Vapaan sivistystyön opetus

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

  1. Etusivu
  2. Kansanopiston koulutukset

Kansanopistolinjat

Haluatko tutustua eri koulutusaloihin ja selkiyttää omia tulevaisuudensuunnitelmiasi? Vietä vuosi kansanopistossa, jossa opintojen aikana toteutetut projektit antavat sinulle mahdollisuuden oppia tuntemaan itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi. Kansanopistolinjat ovat lukuvuoden mittaisia koulutuksia, mutta voit opiskella myös lyhyemmissä jaksoissa. Opiskelu kansanopistolinjoilla on yhteisöllistä ja toteutuu opiskelijan omista lähtökohdista. Opintojen aikana voit asua opiskelija-asuntolassa, ja viettää vapaa-aikaasi opiskelijakavereiden kanssa turvallisessa ympäristössä. 

Koulutus on maksullista ja siihen on mahdollista hakea opintotukea sekä opintosetelirahoitusta. Olet tervetullut tutustumaan opintoihin ja tiloihin etukäteen!

 

Opistovuosi oppivelvollisille 2022-2023

Kälviällä voit opiskella Oppivelvollisille tarkoitetuilla maksuttomilla linjoilla, näille linjoille voi hakea jatkuvan haun kautta. Lue lisää opinnoista ja hae koulutuksiin alla olevista linkeistä.

Lisätietoa valmentavien opintojen eroista

Kansanopistolinjat 2022-2023

Haku ensi lukuvuoden linjoille on auki.

 

Tutkinto koulutus Kälviällä

 

Kansanopiston kurssit

Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Tutustu koulutustarjontaamme alla! Voit myös toivoa koulutuksia tai kursseja järjestettäväksi, lähetä toiveesi!