Liiketoiminnan ammattitutkinto, sihteeriksi henkilöstöhallintoon

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle osaamista ja valmiudet toimia henkilöstöhallintoa tukevissa tehtävissä esim. HR-assistenttina tai sihteerinä. Opit henkilöstöhallinnon, työlainsäädännön, rekrytoinnin ja perehdyttämisen perusteita sekä kokouskäytänteitä ja asiakirjahallintoa.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, joilla on kaupallista-, toimisto-, talous- tai henkilöstöhallinnon peruskoulutusta tai työkokemusta ja kiinnostusta henkilöstöhallinnon käytännön tehtäviin.

Sisältö

Koulutuksen sisältöön voit tutustua osoitteessa https://bit.ly/3lLefJr.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Lisätietoja

Tarkempia tietoja koulutuksesta antavat:

hakijapalvelut(at)kpedu.fi, p. 040 808 5010 tai
tutkintovastaava Tuija Nissilä, p. 044 725 0854, tuija.nissila(at)kpedu.fi (tavoitettavissa 1.-30.6. ja 8.8.-9.9.)

Koulutus aloitetaan, mikäli ryhmän koko on riittävä.

Voit tiedustella oppisopimuspalveluista mahdollisuutta suorittaa koulutus oppisopimuksella: https://www.kpedu.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Tukea opintoihin myöntävät mm. TE-toimisto, Työllisyysrahasto ja Kela. Tarkempia tietoja löydät nettisivuiltaan.

Sinun on mahdollista hakea ammattitutkintostipendiä tutkinnon suoritettuasi: https://www.tyollisyysrahasto.fi/

HINTATIETOJA:
Oppisopimuksen edellytysten täyttyessä tutkinto on maksuton. Muutoin koko tutkinnon hinta on 300 € ja yhden tutkinnon osan 100 €.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää