HR assistentti (710778)

Tavoite

Kiinnostaako Sinua ihmisten parissa työskentely, työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittäminen tai työntekijöiden auttaminen ja työsuhdeasioiden parissa työskentely? Oletko vaihtamassa alaa ja haluaisit hankkia kokemusta ja työllistyä henkilöstöhallinnon tehtäviin tai HR -tiimin jäseneksi.

HR-assistentti koulutus antaa sinulle kokonaiskuvan henkilöstötyöstä. Tavoitteena on päästä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi, luomaan verkostoja ja parantamaan asemaasi työmarkkinoilla. Koulutusohjelman aikana yhdistyvät henkilöstötyön käytännön työtehtävät ja HR -osaamisen kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. Tavoitteena on työllistyminen henkilöstöhallintoa tukeviin työtehtäviin

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu Keski-Pohjanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille, joilla on kiinnostus henkilöstötyön tehtäviin ja joiden työnhaku on voimassa.
Pohjakoulutusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai esim. tradenomin/merkonomin koulutus tai vähintään n. 5 vuoden kokemus henkilöstötyöstä/ taloushallinnosta.

Suomen kielen taitotasovaatimus B1.

Sisältö

Koulutus alkaa 11.4.2023 ja päättyy 30.10.2023. Opiskelu muodostuu lähiopetuksesta joko oppilaitoksessa tai verkko-opiskeluna, työpaikalla tapahtuvana oppimisena sekä itsenäisenä opiskeluna verkkoympäristössä. Pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa sekä henkilöstöhallinnon työtehtävissä kehittymisessä. Työssäoppimispaikan opiskelija hakee itse opintojen aikana.

Sisältö:
· Henkilöstötyön sisältö ja perusteet
· Henkilöstötyöntekijä johdon tukena johdon ja esihenkilöiden kumppanina
· Henkilöstötyön järjestelmät ja tiedolla johtaminen
· Lakisääteiset henkilöstöasiat
· Viestintä työyhteisössä
· Henkilöstön osaamisen kehittäminen
· Henkilökohtainen ohjaus

Lisäksi työhyvinvointikorttikoulutus

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa sovitaan suoritettavat opinnot hänen olemassa olevan osaamisena pohjalta.

Katso TE-liven livelähetys 9.2. klo 13.00 osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/ovHljaflH.

Lisätietoja

Hakuaika päättyy 19.3.

Koulutukseen haetaan työhallinnon internet-sivuilla osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi kohdassa haussa oleva työvoimakoulutus.
Täytä hakemus huolellisesti, sillä hakijat valitaan hakemuksen perusteella valintahaastatteluun ja tarkista, että hakemuksessa ilmoittamasi puhelinnumero on voimassa, koska haastattelukutsu tulee tekstiviestinä.

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa, www.facebook.com/koulutusneuvonta. ">www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Koulutuksesta järjestetään INFO tilaisuus Teamsin kautta keskiviikkona 22.2 klo 15.
bit.ly/hrassistentti

Lisätiedot koulutuksesta: Heli Maunula, liiketoiminnan päätoiminen opettaja ja vastuuohjaaja heli.maunula@kpedu.fi
tai puh 040 807 3530
Saat lisätietoa myös Maria Nylundilta puh 040 359 6238.

Lisätietoja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 ( 9-16.15)
Koulutusneuvontaa saa myös facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää