Blaxar Rekry (710420)

Tavoite

Blaxar Oy on perheyritys, joka on kasvanut ja hakenut muotoaan vastaten aina kulloiseenkin markkinatilanteeseen.
Blaxar Oy on vaativien pintakäsittelyjen kovan tason ammattilainen, jolla on kolmen vuosikymmenen kokemus alalta. Blaxar Oy toimii Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla sekä Varkaudessa.

Haluaisitko tulla meille työhön? Tarjoamme nyt mahdollisuuden työllistyä Blaxar Oy:n palvelukseen RekryKoulutuksen kautta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtoa suunnittelevalle.

Sisältö

Tarvitsemme työntekijää Pintakäsittelyyn ja aputyöhön sekä märkämaalaukseen. Olisitko sinä meidän uusi pintakäsittelyn osaajamme? Jos olet kiinnostunut alasta ja nopea oppimaan uusia asioita voit olla hakemamme henkilö.

Työssä tarvittava osaaminen on mm. puhallus, maalaus ja paikkamaalaus.

RekryKoulutuksessa opitaan työssä tarvittavat asiat ja koulutus räätälöidään työtehtävien mukaan.

Aikaisempi osaaminen huomioidaan ja koulutuksen hyväksytysti suorittanut työllistyy yritykseen.

Lisätietoja

Täytä hakemus kuin työhakemus ja kerro miksi juuri sinä olisit hyvä työntekijä Blaxarille.
Kerro hakemuksessa aikaisemmasta koulutuksesta tai kokemuksesta. Työnantaja valitsee hakemusten perusteella ketä kutsutaan työhaastatteluun.

Hakemus jätetään oheisella sähköisellä lomakkeella.
Tarkista samalla kun jätät hakemuksen että työnhakusi on voimassa.

Lisätietoa:
Maria Nylund, Osuvakoulutus Oy puh 0403596238, s-posti: maria.nylund(a)kpedu.fi
Rose-Marie Lillmangs, TE-toimisto, puh 02950 56106, s-posti: rose-marie.lillmangs(a)te-toimisto.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa päättyi hiljattain kolmen kuukauden mittainen Maalaus ja puuntyöstö tutuksi -koulutus. Tavoitteena oli tutustua puuteollisuuden ja pintakäsittelyn työhön ja koulutukseen, oppia aloilla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tukea opiskelijoiden etenemistä tutkintoon valmistavaan koulutukseen tai työllistymiseen.Koulutuksen suoritti kymmenen alasta kiinnostunutta innokasta opiskelijaa. Tuomo Pyykölä ja Heidi Romar kokivat koulutuksen varsin hyödylliseksi.

Lue lisää

– Tällaisissa tiloissa kelpaa olla ja työsken­nellä, toteaa rakennusliike NyConin toi­mitusjohtaja Håkan Nyman astellessaan sisään Kpedun rakennusalojen uusiin opis­kelutiloihin Kokkolan Talonpojankadulla.

Lue lisää

Kpedun eri toimialojen opiskelijat käyttävät innokkaasti mahdollisuutta päästä kansain­väliseen vaihtoon. Kpedun rakennusalan opiskelijat Veeti Niemonen, Arttu Harju, Aleksi Saari ja Saku Erkkilä olivat neljän viikon KV-jaksolla Espanjan Fuerteventuras­sa, Corralejossa ja Puerto Del Rosariossa huhti-toukokuussa. He pääsivät tekemään oikeita rakennusalan töitä.

Lue lisää

Vuonna 2015 talonrakentajaksi Kpedusta valmistunut David Boutov pistäytyi vie­railulla katsomassa uusia rakennuskluste­rin opetustiloja. Davidille opiskeluajoista on erityisesti jäänyt mieleen vaihtojaksot Sak­sassa ja Puolassa, joissa hän sai näkemyksiä eri maiden rakennuskulttuureihin.

Lue lisää

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Vuoden aikuisopiskelija 2018 on puualan opiskelija Eeva Sillanpää. Palkitsemisperusteluissa nousee esiin Sillanpään rohkeus tarttua uusiin, haastaviinkin, projekteihin. Sillanpäätä myös kehutaan taiteellisesti ja visuaalisesti lahjakkaaksi. 

Lue lisää

Niko Honkala ja Annika Kujala nakuttelevat puunpalasia paikoilleen Aalto Haitek Oy:n tehdashallissa Toholammilla. Valmistumassa on massiivinen pergola, jonka kaareva muoto suorastaan hivelee silmää.- Puuala tuntuu varsin passelilta. Tässä saa tehdä käsillä töitä ja työn jäljen näkee heti, Honkala ja Kujala tuumaavat.

Lue lisää

Punainen tupa ja perunamaa ei nykypäivänä välttämättä tarkoita 200 neliön taloa neljällä makuuhuoneella. Markkinoille ovat viime vuosina tulleet minitalot, jotka ovat toimiva ratkaisu moneen tarpeeseen. 

Lue lisää

Rakennusalan yrittäjä Ville Jokitalo suorittaa parhaillaan talonrakennusalan ammattitutkintoa. Tutkintotodistus on miehellä jo viittä vaille taskussa, sillä edessä on enää yksi tutkintotilaisuus.

Lue lisää

Kokkolalainen Aleksi Rajala hyppäsi vauhdista keväällä 2016 mukaan tammikuussa alkaneeseen talotekniikan perustutkinnon opiskelijaryhmään. Kyseessä oli Kpedun ensimmäinen putkiasentajien koulutus aikuisille. 

Lue lisää