämisen työkaluja (valinnainen: Henkilöstön osaamisen kehittäminen) ke 16.11.2022

13. Toiminnan arviointi ja kehittäminen (valinnainen: Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen) ke 25.1.2023

14. Mielen johtaminen ti 18.4.2023 (valinnainen)

15. HRx keväällä 2023, Helsinki: Ammattilaisten verkostoitumistapahtuma ja järjestelmiin perehtyminen

Tutkinto muodostuu kaikille yhteisestä ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, joissa tutkinnon suorittamiseksi tarvittava osaaminen näytetään omissa henkilöstöasiantuntijan työtehtävissä.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella oppisopimuksen ehtojen täyttyessä. Oppisopimuksen ehtojen toteutuessa koulutus on organisaatiolle ja opiskelijalle maksuton.

Koulutuksen esitteen löydät täältä: https://bit.ly/3n3HnNk

Lisätietoja koulutuksesta antaa Johtamisen tutkintojen tutkintovastaava Minna Frilund, minna.frilund(at)kpedu.fi, puh. 044 725 0883 tai
hakijapalvelut(at)kpedu.fi, puh. 040 808 5010.

Oppisopimuksesta lisätietoja saat Keski-Pohjanmaan oppisopimuspalveluista: Hannele Häli, hannele.hali(at)kpedu.fi, puh. 040 359 6243.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää