Haastavan asiakkaan kohtaaminen 22.2. klo 13-16

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien osaamista haastaviin asiakastilanteisiin valmistautumisessa ja haastavan asiakkaan kohtaamisessa.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat apua haastaviin asiakaspalvelutilanteisiin, esim. yksin työskentelevät työntekijät, myymälähenkilökunta, kotisairaanhoidon henkilökunta ym.

Sisältö

- Uhkaavasti käyttäytyvän henkilön kohtaaminen
- vuorovaikutus uhkatilanteessa
- oikeus hätävarjeluun
- yleinen kiinniotto-oikeus
- oikea tapa hälyttää eri tilanteissa (sisäinen, vartijapainike, 112)
- mielenterveysongelmien ja päihteiden käytön aiheuttamat ongelmat julkisissa tiloissa

- Tilaturvallisuus
- tilojen ja välineiden aiheuttamat riskit
- kulunvalvonta ja ulkopuolisen pyrkiminen henkilökunnan tiloihin
- työpaikan ja henkilökunnan omaisuuteen kohdistuvat uhat

Lisätietoja

Hinta: 90 € + alv 24%

Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502.

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Julia Siermala ja Matti Lahti opiskelevat ensimmäistä vuotta turvallisuusvalvojiksi. Turvallisuusvalvojien oppimisympäristönä toimii Kampushalli, jossa on kolme luokkahuonetta sekä hyvät urheilutilat fysiikkatunneille.

Lue lisää

Kpedun valinta Vuoden aikuisopiskelijaksi 2017 on turvallisuusalan opiskelija Pasi Neuvonen. Neuvonen opiskelee Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa. 

Lue lisää

Kokkolalainen Ida-Maria Lågland valmistui keväällä ammattiopistolta, mutta hänen opiskemansa ala ei tuntunut oikealta. Valmistumisen jälkeen Lågland kävi talven sesonkityössä ja haki syksyllä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen viikonloppukoulutuksena järjestämään vartijan peruskurssille.

Lue lisää

Lohtajalainen Jaakko Kinnunen työskentelee Securitaksella vartijana. Parikymppisen miehen tie vei lukion jälkeen armeijaan sotilaspoliisiksi ja sieltä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen vartijaopintoihin. Järjestyksenvalvojakortin hän oli suorittanut jo ennen vartijaopintojaan.

Lue lisää

Lestijärveltä kotoisin oleva Veeti Hietapakka tuumi jo peruskoulussa, että voisi tulevaisuudessa työskennellä joko poliisina tai pelastustehtävissä.

Lue lisää