Vapaan sivistystyön opetus

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

  1. Etusivu
  2. Kansanopiston koulutukset

Kansanopistolinjat

Haluatko tutustua eri koulutusaloihin ja selkiyttää omia tulevaisuudensuunnitelmiasi? Vietä vuosi kansanopistossa, jossa opintojen aikana toteutetut projektit antavat sinulle mahdollisuuden oppia tuntemaan itseäsi ja kehittää omaa osaamistasi. Kansanopistolinjat ovat lukuvuoden mittaisia koulutuksia, mutta voit opiskella myös lyhyemmissä jaksoissa. Opiskelu kansanopistolinjoilla on yhteisöllistä ja toteutuu opiskelijan omista lähtökohdista. Opintojen aikana voit asua opiskelija-asuntolassa, ja viettää vapaa-aikaasi opiskelijakavereiden kanssa turvallisessa ympäristössä. 

Koulutus on maksullista ja siihen on mahdollista hakea opintotukea sekä opintosetelirahoitusta. Syksyllä 2021 alkaviin linjoihin pääset tutustumaan alla olevien linkkien kautta. Olet tervetullut tutustumaan opintoihin ja tiloihin etukäteen!

 

Opistovuosi oppivelvollisille

Oppivelvollisille (tänä keväänä yläkoulun päättävät) tarkoitettu maksuton koulutus alkaa syksyllä 2021 Kälviällä. Lue lisää alla olevasta linkistä.

Opistovuosi oppivelvollisille

 

Kansanopiston kurssit

Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Tutustu koulutustarjontaamme alla! Voit myös toivoa koulutuksia tai kursseja järjestettäväksi, lähetä toiveesi!