Tavoite
Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassia tarvitaan, kun työntekijä käsittelee pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Virallinen hygieniapassi osoittaa, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa.
Kohderyhmä
Henkilöt, jotka työskentelevät elintarvikkeiden parissa ja käsittelevät helposti pilaantuvia pakkaamattomia elintarvikkeita.
Sisältö
Hygieniapassitestin osa-alueet
- Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
- Ruokamyrkytykset
- Hygieeniset työskentelytavat
- Henkilökohtainen hygienia
- Puhtaanapito
- Omavalvonta
- Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Koulutus järjestetään Toholammilla. Tarkemmat lisätiedot saat noin viikko ennen koulutusta.
Koulutus klo 9-15, testi 13.30.
Koulutus on suomeksi, testin voi tehdä myös ruotsiksi ja englanniksi.
HUOM! Ilmoitttautumisen yhteydessä kerro mikäli haluat muun kuin suomenkielisen testin ja osallistutko koulutukseen vai pelkkään testiin.
Lisätietoja hygienipassista löytyy täältä: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/
Lisätietoja
Hinta:
Koulutus ja testi 120€ + alv 24%
Testi, 65€ + alv 24%
Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoite!
Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan tilaisuuteen.
Peruutusehdot: Peruminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502. Mikäli jätä perumatta osallistumisesi veloitamme koulutuksen tai testin hinnan.
Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.