Tavoite
Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassia tarvitaan, kun työntekijä käsittelee pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi osoittaa, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa.
Kohderyhmä
Henkilöt, jotka työskentelevät elintarvikkeiden parissa ja käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.
Sisältö
Hygieniapassitestin osa-alueet
- Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
- Ruokamyrkytykset
- Hygieeniset työskentelytavat
- Henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito
- Omavalvonta
- Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Koulutus klo 9-15.
Voit myös ostaa itsellesi verkkomateriaalin ja opiskella testiin itsenäisesti, testi pidetään koulutuspäivänä 27.10. klo 14.00.
Koulutus ja verkkomateriaali ovat suomeksi, testin voi tehdä myös ruotsiksi ja englanniksi. Ilmoitttautumisen yhteydessä kerro mikäli haluat muun kuin suomenkielisen testin. Valitse ilmoittautuessa mihin koulutusmuotoon osallistut! Pääsy verkkomateriaaliin on voimassa testipäivään asti.
Lisätietoja hygienipassista löytyy täältä: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/
Lisätietoja
Hinta:
Lähikoulutus ja testi 120 € (sis. alv 24%)
Verkkomateriaali ja testi, 75€ (sis. alv.24%)
Testi, 50€ (sis. alv.24%)
Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoite!
Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan tilaisuuteen.
Jos olet Kpedu:n opiskelija, tarkista vastuuohjaajaltasi kuuluuko hygieniapassi tutkintoosi. Hygieniapassikoulutus ja/tai testi on maksullinen mikäli se ei kuulu tutkintoosi.
Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme 50€. Peruminen viimeistään 7 vuorokautta ennen testitilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502