Ennakoiva ajo, verkkokoulutus 22.2.2022

Tavoite

Tavoitteena on parantaa autonkuljettajien riskien tunnistamista liikenteessä, kehittää turvallista ajamista ja saada kuljettajat tiedostamaan raskaan ajoneuvon kuljettamiseen liittyvän vastuun liikenneturvallisuudesta. Kurssin kouluttaja on suorittanut Liikenneturvan järjestämän Raskaan kaluston ennakoivan ajon kouluttajakoulutuksen.

Kohderyhmä

Ammattikuljettajat.

Sisältö

Ennakoiva ajo (7 h) on ammattikuljettajan jatkokoulutuksen (35 h) ainoa pakollinen koulutus.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm. havannointia, turvallisuusvälejä, ohittamista sekä ajonopeuksia. Koulutuksessa ei ole käytännön harjoitusta.

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena. Muista ilmoittaa myös sähköpostiosoitteesi, johon voimme lähettää Teams-linkin. Koulutusta varten tarvitset tietokoneen/tabletin/älypuhelimen, toimivan web-kameran sekä mikrofonin.

Lisätietoja

Koulutuksesta saa 1 jatkokoulutusmerkinnän TraFin ammattipätevyysrekisteriin, rekisteröintimaksu 18.50 €.

Mikäli jätät perumatta osallistumisesi, laskutamme koko kurssin summan. Peruminen viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuutta: osuvakoulutus@kpedu.fi tai 040-8073502

Järjestämme koulutuksia myös yrityksen omissa tiloissa. Kysy yrityskohtaista tarjousta: p. 040 807 3502, osuvakoulutus(at)kpedu.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kokkolalainen Harri Harju tekee työtään tien päällä ympäri Suomea. Harju suoritti yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen keväällä 2017 ja ajaa työkseen Tekos Oy:n rekkoja.

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää

Tarja Partanen haaveili kuljetusalan töistä jo työskennellessään marketissa pari vuotta sitten. Nyt hänen unelmansa on toteutunut, kun hän valmistui rekrykoulutuksen myötä linja-autonkuljettajaksi. 

Lue lisää

Rami Lehtinen (18) Kokkolasta ja Markus Viitasalo (19) Kannuksesta opiskelevat nyt viimeistä vuotta auto- ja kuljetusalaa Kokkolan Ammattikampuksella. 

Lue lisää

Sami Mäkitalo (19) Kannuksesta valmistuu keväällä 2016 logistiikan perustutkinnosta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi.- Minua kiinnostivat isot autot ja täällä oppii niitä ajamaan, Sami kertoo.

Lue lisää