Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tavoite

Koulutus antaa sinulle käytännön työkaluja yrityksen tai vastuualueesi johtamistyössä kehittymiseen, vastuualueesi johtamiseen ja kehittämiseen sekä henkilöstön sitouttamiseen ja motivoimiseen. Koulutuksen avulla saat riittävät valmiudet suorittaa Johtamisen ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tarjoamme mahdollisuuden ottaa haltuun digitaalisia välineitä osana omaa johtamista.

Kohderyhmä

Oletko toimitusjohtaja, yksikön johtaja, palvelukeskuksen esimies, aluepäällikkö, osastopäällikkö? Sinulle koulutus antaa työkaluja vaativaan esimiestyöhösi ja erinomaisen mahdollisuuden hankkia tunnustettu johtamiskoulutus työsi ohessa.

Sisältö

Tutkinto muodostuu kaikille yhteisestä ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, joissa tutkinnon suorittamiseksi tarvittava osaaminen näytetään omissa johtamistehtävissä.

Koulutus koostuu lähiopetuspäivistä, itsenäisestä työstentelystä ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Koulutuksen lähiopetuspäivät sisältöineen:

1. Johtamisen tutkintojen perusteet ti 1.2.2022
2. Visio ja strategiatyö to 17.3.2022
3. Strategiatyökalut ja strategian toteuttaminen ti 26.4. 2022
4. Järjestelmät tiedolla johtamisen tukena to 12.5.2022
5. Henkilöstötyön lainsäädäntöä ke 8.6.2022
6. Johtamisosaaminen ja viestintä ti 13.9.2022
7. Henkilöstön ja osaamisen johtaminen ti 11.10.2022 (valinnainen)
8. Toiminnan tuloksellisuus ja taloudellisuus to 10.11.2022
9. Ratkaisukeskeiset vuorovaikutustaidot to 1.12.2022
10. Toiminnan arviointi ja kehittäminen (valinnainen) ke 25.1.2023
11. Työyhteisön johtaminen to 23.2.2023
12. Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen (valinnainen) ti 14.3.2023
13. Mielen johtaminen ti 18.4.2023
14. Asiakkuuksien johtaminen ke 17.5.2023 (valinnainen)

Täältä löydät koulutuksen esitteen: https://bit.ly/3uXyuHw

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen toteutetaan oppisopimuksella oppisopimuksen ehtojen täyttyessä. Oppisopimuksen ehtojen täyttyessä kokonaisuus on organisaatiolle ja opiskelijalle maksuton.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Lisätietoja

Johtamisen tutkintovastaava Minna Frilund, minna.frilund(at)kpedu.fi p. 044 725 0883
Hakijapalvelut, hakijapalvelut(at)kpedu.fi p. 040 808 5010.

Lisätietoja oppisopimuksesta:
Hannele Häli, hannele.hali(at)kedu.fi, p. 040 359 6243

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää