A. Häggblom Rekry Kalajoki (708234)

Tavoite

Tavoitteena on työllistua A. Häggblom Oy:n Kokkolan toimipaikkaan.

Ab A. Häggblom Oy on kokkolalainen vuonna 1954 perustettu moderni konepajayritys. Valmistamme korkealaatuisia telaketjusovelluksia sekä kaivoslaitteita - kuten kaivoskoneiden kauhoja ja lavoja. Lisäksi myymme maanrakennuskoneiden kulutusosia ja varaosia. Hallussamme on tuote- ja palvelutarjoaman koko ketju suunnittelusta valmistukseen, huoltoon ja kulutus- ja varaosiin.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus soveltuu myös alan vaihtoa suunnittelevalle.

Sisältö

Haemme nyt henkilöitä, jotka haluavat tehdä työtä kanssamme ja joilla on samat arvot.
Haluatko työskennellä metallialalla?

Onko sinulla kokemusta hitsaamisesta tai muista metallialan tehtävistä? Jos olet kätevä käsistäsi ja innokas oppimaan uutta voisit olla hakemamme henkilö. Sinulla on ehkä alan koulutus, mutta työkokemus puuttuu. Tai olet ehkä ollut ihan toisella alalla töissä?

Haemme nyt hitsaajia Kalajoelle.

Lisätietoja

Kerro hakemuksessa mitä osaat. Osaaminen on voinut karttua joko koulutuksen tai kokemuksen kautta. Hakemus on työhakemus ja työnantaja valitsee ketä kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Kerro miksi juuri sinä olisit hyvä työntekijä Häggblomilla.

Työsuhde alkaa hyväksyttävästi suoritetun RekryKoulutuksen jälkeen.
RekryKoulutuksen ajalta voi hakea työttömyysturvaa, jos siihen vaadittavat edellytykset täyttyvät.

Lisätietoa:
Maria Nylund, Osuvakoulutus Oy puh 0403596238, maria.nylund(a)kpedu.fi
Rose-Marie Lillmangs, TE-toimisto puh 02950 56106, rose-marie.lillmangs(a)te-toimisto.fi

Yhteystiedot

Osuvakoulutus Oy
Närvilänkatu 8, 67100 KOKKOLA


Hakijapalvelut

Puhelin: 040 808 5010

Kokkolalainen Harri Harju tekee työtään tien päällä ympäri Suomea. Harju suoritti yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen keväällä 2017 ja ajaa työkseen Tekos Oy:n rekkoja.

Lue lisää

Kun yritys tarvitsee lisää työvoimaa, mutta sopivia osaajia on syystä tai toisesta vaikea löytää työmarkkinoilta, on rekrykoulutus hyvä vaihtoehto.

Lue lisää

Tarja Partanen haaveili kuljetusalan töistä jo työskennellessään marketissa pari vuotta sitten. Nyt hänen unelmansa on toteutunut, kun hän valmistui rekrykoulutuksen myötä linja-autonkuljettajaksi. 

Lue lisää

Rami Lehtinen (18) Kokkolasta ja Markus Viitasalo (19) Kannuksesta opiskelevat nyt viimeistä vuotta auto- ja kuljetusalaa Kokkolan Ammattikampuksella. 

Lue lisää

Sami Mäkitalo (19) Kannuksesta valmistuu keväällä 2016 logistiikan perustutkinnosta yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi.- Minua kiinnostivat isot autot ja täällä oppii niitä ajamaan, Sami kertoo.

Lue lisää