Akupunktion kertauskurssi

Kohderyhmä

Teron entiset ja nykyiset opiskelijat Kälviältä ja Helsingissä.

Sisältö

Ohjelma koostetaan osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Kurssille ilmoittautuneet voivat halutessaan etukäteen lähettää opettajalle kysymyksiä ja toiveita. Tarkoituksena on myös päästä jakamaan kokemuksia ja oppimaan toinen toisiltamme. Jokainen osallistuja tulee halutessaan saamaan akupunktiohoidon, kun teemme pareittain hoitoja toisillemme. Jos et halua pistää vaan osallistua vain hoidon vastaanottamiseen, on sekin mahdollista. Voit siis tulla kurssille, vaikka et tekisikään akupunktiota aktiivisesti.

Aikataulu

La 6.4. klo 10-16.30 ja iltaohjelma klo 18
Su 7.4. klo 10-14

Lauantai-illan vapaamuotoisemmassa ohjelmassa on lisäksi saunomista, kotatulen lämpöä, syömistä ja juomista nyyttärihengessä.

Lisätietoja

Tero Inkeri, Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen koulutuskeskus, tero(at)tcm.fi

Kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu sisältää lounaan lauantaina ja sunnuntaina.

Lisätiedot käytännönjärjestelyistä: koulutussihteeri Seija Prittinen, p. 040 808 5035 tai info.kansanopisto(at)kpedu.fi

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1, 68300 KÄLVIÄ


Kysy koulutuksesta

Puhelin: 040 8085 035

Keski-Pohjanmaan kansanopistosta löytyy ihanteellinen oppimisympäristö, joka tukee yhteisöllisyyttä, ja jossa kaikki oppivat toisiltaan. Siellä opitaan arvostamaan, ymmärtämään ja suvaitsemaan myös erilaisuutta. Osalle opiskelu on tietynlainen pysähtymisen paikka, kun taas toiset ovat kehittämässä osaamistaan ja ammattitaitoaan.

Lue lisää

Nivalalainen Henna Parttimaa opiskelee nyt toista vuotta nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi. Ala valikoitui yläkoulun yhteishaussa hieman sattumalta.

Lue lisää

Valtteri Konttila valmistui nuoriso- ja vapaa-ajanohjaakaksi, ja työskentelee tällä hetkellä erityisryhmien ohjaajana. 

Lue lisää

Kun 17-vuotias Kannuksesta kotoisin oleva Rianne Särkioja aloitti opintonsa Kpedun Kälviän toimipaikassa, muutti hän samalla ensi kertaa omilleen. Hän kertoo, että ensimmäiset päivät asuntolassa olivat jännittäviä.

Lue lisää

Toholammen kunnan varhaiskasvatus on ottanut oppisopimuksen käyttöön vastatakseen henkilöstön rekrytoinnin haasteisiin.

Lue lisää

Kasvatus- ja ohjausalaa opiskelevalle 19-vuotiaalle Venla Haaponiemelle on kertynyt jo roimasti kokemusta lasten hoitamisesta. Venlan perhe on toiminut kymmenisen vuotta tukiperheenä, joten hän on jo pienestä pitäen päässyt leikittämään niin pieniä kuin hieman isompiakin lapsia. Niinpä alavalinta ei ollut yhdeksännen luokan jälkeen vaikea.

Lue lisää

Sievistä kotoisin oleva Lina Honkaperä on ehtinyt tehdä ja opiskella jo monenlaista, vaikka ikävuosia on täynnä vasta 22. Peruskoulun perään suoritetun lukion jälkeen hän suuntasi Kaustiselle opiskelemaan hierontaa ja jäsenkorjausta. Se ei kuitenkaan tuntunut omalta alalta, joten tie vei opintopolulla vielä eteenpäin.

Lue lisää