Kälviän musiikkileiri

Kohderyhmä

Kälviän musiikkileiri on kaikille musiikin harrastajille ja muusikin opiskelijoille avoin tasokasta ja tavoitteellista musiikkitoimintaa tarjoava leiri.

Kälviän musiikkileiri on valtakunnallinen klassisen musiikin orkesterileiri. Kälviän huipputasoinen leiri kokoaa yhteen musiikin harrastajia tai ammattiopiskelijoita ympäri Suomea. Kälviän musiikkileirin slogan "Kohtalona Käläviä" tarkoittaa tuhansille musiikin ystäville ja ammattilaisille kesän kohokohtaa, uusia musiikkitaitoja ja ikimuistoista leirifiilistä.

Sisältö

Leirin ohjelma koostuu omista soittotunneista sekä orkesteri- ja kamarimusiikkiharjoituksista. Joka ilta on konsertteja, luentoja ja liikunnallista ohjelmaa. Leirillä voi saada opetusta kaikissa orkesterisoittimissa.

Lisätietoja

Kälviän musiikkileirin omat sivut:

https://www.musiikkileiri.fi/

YHTEYSTIEDOT
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
044 7250 701/Minna Poutanen (ma-to klo 9-16)
musiikkileiri@kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää

Nivalalainen Elisa Ojala on aina nauttinut piirtämisestä. Koronan iskiessä hän päätti ostaa ensimmäiset akryylimaalinsa ja laajentaa taideharrastustaan maalaamisen pariin. Hän innostui maalaamisesta kovasti, ja päätti hakea siihen lisäoppia.

Lue lisää

Haminasta kotoisin oleva Elise Zoon ei nuoruudessaan kokenut olevansa erityisen taiteellinen. Jollakin tasolla luova työ ja taiteen tekeminen on kuitenkin kiinnostanut, ja yksi luovuuden toteuttamiskeinoista oli aikoinaan teinisirkukseen osallistuminen.

Lue lisää

Tanssimisesta nauttiva Henna Hietamäki haki peruskoulun jälkeen Redun tanssilinjalle. Sinne ei kuitenkaan paikkaa auennut ensimmäisellä yrittämällä, joten hän päätyi hakemaan lisää pohjaa oman ilmaisun tutkimiselle Kälviä Arts -opistovuodesta.

Lue lisää