ETÄKOULUTUS Työturvallisuuskorttikoulutus 6.9.2024

Tavoite

Kortti vaaditaan keskeisissä teollisuusyrityksissä ja tehdasalueilla työskentelevältä ulkopuoliselta työvoimalta, esimerkiksi niille alihankintatöitä tekeviltä yritysten työntekijöiltä.

Koulutuksen suorittaneella on perusvalmiudet
- omaksua työpaikka- ja työtehtäväkohtainen perehdyttäminen
- on perustiedot työympäristön vaarojen tunnistamiseen
- on tiedot työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta yhteisellä työpaikalla

Kohderyhmä

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti yhteisillä työpaikoilla töitä tekeville henkilöille.

Sisältö

- Kortin merkitys
- Työsuojelun tarkoitus ja käytännön toteutus, yhteinen työpaikka
- Tapaturmien ja ammattitautien torjunta
- Yleisohjeet, turvallisuussäännöt
- Keskeiset vaaratekijät
- Varautuminen onnettomuustilanteisiin
- Kirjallinen koe

Koulutuksen kesto 1 pv, kello 8-16. Koulutus järjestetään Teams-verkkokoulutuksena. Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi. Koulutukseen osallistuminen edellyttää toimivia netti- sekä kuva- ja ääniyhteyksiä.

Hinta 80 € + alv. 24%. Koulutuksen hintaan sisältyy kortti sekä mahdollinen materiaali.

Lisätietoja

Koulutuksen hyväksyttävästä suorittamisesta myönnetään Työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Lähetämme kutsun ohjeineen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen muutama päivä ennen koulutusta. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen.

Koulutusta voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti. Kysy yrityskohtaista tarjousta: p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai p. 040 8073502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi.

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Julia Siermala ja Matti Lahti opiskelevat ensimmäistä vuotta turvallisuusvalvojiksi. Turvallisuusvalvojien oppimisympäristönä toimii Kampushalli, jossa on kolme luokkahuonetta sekä hyvät urheilutilat fysiikkatunneille.

Lue lisää

Kpedun valinta Vuoden aikuisopiskelijaksi 2017 on turvallisuusalan opiskelija Pasi Neuvonen. Neuvonen opiskelee Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa. 

Lue lisää

Kokkolalainen Ida-Maria Lågland valmistui keväällä ammattiopistolta, mutta hänen opiskemansa ala ei tuntunut oikealta. Valmistumisen jälkeen Lågland kävi talven sesonkityössä ja haki syksyllä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen viikonloppukoulutuksena järjestämään vartijan peruskurssille.

Lue lisää

Lohtajalainen Jaakko Kinnunen työskentelee Securitaksella vartijana. Parikymppisen miehen tie vei lukion jälkeen armeijaan sotilaspoliisiksi ja sieltä Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen vartijaopintoihin. Järjestyksenvalvojakortin hän oli suorittanut jo ennen vartijaopintojaan.

Lue lisää

Lestijärveltä kotoisin oleva Veeti Hietapakka tuumi jo peruskoulussa, että voisi tulevaisuudessa työskennellä joko poliisina tai pelastustehtävissä.

Lue lisää