Kälviän musiikkileiri

Kohderyhmä

Kälviän musiikkileiri on kaikille musiikin harrastajille ja muusikin opiskelijoille avoin tasokasta ja tavoitteellista musiikkitoimintaa tarjoava leiri.

Kälviän musiikkileiri on valtakunnallinen klassisen musiikin orkesterileiri. Kälviän huipputasoinen leiri houkuttelee joka vuosi 130 -150 musiikin harrastajaa tai ammattiopiskelijaa ympäri Suomea. Opettajiksi kutsutaan hienoja musiikkipedagogeja ja ammattimuusikoita, joilla on intoa ja osaamista opettamiseen. Kälviän musiikkileirin slogan "Kohtalona Käläviä" tarkoittaa sadoille musiikin ystäville ja ammattilaisille hienoa kokemusta, uusia taitoja ja älyttömän hienoa leirifiilistä.

Sisältö

Leirin ohjelma koostuu omista soittotunneista sekä orkesteri- ja kamarimusiikkihajoituksista. Joka ilta on konsertteja, luentoja ja liikunnallista ohjelmaa. Leirillä voi saada opetusta kaikissa orkesterisoittimissa:
* viulu
* alttoviulu
* sello
* kontrabasso
* huilu
* oboe
* klarinetti
* saksofoni
* fagotti
* käyrätorvi
* trumpetti
* pasuuna
* tuuba
* lyömäsoittimet
* harppu

Kaikilla leiriläisillä on oman taitotason mukaan mahdollisuus osallistua orkestereihin:
* sinfoniaorkesteri
* jousiorkesteri
* puhallinorkesteri
* kamarimusiikki

Lisätietoja

Lisätietoja ja haku leirin kampanjasivuilta: http://musiikkileiri.fi/

Yhteystiedot: musiikkileiri(a)kpedu.fi
Puh. 044 7250 701 (ti-pe 9-16)

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Kokkolalaista Anders Lillhongaa on aina kiinnostanut tanssi ja kehollisuus. Hakeutuminen tanssialalle kuitenkin vei aikansa.

Lue lisää

Taideaineet ja käsillä tekeminen ovat aina kiinnostaneet valokuvaajan ammattitutkinnon keväällä suorittanutta Jenni Rajaniemeä. Linssin läpi maailmaa tutkiva valokuvaaja unelmoi omasta kuvaamosta, ja tutkinnon myötä haaveet ovat askelta lähempänä.

Lue lisää