Etä - ja hybridityön johtaminen, 9.11. ja 16.11. klo 12-15

Tavoite

Valmennuskokonaisuuden tavoite on antaa tukea muutoksessa, jossa etä- ja hybridityöstä on tullut osa yrityskulttuuria. Valmennusten avulla lisätään esihenkilöiden taitoja onnistua erilaisissa johtamishaasteissa. Valmennuksissa pureudutaan hajautetun tiimin johtamisessa huomioitaviin asioihin, kuten tavoitteelliseen johtamiseen, pelisääntöihin, luottamuksen rakentamiseen sekä vuorovaikutukseen virtuaalisessa ympäristössä.

Kohderyhmä

Valmennuskokonaisuus on suunniteltu esihenkilöille ja tiimivetäjille..

Sisältö

Valmennuskokonaisuus on kaksiosainen

Osa 1: Monipaikkaisen työn johtaminen

Mitä muutos edellyttää johtamiselta?
• Etä- ja monipaikkatyön tasot
• Tyypilliset johtamisen haasteet etä- ja hybridityössä
• Hyvän etäjohtamisen kulmakivet

Painopiste asioiden johtamisesta ihmisten johtamiseen
• Tavoitteet ja työsuorituksen mittaaminen
• Itseohjautuvuuden johtaminen
• Miten olla ”läsnä” etäisyydestä huolimatta?

Osa 2. Yhteisöllisyys ja yhteistyö monipaikkaisessa työympäristössä

Yhteisöllisyyden rakentaminen ja ylläpitäminen
• Luottamuksen merkitys korostuu
• Vuorovaikutus virtuaalisessa työympäristössä
• Hyvän työilmapiirin ja me-hengen rakentaminen

Hyvä yhteistyö on onnistumisen edellytys
• Yhteiset pelisäännöt ja toimintatavat auttavat onnistumaan
• Työntekijöiden osallistuminen ja osallistaminen
• Perehdyttäminen monipaikkaisessa työssä

Kouluttajana Sanna-Riikka Valtonen. Sanna-Riikka on johtamisen ja tiimityön kehittäjä, KTM, Systemic Business Coach ja EASI-valmentaja. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus etäjohtamisesta sekä vuorotyön johtamisesta vähittäiskaupassa. Sanna-Riikka on myös tehnyt 100- prosenttista etätyötä kotitoimistosta kansainvälisessä tiimissä vastaten koko Suomen myyntiverkoston johtamistaitojen ja myynnin kehittämisestä.

Esihenkilöiden ja tiimien kouluttaminen ja valmentaminen on sisältynyt hänen työnkuvaansa koko työuran ajan. Sanna-Riikka on erikoistunut erilaisten ihmistyyppien huomiointiin tiimityössä ja johtamisessa sekä strategisen ajattelun viemisessä konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Lisätietoja

Koulutus toteutetaan verkossa kahtena iltapäivänä keskiviikkona 9.11 ja keskiviikkona 16.11 klo 12–15. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoite!

Hinta 300 € (+ alv 24%).

Osuvakoulutus Oy pidättää oikeuden koulutuksen aikataulun muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, mikäli ryhmää ei saada täyteen. Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kun himankalainen Henna Forslund sai yläkoulun päätökseensä, siinsi hänen mielessään uusi alku. Hän päätti hakeutua isommalle paikkakunnalle Kokkolaan, ja päätyi lopulta suorittamaan sekä liiketoiminnan perustutkintoa että ammattilukio-opintoja.

Lue lisää

Toisin kuin monen muun kohdalla, ei palomiehen ammatti ollut kokkolalaisen Jani Hohenthalin haaveena vielä pikku­poikana. Innostus alaa kohtaan alkoi sen sijaan kasvaa keskeytetyn lukiokokeilun jälkeen, kun hän sai velipoikansa avus­tuksella työharjoittelupaikan Vetelin sopimuspalokunnassa.

Lue lisää

Gina Tallqvist siirtyi perheyrityksensä henkilöstöpäälliköksi vuoden 2019 alussa. Oppia uuteen työhönsä hän sai Keski-Pohjanmaan ammattiopiston EVE-hankkeen järjestämästä HrQ-valmennuksesta. 

Lue lisää

Muovialan yrittäjä Antti Viitala lähti mukaan EVE-hankkeen järjestämään kehittämisprosessiin, eikä ole päätöstään katunut. 

Lue lisää

Kiireapulaisena työuransa Venizillä aloittanut Markus Nikkanen on ki­vunnut yritysportaita ylöspäin, ja nyt 23-vuotiaana hän työskentelee yrityksen kehitystyön parissa.

Lue lisää

17-vuotias Nea Palonen ei vielä tiedä mikä hänestä tulee isona. Siksipä hän päätti hakeutua opiskelemaan jotain, josta olisi hyötyä monella alalla. Nyt hänellä on pian takanaan kaksi vuotta liiketalouden opintoja, ja hän kertoo oppineensa niiden aikana valtavasti.

Lue lisää

Miia Pahkakankaalle tarjoutui seitsemän vuotta sitten mahdollisuus ostaa Teerijärvellä vuosikymmeniä toiminut kukkakauppa.

Lue lisää

HURin Chief Engineer Kennet Törnroos kokee olevansa esimiehenä joustava ja reilu.- En pidä itseäni perinteisen ”pomomaisena”. Minua ei tarvitse ujostella ja tykkään siitä, että asioista puhutaan kanssani reilusti niiden oikeilla nimillä. Yritän kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelen aidosti alaistani, Törnroos luonnehtii.

Lue lisää

Liiketoiminnan toisen vuosikurssin opiskelija Samuli Leväniemi elää kiireisiä aikoja. Leväniemen design-valaisimia valmistama yritys Sam´s Lamps on huhtikuun puolivälissä mukana valtakunnallisessa Uskalla Yrittää -kilpailun finaalissa Helsingissä. Mukaan kilpailuun lähtee Leväniemen yrityksen markkinointia hoitava Jere Rönkkö sekä opettaja Mikko Hankaniemi. 

Lue lisää