Koulutuksia Kälviällä

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi

  1. Etusivu
  2. Koulutustarjonta
  3. Kasvatus- ja ohjausala

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi?

Haluatko työskennellä ihmisten kanssa kasvatus- ja ohjausalan yhä laajenevalla työkentällä? Kasvatus- ja ohjausalan koulutusten myötä opit käyttämään eri-ikäisten kasvua, voimavaroja, identiteettiä ja elämänhallintaa tukevia toimintamenetelmiä.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suorittaneena voit työskennellä esimerkiksi lastenohjaajana varhaiskasvatuksen tehtävissä huolehtien lapsen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Voit työskennellä myös perheiden ja kouluikäisten lasten kanssa. Tulevia työympäristöjäsi voivat olla esimeriksi nuorisotalot, koulut, laitokset, lastensuojeluyksiköt, järjestöt, nuorten työpajat, nuorisokeskukset tai yksityiset yritykset. Ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi nuoriso-ohjaaja, erityisnuorisotyöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä, projektityöntekijä, koulunuorisotyöntekijä. Voit opiskella alaa  Ammattikampuksella Kokkolassa tai Kälviän toimipaikassamme

Tarjoamme myös lyhyempiä koulutuksia, joiden avulla voit kehittää omaa ammattitaitoasi.

Tutustu alla oleviin kasvatus- ja ohjausalan koulutuksiin ja hae mukaan!

 

Kun 17-vuotias Kannuksesta kotoisin oleva Rianne Särkioja aloitti opintonsa Kpedun Kälviän toimipaikassa, muutti hän samalla ensi kertaa omilleen. Hän kertoo, että ensimmäiset päivät asuntolassa olivat jännittäviä.

Lue lisää

Valtteri Konttila valmistui nuoriso- ja vapaa-ajanohjaakaksi, ja työskentelee tällä hetkellä erityisryhmien ohjaajana. 

Lue lisää

Kokkolassa Kirkonmäen päiväkodissa työskentelevä Kira Myllykangas kertoo päätyneensä alalle omakohtaisten kokemusten innostamana.

Lue lisää