Järjestyksenvalvojan kertauskurssi, 13.2. klo 8-16

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojille, joilla järjestyksenvalvojankortin voimassaoloaika on umpeutumassa tai umpeutunut. Järjestyksenvalvojaksi hyväksyminen on uusittava viimeistään 6 kk kuluessa aikaisemman hyväksymisen päättymisestä.

Sisältö

Koulutuksessa kerrataan järjestyksenvalvojan peruskurssin keskeinen koulutussisältö Sisäasianministeriön 31.3.2018 vahvistaman koulutusaineiston pohjalta.

Koulutuksessa kerrattavia asioita ovat mm. kansalaisen perusoikeudet, järjestyksenvalvojan toimialueet, toimivaltuudet sekä turvalliset työtavat

Koulutuksen kesto on 8 oppituntia kello 8 – 15.30. Koulutus toteutetaan lähiopetuksena

Lisätietoja

Hinta: 150 € + alv 24%

Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502.

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Julia Siermala ja Matti Lahti opiskelevat ensimmäistä vuotta turvallisuusvalvojiksi. Turvallisuusvalvojien oppimisympäristönä toimii Kampushalli, jossa on kolme luokkahuonetta sekä hyvät urheilutilat fysiikkatunneille.

Lue lisää

Kpedun valinta Vuoden aikuisopiskelijaksi 2017 on turvallisuusalan opiskelija Pasi Neuvonen. Neuvonen opiskelee Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa. 

Lue lisää

Kokkolalainen Ida-Maria Lågland valmistui keväällä ammattiopistolta, mutta hänen opiskemansa ala ei tuntunut oikealta. Valmistumisen jälkeen Lågland kävi talven sesonkityössä ja haki syksyllä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen viikonloppukoulutuksena järjestämään vartijan peruskurssille.

Lue lisää

Lohtajalainen Jaakko Kinnunen työskentelee Securitaksella vartijana. Parikymppisen miehen tie vei lukion jälkeen armeijaan sotilaspoliisiksi ja sieltä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen vartijaopintoihin. Järjestyksenvalvojakortin hän oli suorittanut jo ennen vartijaopintojaan.

Lue lisää

Lestijärveltä kotoisin oleva Veeti Hietapakka tuumi jo peruskoulussa, että voisi tulevaisuudessa työskennellä joko poliisina tai pelastustehtävissä.

Lue lisää