Tavoite
Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassia tarvitaan, kun työntekijä käsittelee pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi osoittaa, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa.
Kohderyhmä
Henkilöt, jotka työskentelevät elintarvikkeiden parissa ja käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.
Sisältö
Hygieniapassitestin osa-alueet
- Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
- Ruokamyrkytykset
- Hygieeniset työskentelytavat
- Henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito
- Omavalvonta
- Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Testi pidetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston tiloissa. Osoite Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola.
Testi alkaa kello 13.30, luokassa A153.
Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan.
Lisätietoja
Hinta: testi 50 € (sis.alv).
Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen testitilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502
Jos olet Kpedu:n opiskelija, tarkista vastuuohjaajaltasi kuuluuko hygieniapassi tutkintoosi. Hygieniapassikoulutus ja/tai testi on maksullinen mikäli se ei kuulu tutkintoosi.
Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi.
Linkkejä koulutusmateriaaleihin: https://hygieniapassi.fi/opiskelumateriaalit
Koulutusta voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti. Kysy yrityskohtaista tarjousta: p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi