Kouluttaudu ja työllisty puhtauspalvelualalle (719328)

Tavoite

Haluatko työllistyä puhtauspalvelualalle? Onko vanhainkoti tai päiväkoti mieluinen työympäristö vai koetko omaksesi oppilaitosympäristön? Työpaikkoja on tarjolla eri toimintaympäristöissä.

Tarjoamme koulutusta osaamisen hankkimiseen ja mahdollisuutta työllistymiseen.
Koulutus antaa opiskelijalle realistiset lähtökohdat ja perustiedot alasta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttaja taustaisille sekä niille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan.

Sisältö

Koulutus järjestetään 8.4.-31.5.2024 ja opiskelu tapahtuu pääosin työpaikalla.

Opettaja auttaa opiskelijaa sopivan työpaikan hakemisessa. Opettaja käy työpaikalla ohjaamassa opiskelijaa ja koulutukseen sisältyy yksittäisiä lähiopetuspäiviä koko ryhmälle. Opiskelu on käytännönläheistä tekemistä.


Koulutuksen jälkeen voit työllistyä puhtauspalvelualan työtehtäviin tai jatkaa opintoja koulutus- tai oppisopimuksella ja suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnon tutkinnonosan.

Lisätietoja

Koulutukseen haetaan internetsivuilla www.te-palvelut.fi kohdassa haussa oleva työvoimakoulutus. Täytä hakemus huolellisesti, sillä hakijat valitaan hakemuksen perusteella valintahaastatteluun.

Lisätiedot koulutuksesta:
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Pirkko Rahkonen, 044-7250808 pirkko.rahkonen@kpedu.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Talonpojankatu 6, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kesäkuussa 2018 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta kiinteistöpalvelujen perustutkinnosta toimitilahuoltajiksi valmistuneet Said ja Abdi työskentelevät SOL Palvelut Oy:ssä siivoojina kohteenaan Keski-Pohjanmaan keskussairaala. Puhtauspalveluala työllistää tällä hetkellä erittäin hyvin, minkä todistaa sekin, että Said ja Abdi työllistyivät jo opintojen aikana.

Lue lisää

Kuvitellaan tilanne, että tulet aamulla töihin tammikuun pakkasilla. Työpaikan piha on auraamatta ja valaisematon parkkipaikka hiekoittamatta peilijäällä. Sisälle päästyäsi huomaat, että eteisessä lojuu roskaa ja lattia lainehtii sulanutta lunta. Työhuoneessasi on ummehtunut haju, koska ilmastointijärjestelmä on edelleen vikatilassa. Päätät laittaa aamukahvit tippumaan, mutta vesi on poikki.

Lue lisää

Johanna Viiperi suuntasi aikuisopiskelijana puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle. 

Lue lisää