Kiinteistöteknisissä tehtävissä toimiminen, 15 osp Turvallisuusalan perustutkinnon osa

Tavoite

Koulutuksen aikana suoritetaan kiinteistöteknisissä tehtävissä toimiminen -tutkinnon osa turvallisuusalan perustutkinnosta. Opiskelija voi halutessaan hakeutua suorittamaan turvallisuusalan perustutkinnon loppuun ja työllistyä erilaisiin turvallisuusalan työtehtäviin.

Koulutus toteutetaan ajanjaksolla 04.11.2024-19.01.2025 oppisopimuskoulutuksena. Koulutus vaatii soveltuvan oppisopimuspaikan.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu asiakaskohteen kiinteistöteknisten järjestelmien hoidosta, hallinnasta tai valvonnasta vastaaville henkilöille. Koulutuksessa saat perusteet kiinteistöteknisiin järjestelmiin kokonaisturvallisuuden näkökulmasta ja niiden soveltamiseen eri toimintaympäristöissä. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään keskeisten kiinteistöteknisten laitteiden toimintaperiaatteet ja toimimaan niihin liittyvissä häiriö- ja erityistilanteissa.

Tutkintoon liittyy tutkintokohtaisia terveydentilavaatimuksia, jotka voivat olla opiskelijaksi ottamisen esteenä. Tutustu terveydentilavaatimuksiin ennen hakemuksen jättämistä: SORA-tiedote https://bit.ly/3nC0sWS

Sisältö

- Kiinteistötekniikka ja sen valvonta erilaisissa toimintaympäristöissä
- Kiinteistötekniikan perusteet
- Kiinteistötekniset häiriö- ja erityistilanteet


Hakuaika koulutukseen 17.6.-20.10.2024.

Kaikki hakijat haastatellaan.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta: Petri Ala-Tainio, Turvallisuusalan opettaja p. 040 807 3516
Lisätietoja hakeutumisestai hakijapalvelut(at)kpedu.fi, p. 040 808 5010

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Teknologiakatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Julia Siermala ja Matti Lahti opiskelevat ensimmäistä vuotta turvallisuusvalvojiksi. Turvallisuusvalvojien oppimisympäristönä toimii Kampushalli, jossa on kolme luokkahuonetta sekä hyvät urheilutilat fysiikkatunneille.

Lue lisää

Kpedun valinta Vuoden aikuisopiskelijaksi 2017 on turvallisuusalan opiskelija Pasi Neuvonen. Neuvonen opiskelee Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa. 

Lue lisää

Kokkolalainen Ida-Maria Lågland valmistui keväällä ammattiopistolta, mutta hänen opiskemansa ala ei tuntunut oikealta. Valmistumisen jälkeen Lågland kävi talven sesonkityössä ja haki syksyllä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen viikonloppukoulutuksena järjestämään vartijan peruskurssille.

Lue lisää

Lohtajalainen Jaakko Kinnunen työskentelee Securitaksella vartijana. Parikymppisen miehen tie vei lukion jälkeen armeijaan sotilaspoliisiksi ja sieltä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen vartijaopintoihin. Järjestyksenvalvojakortin hän oli suorittanut jo ennen vartijaopintojaan.

Lue lisää

Lestijärveltä kotoisin oleva Veeti Hietapakka tuumi jo peruskoulussa, että voisi tulevaisuudessa työskennellä joko poliisina tai pelastustehtävissä.

Lue lisää