Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Keväällä valmistuneet – onnea!

1.6.2023 klo 13:56

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Kattilakoski Arttu, Kannus, Kujala Juuso, Pietarsaari, Långsved Roope, Kokkola, Läspä Aaron, Kaustinen, Mäkinen Arttu, Pietarsaari, Mäkinen Jarno, Kokkola, Nikula William, Oulu, Peltola Jimi, Kokkola, Piispanen Jesse, Pietarsaari, Puronaho Miro, Kokkola, Puumala Nelli, Kokkola, Rantala Niilo, Kokkola, Rautio Veikko, Kannus, Runnakko Samu, Kokkola, Wikström Ville, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Ahmad Layla, Kokkola, Bakkar Murhaf, Veteli, Hotakainen Taija, Kokkola, Peltokangas Thanaras, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Biskop Amanda, Kokkola, Heinua Katariina, Kokkola, Hietamäki Sara, Kalajoki, Järvinen Erkka, Kokkola, Kauko Ronja, Kokkola, Kämäräinen Marjut, Kokkola, Lahti Jessica, Pietarsaari, Muhumad Wiilo, Pietarsaari, Saarikettu Emmi, Kokkola, Sornikoski Alexander, Nivala

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Lepistö Piia, Kokkola, Musin Serik, Kokkola, Salonen Casper, Pietarsaari

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja (AT): Jyrävänkoski Sanna, Kangasala

Eläintenhoidon ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitaja (AT): Libäck Anssi, Kokkola, Pohjonen Julia, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Hirvi Tanja, Veteli, Koistinen Angela, Tampere, Koivunen Essi, Pori, Nyström Kaisa, Loviisa, Pakkala Joanna, Nivala, Palola Piia, Nivala, Rautoma Jenny, Turku

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Ahonen Emma, Muurame, Huopana Lotta, Kokkola, Hämäläinen Marjo, Viitasaari, Kantonen Elina, Alajärvi, Koppelomäki Emma, Karstula, Lappalainen Lila, Mänttä-Vilppula, Latikka Milla, Nättylä Jamina, Ähtäri, Suominen Minttu-Marie, Mänttä-Vilppula, Tuononen Emma, Juuka

Hevostalouden ammattitutkinto, ravivalmentaja: Kotilainen Terhi, Saarijärvi

Hieronnan ammattitutkinto, hieroja: Isojärvi Leena, Kokkola, Kamunen Piia, Kokkola, Kontiainen Saija, Kokkola, Kotanen Kati, Veteli, Kujala Saija, Kalajoki, Mattila Miia, Kokkola, Ojala Emma, Nivala, Pekkarinen Marika, Kokkola, Rintala Jesse, Kokkola, Saari Esa, Kokkola, Virtanen Minna, Oulainen, Ylitalo Riikka, Kalajoki

Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieroja (EAT): Airaksinen Mari, Kokkola, Ala-Korpi Johanna, Kokkola, Blomqvist Emma, Kokkola, Inkala Sari, Ylivieska, Juhala Maria, Sievi, Kiviaho-Lahti Maija, Halsua, Liimatainen Sami, Espoo, Oravakangas Liisa, Ylivieska, Palosaari Valtteri, Kokkola, Sundström Jesper, Kokkola, Vähä-Lassila Tomi, Kokkola, Witick Jenna, Kokkola

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Hänninen Emilia, Kokkola, Kiviniemi Marjo, Kokkola, Koivuniemi Venla, Kannus, Kokko Marika, Kokkola, Lärka Nina, Pietarsaari, Nauha Noora, Kalajoki, Pieksämäki Iiris, Haapajärvi, Pitkänen Pinja, Pietarsaari, Rautio Satu, Kalajoki, Tuukkanen Julia, Kokkola, Vasalampi Tea, Kaustinen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Hietala Juho, Kokkola, Nygård Anna-Maija, Kannus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto: Molander Maritta, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Kravchenko Olena, Kokkola, Ylikangas Susanna, Kannus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoitaja: Englund Anne, Kokkola, Taskinen Josefiina, Kannus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Ala-Pöntiö Johanna, Kannus, Hirvikoski Oskar, Pietarsaari, Karhusaari Miia, Kokkola, Kukkonen Titta, Sievi, Leskelä Janne, Kokkola, Lindberg Juuso, Veteli, Nisula Piia, Kannus, Rutanen Emma, Kokkola, Sampson Tilla, Kokkola, Wassborr Rasmus, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneasentaja: Hanhisalo Riko, Kokkola, Karell Santtu, Kokkola, Mortensen Miko Oskari, Veteli, Soininen Joni, Kokkola, Truong Phuc, Kokkola, Wentjärvi Henri, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Haapaniemi Ville, Kokkola, Järvi Aatu, Kokkola, Neuman Dylan, Pietarsaari, Pesola Kalle, Kokkola, Rantanen Risto-Matias, Kokkola, Sandberg Zacharias, Pietarsaari, Syri Niki, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Aho Tero, Kaustinen, Hannula Janne, Kokkola, Holma Harri, Kokkola, Hägg Daniel, Kokkola, Järvilä Lauri, Kaustinen, Koivusaari Niko, Kokkola, Ojakoski Jone, Kokkola, Penttilä Veeti, Kaustinen, Raitokoski Artturi, Kaustinen, Seppälä Jose, Silver Akseli, Sievi, Sinko Fredrik, Kokkola, Torsti Patrik, Kokkola, Tuominen Kaapo, Kokkola, Varila Onni, Kaustinen, Wirkkala Mikko, Toholampi

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Heino Milja, Kokkola

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisalan erityisohjaaja: Välkky Maarit, Alavieska

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Emet Sanna, Kokkola, Hyyppä Lotta, Kokkola, Kujansivu Saga, Kokkola, Mäkelä Ville, Kokkola, Nassiri Faisal, Kokkola, Passoja Susanne, Kokkola, Saarela Mari, Kokkola, Stepanova Irina, Kokkola, Vähätiitto Maaria, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Hakalahti Anna-Mari, Ylivieska, Honkala Maaret, Nivala, Härmälä Sara, Kokkola, Joutsen Pauliina, Kaustinen, Korkeakangas Tarja, Sievi, Lumikero-Rauma Mari, Kaustinen, Orpana-Peltomäki Maria, Kokkola, Ronkainen Jonna, Kokkola, Salin-Kivimäki Minna, Kokkola, Salo Heidi, Kokkola

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto: Granberg Linda, Pietarsaari, Mäkikangas Saila, Kokkola, Paavola Hanne, Kokkola, Polet Päivi, Kannus, Ravald Janika, Kruunupyy

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Aalto Inka-Riina, Kokkola, Ahola Emmi, Kokkola, Alanko Jenni, Pietarsaari, Barbari Haniz, Göös Venla, Kokkola, Hautajoki Veeti, Kärsämäki, Herlevi Miikka, Kokkola, Huhtala Kirsi, Sievi, Humalajoki Saana, Perho, Ikäläinen Sofia, Kokkola, Kastikainen Juulia, Kinnunen Rebecka, Kokkola, Klemola Lotta, Kaustinen, Lauri Jemina, Kalajoki, Lauri Vilma, Kalajoki, Levaniemi Jere, Kokkola, Miettinen Leena, Kokkola, Mäkinen Niklas, Lahti, Niemelä Sinikka, Sievi, Niemi Jere, Kokkola, Patana Aada, Veteli, Pihlainen Kätlin, Lestijärvi, Povar Lena, Uusikaarlepyy, Rajala Jeremi, Kokkola, Riihimäki Onni, Perho, Rimpioja Jani, Kokkola, Salminen Hannele, Kokkola, Sandelin Ella, Kokkola, Sundblad Jessie, Kokkola, Thaweekoon Nanthapong, Kokkola, Tuomikoski Lotta, Kokkola, Töyräs Lasse, Kokkola, Vilmi Iiro, Kokkola, Wennman Josefina, Kokkola, Westerberg Juuso, Kokkola, Westman Taina, Kokkola, Yli-Länttä Jannika, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Aho Miia, Perho, Granholm Henry, Luoto, Harmaala Ville, Kalajoki, Heikkurinen Pinja, Kalajoki, Isosaari Niilo, Kokkola, Kalliokoski Terho, Kokkola, Kivelä Tuomas, Halsua, Korkiala Roni, Kokkola, Kujala Juho, Kokkola, Kurikka Eemeli, Kaustinen, Lönnvik Sebastian, Pietarsaari, Myllymäki Eetu, Kaustinen, Myllymäki Sulo, Kaustinen, Nybacka Otto, Kannus, Parpala Lenni, Kokkola, Pulkkinen Hanna, Kokkola, Pönkkö Joonas, Kokkola, Salmi Veeti, Kalajoki, Santonen Samu, Kokkola, Sipi Jesse, Kokkola, Sysimetsä Teemu, Kalajoki, Tuikka Olli, Kokkola, Tuunala Hanna, Kannus, Viitala Riku, Kaustinen

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Halttu Elmeri, Riihimäki, Kalliokoski Raimo, Kälviä, Kumpula Susanna, Kokkola

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Ahola Marika, Toholampi, Byskata Tom, Kruunupyy, Hyytinen Ville, Kokkola, Juntti Marianna, Kokkola, Jäntti Ilkka, Kokkola, Kaunisvesi Markku, Kokkola, Kopsala Jori, Toholampi, Krokfors Andreas, Kokkola, Kultalahti-Byskata Tiina, Evijärvi, Kunnari Jussi, Pietarsaari, Nyström Lucas, Kokkola, Turpeinen Jussi, Kokkola

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouskonehuoltaja: Leppäniemi Jarkko, Kannus, Nikupaavo Joni, Kalajoki

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittaja: Itäniemi Mari, Kaustinen, Luoto Jonna, Kannus, Ruohoniemi Roosa, Kokkola, Viirimaa Saul, Kokkola, Ylitalo Katri, Kalajoki

Maatalousalan ammattitutkinto, seminologi: Makkonen Iina, Kiuruvesi, Nuutinen Veera, Lieksa

Maatalousalan erikoisammattitutkinto, erikoisseminologi: Himanka Marja, Kalajoki, Latva-Hoiska Eveliina, Kurikka, Pirinen Kristiina, Joensuu

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Harju Laura, Ulvila, Hiitola Tuulia, Merijärvi, Jutila Laura, Alavieska, Kangas Hanna, Kalajoki, Karhula Emma, Kokkola, Kaskinen Siiri, Savonlinna, Kerttunen Yasmin, Turku, Lopmeri Liina, Helsinki, Luhtala Nella, Lapua, Seppä Elli, Lempäälä, Somero Viivi, Nivala, Uusipaavalniemi Elsa, Veteli, Virtanen Emma, Sastamala

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Eskola Aukusti, Nivala, Eteläniemi Elias, Kalajoki, Hautakoski Ella, Halsua, Heinioja Niilo, Haapavesi, Herrala Valtteri, Kannus, Isokääntä Topi, Merijärvi, Iso-Oja Antti, Kalajoki, Isosaari Taavi, Kannus, Junttila Kasperi, Kannus, Jääskä Oskari, Sotkamo, Koivisto Elias, Toholampi, Koskela Ville, Perho, Kuusisto Johannes, Kokkola, Känsäkoski Piia, Kaustinen, Köyhäjoki Leevi, Kaustinen, Laitila Jasperi, Haapavesi, Lappalainen Leevi, Kokkola, Norrbygård Joel, Kruunupyy, Ojanperä Jesse, Kauhava, Pelkonen Elias, Haapavesi, Peltoniemi Pasi, Kannus, Piukkala Juho, Pyhäjoki, Ranta-Nilkku Alisa, Oulu, Saukko Taneli, Merijärvi, Siipola Veikko, Kalajoki, Strohecker Terri, Leppävirta, Tavasti Mikko, Kalajoki, Typpi Niko, Kokkola, Tölli Eemil, Kalajoki, Ylihärsilä Riku, Kauhava

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Erkkilä Mia, Kokkola, Jaakola Alex, Kalajoki, Kallio Roy, Kokkola, Korkeaniemi Aatu, Kokkola, Muuraiskangas Linhua, Kokkola, Oramo Leevi, Espoo, Rantala Lilja, Alajärvi, Rautapuro Jesse, Kokkola, Saunamäki Tapio, Kauhava, Vartio Sanna, Evijärvi, Ypyä Teemu, Kannus

Metsäalan ammattitutkinto, metsäkoneenkuljettaja (AT): Heiska Marko, Nivala

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Asplund Robin, Pietarsaari, Hagström Jaakko, Kannus, Hiltula Eeli, Kokkola, Kemppainen Sami, Raahe, Kivelä Eemeli, Pietarsaari, Kokkoniemi Aleksi, Reisjärvi, Kuorilehto Niko, Kalajoki, Kääntä Vertti, Kalajoki, Niemi Elias, Kannus, Paananen Väinö, Haapavesi, Paavola Matias, Reisjärvi, Peltokangas Jussi, Evijärvi, Santapakka Verner, Kokkola, Sukk Sander, Kalajoki, Vatjus Eemil, Haapavesi

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Etelämäki Anne, Toholampi, Piippo Saara-Mari, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Tamminen Johanna, Kokkola

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Alila Keijo, Kokkola, Ba Omar Abobakr, Kokkola, Helén Artur, Kokkola, Hokkanen Timo, Kokkola, Huhtala Luukas, Kokkola, Joki-Huuki Jani, Kannus, Järvelä Miska, Kokkola, Kaikkonen Aki, Kokkola, Lastuniemi Tomi, Kokkola, Luomala Sonja, Sievi, Myllylä Markus, Kokkola, Myllymäki Reemi, Kokkola, Nygård Ossi, Kokkola, Olkkola Matias, Toholampi, Peltola Jesse, Kokkola, Plusisaari Tea, Kokkola, Pollari Eelis, Kaustinen, Posio Lari, Kokkola, Puikko Jere, Kokkola, Rauhala Martti, Kokkola, Saariaho Sami, Kokkola, Stålberg Jerry, Kokkola, Tuunainen Henri, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Laurila Teemu, Kannus, Skullbacka Otso, Vähä-Lassila Tuomo

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja (AT): Piippo Joonas, Kokkola, Voutila Raija

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Kiviniemi Henrik, Kokkola, Suutarinen Toni

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: From Tuomas, Kaustinen, Haikara Joni, Kokkola, Hiltula Aapo, Kokkola, Hotakainen Paula, Kokkola, Huopana Aku, Kokkola, Huvila Tomi, Kokkola, Isokangas Aapo, Toholampi, Jaakola Joona, Kannus, Keski-Rekilä Joona, Kannus, Kiviranta Jesse, Pietarsaari, Koskela Henri, Kokkola, Kuorikoski Henrik, Kokkola, Känsäkangas Niko, Kaustinen, Lahtinen Niko, Kokkola, Pippola Onni, Kokkola, Rahkola Jimi, Kokkola, Rättyä Patrik, Kalajoki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Ollila Viivi, Vanhala Maija, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Ylitalo Julia, Kokkola

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki: Mourujärvi Paula, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Alho Samuli, Kokkola, Annala Kalle, Kokkola, Arsti Emmi, Kokkola, Asunmaa Janette, Kannus, Bexar Pipsa, Kokkola, Eerikäinen Timo, Kokkola, Haaponiemi Linnea, Kannus, Hartikainen Sara, Kokkola, Heikkilä Jaana, Kokkola, Heimonen Minna, Kokkola, Helén Jasmin, Jyväskylä, Hemminki Maisa, Pietarsaari, Hovila Helmi, Kokkola, Jakku Riia, Ii, Junttila Janika, Sievi, Kangas Jaana, Kokkola, Karhukorpi Pirjo, Perho, Karvonen Kaija, Perho, Keskinen Marita, Kokkola, Kivioja Katariina, Kannus, Kivioja Merja, Kaustinen, Kultima Lotta, Kokkola, Kuparinen Niko, Kokkola, Kurikkala Susanna, Kalajoki, Känsälä Johanna, Kaustinen, Lehtiniemi Sari, Kannus, Lina Kairi, Halsua, Malmberg Mari, Kokkola, Mäkelä Juulia, Kokkola, Niemi-Korpi Ellen, Kokkola, Niemi-Korpi Melinda, Kokkola, Nygård Anja, Veteli, Pernu Tuula, Kalajoki, Piispanen Jukka, Kokkola, Pulkkinen Milla, Kokkola, Rauma Miia, Perho, Rauma Veera, Kaustinen, Rytioja Linda, Kokkola, Saarenpää Johanna, Kokkola, Saariaho Anni, Kalajoki, Sandström Heidi, Kokkola, Silkkola Emilia, Kokkola, Smolander Anna, Kokkola, Tainamo Pirjo, Pietarsaari, Tuppurainen Jade, Kokkola, Tylli Ida, Kokkola, Vuojolainen Minttu, Kokkola, Vuorinen Veijo, Pietarsaari, Vähäkangas Marika, Kokkola, Välimaa Nella, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Enkvist Eero, Pietarsaari, Hautala Mirko, Kokkola, Hollanti Patrick, Kokkola, Karjula Joonas, Kokkola, Kauranen Riku, Kokkola, Kivineva Jere, Kokkola, Känsäkangas Aaro, Kaustinen, Känsälä Santeri, Kaustinen, Nurila Kalle, Kokkola, Parantala Manu, Kokkola, Plusisaari Jesse, Kokkola, Potinoja Miika, Kalajoki, Rokala Verneri, Kokkola, Suihkonen Eemi, Kokkola, Tampio Eero, Pietarsaari, Tynjälä Onni, Kokkola, Vinkka Misa, Kokkola, Wärnå Oliver, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Aho Aleksanteri, Kokkola, Blomqvist Casper, Kokkola, Heinonen Oskari, Kannus, Keski-Korpi Miska, Kalajoki, Keski-Korpi Nuutti, Kalajoki, Kirikoff Jere, Ylivieska, Lammi Jussi, Kokkola, Niinikoski Veeti, Kokkola, Paananen Albert, Toholampi, Pulkkinen Markus, Veteli, Rutanen Aukusti, Toholampi, Siermala Tuomas, Kalajoki

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Ahonen Jere, Kokkola, Heikkilä Miro, Kokkola, Isoaho Venni, Kokkola, Jokinen Niko, Kokkola, Kinnunen Kosti, Kokkola, Kokko Aamos, Kokkola, Kujala Matias, Pietarsaari, Laakkonen Sampo, Kokkola, Laitakangas Elmo, Kokkola, Lehtinen Roni, Kokkola, Nádasi Roope, Kokkola, Niemi-Korpi Jesse, Kannus, Pahikainen Elias, Kalajoki, Pannula Nuutti, Halsua, Peltola Verneri, Pietarsaari, Siltala Juhani, Kokkola, Sorvisto Ilari, Kokkola, Virkkala Eemil, Kaustinen, Änkilä Jesse, Kalajoki

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Konttila Tero, Sievi, Peltoniemi Asseri, Kokkola, Silver Jenna, Sievi

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT): Anttila Heidi, Kokkola, Björkbacka-Anttila Sirpa, Kokkola, Halla Marjaana, Seinäjoki, Kellokoski Anna-Maija, Kokkola, Koivukangas Sari, Evijärvi, Marjusaari Anne, Halsua, Nissilä Sari, Kokkola, Söderström Saija, Kokkola, Takala Tiia, Vimpeli, Välimäki Piia, Kokkola

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Yli-Länttä Nicklas, Veteli

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Arkkukangas Toni, Veteli

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, IT-tukihenkilö: Ala-Kuusisto Niko, Kannus, Haapalehto Simo, Kannus, Hilli Jami, Kokkola, Junnila Juho, Kokkola, Knutar Luukas, Kokkola, Korhonen Mikko, Kokkola, Nikula Kalle, Kokkola, Sandberg Sara, Pietarsaari, Suvanto Jesse, Pietarsaari, Sämpi Tomi, Kannus, Taipale Antti, Kokkola, Uokkola Aada, Pietarsaari, Vetoniemi Kasper, Kannus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä: Andtbacka Mikael, Kokkola, Asujamaa Niko, Kokkola, Honkala Jenni, Kokkola, Kallioinen Eetu, Kokkola, Kalliokoski Manuel, Kokkola, Konttila Taavetti, Kannus, Puputti Joel, Kokkola, Raivio Jere, Kokkola, Rampanen Tiina, Kokkola, Ronkainen Lauri, Kannus, Salmela Jami, Kokkola

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Kivistö Petra, Kokkola, Kärkkäinen Mikko, Oulu

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Heiska Aada, Pietarsaari, Heiskanen Vera, Kokkola, Hietapakka Veeti, Lestijärvi, Itälehto Tiia, Pietarsaari, Koivisto Emma, Koski Ella, Kokkola, Lahti Joona, Kokkola, Lehtinen Miko, Kokkola, Lempiälä Roosa, Kokkola, Leskinen Iida, Kokkola, Mikkola Elina, Kokkola, Okundzi Tyson, Kokkola, Remesaho Rasmus, Toholampi, Viljanen Veera, Kokkola

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus: Aho Eemu, Veteli, Almusaytif Mohamad, Kokkola, Björkbacka Neea, Kokkola, Dawoud Ahmed, Kruunupyy, Emmes Laura, Kokkola, Erkkilä Maija, Kokkola, Haikara Emilia, Kokkola, Hartikainen Emmi, Kokkola, Huovinen Rasmus, Kokkola, Kastrén Atte, Kokkola, Kola Tatu, Kokkola, Laajoki Rauha, Kokkola, Laurila Mico, Ylivieska, Mehmeti Albana, Pietarsaari, Peltonen Evena, Kokkola, Puutio Viljami, Pöyhönen Joona, Kokkola, Riksman Lilly, Kokkola, Saari Nitta, Kokkola, Säilynoja Benjamin, Kokkola, Vedenpää Anttoni, Kruunupyy, Wentjärvi Niklas, Kokkola, Yang Eerik, Kokkola, Österberg Signe, Kokkola

Vanhustyön erikoisammattitutkinto, saattohoitaja (EAT): Saajossalo Nina, Sievi

Luovin & Kpedun yhteistyöstä valmistuvat: Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Kankaanranta Nea, Salmi Juuso

Ajankohtaista

Keväällä valmistuneet – onnea!

1.6.2023 klo 13:56

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Kattilakoski Arttu, Kannus, Kujala Juuso, Pietarsaari, Långsved Roope, Kokkola, Läspä Aaron, Kaustinen, Mäkinen Arttu, Pietarsaari, Mäkinen Jarno, Kokkola, Nikula William, Oulu, Peltola Jimi, Kokkola, Piispanen Jesse, Pietarsaari, Puronaho Miro, Kokkola, Puumala Nelli, Kokkola, Rantala Niilo, Kokkola, Rautio Veikko, Kannus, Runnakko Samu, Kokkola, Wikström Ville, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Ahmad Layla, Kokkola, Bakkar Murhaf, Veteli, Hotakainen Taija, Kokkola, Peltokangas Thanaras, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Biskop Amanda, Kokkola, Heinua Katariina, Kokkola, Hietamäki Sara, Kalajoki, Järvinen Erkka, Kokkola, Kauko Ronja, Kokkola, Kämäräinen Marjut, Kokkola, Lahti Jessica, Pietarsaari, Muhumad Wiilo, Pietarsaari, Saarikettu Emmi, Kokkola, Sornikoski Alexander, Nivala

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Lepistö Piia, Kokkola, Musin Serik, Kokkola, Salonen Casper, Pietarsaari

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja (AT): Jyrävänkoski Sanna, Kangasala

Eläintenhoidon ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitaja (AT): Libäck Anssi, Kokkola, Pohjonen Julia, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Hirvi Tanja, Veteli, Koistinen Angela, Tampere, Koivunen Essi, Pori, Nyström Kaisa, Loviisa, Pakkala Joanna, Nivala, Palola Piia, Nivala, Rautoma Jenny, Turku

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Ahonen Emma, Muurame, Huopana Lotta, Kokkola, Hämäläinen Marjo, Viitasaari, Kantonen Elina, Alajärvi, Koppelomäki Emma, Karstula, Lappalainen Lila, Mänttä-Vilppula, Latikka Milla, Nättylä Jamina, Ähtäri, Suominen Minttu-Marie, Mänttä-Vilppula, Tuononen Emma, Juuka

Hevostalouden ammattitutkinto, ravivalmentaja: Kotilainen Terhi, Saarijärvi

Hieronnan ammattitutkinto, hieroja: Isojärvi Leena, Kokkola, Kamunen Piia, Kokkola, Kontiainen Saija, Kokkola, Kotanen Kati, Veteli, Kujala Saija, Kalajoki, Mattila Miia, Kokkola, Ojala Emma, Nivala, Pekkarinen Marika, Kokkola, Rintala Jesse, Kokkola, Saari Esa, Kokkola, Virtanen Minna, Oulainen, Ylitalo Riikka, Kalajoki

Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieroja (EAT): Airaksinen Mari, Kokkola, Ala-Korpi Johanna, Kokkola, Blomqvist Emma, Kokkola, Inkala Sari, Ylivieska, Juhala Maria, Sievi, Kiviaho-Lahti Maija, Halsua, Liimatainen Sami, Espoo, Oravakangas Liisa, Ylivieska, Palosaari Valtteri, Kokkola, Sundström Jesper, Kokkola, Vähä-Lassila Tomi, Kokkola, Witick Jenna, Kokkola

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Hänninen Emilia, Kokkola, Kiviniemi Marjo, Kokkola, Koivuniemi Venla, Kannus, Kokko Marika, Kokkola, Lärka Nina, Pietarsaari, Nauha Noora, Kalajoki, Pieksämäki Iiris, Haapajärvi, Pitkänen Pinja, Pietarsaari, Rautio Satu, Kalajoki, Tuukkanen Julia, Kokkola, Vasalampi Tea, Kaustinen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Hietala Juho, Kokkola, Nygård Anna-Maija, Kannus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto: Molander Maritta, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Kravchenko Olena, Kokkola, Ylikangas Susanna, Kannus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoitaja: Englund Anne, Kokkola, Taskinen Josefiina, Kannus

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Ala-Pöntiö Johanna, Kannus, Hirvikoski Oskar, Pietarsaari, Karhusaari Miia, Kokkola, Kukkonen Titta, Sievi, Leskelä Janne, Kokkola, Lindberg Juuso, Veteli, Nisula Piia, Kannus, Rutanen Emma, Kokkola, Sampson Tilla, Kokkola, Wassborr Rasmus, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneasentaja: Hanhisalo Riko, Kokkola, Karell Santtu, Kokkola, Mortensen Miko Oskari, Veteli, Soininen Joni, Kokkola, Truong Phuc, Kokkola, Wentjärvi Henri, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Haapaniemi Ville, Kokkola, Järvi Aatu, Kokkola, Neuman Dylan, Pietarsaari, Pesola Kalle, Kokkola, Rantanen Risto-Matias, Kokkola, Sandberg Zacharias, Pietarsaari, Syri Niki, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Aho Tero, Kaustinen, Hannula Janne, Kokkola, Holma Harri, Kokkola, Hägg Daniel, Kokkola, Järvilä Lauri, Kaustinen, Koivusaari Niko, Kokkola, Ojakoski Jone, Kokkola, Penttilä Veeti, Kaustinen, Raitokoski Artturi, Kaustinen, Seppälä Jose, Silver Akseli, Sievi, Sinko Fredrik, Kokkola, Torsti Patrik, Kokkola, Tuominen Kaapo, Kokkola, Varila Onni, Kaustinen, Wirkkala Mikko, Toholampi

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Heino Milja, Kokkola

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisalan erityisohjaaja: Välkky Maarit, Alavieska

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Emet Sanna, Kokkola, Hyyppä Lotta, Kokkola, Kujansivu Saga, Kokkola, Mäkelä Ville, Kokkola, Nassiri Faisal, Kokkola, Passoja Susanne, Kokkola, Saarela Mari, Kokkola, Stepanova Irina, Kokkola, Vähätiitto Maaria, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Hakalahti Anna-Mari, Ylivieska, Honkala Maaret, Nivala, Härmälä Sara, Kokkola, Joutsen Pauliina, Kaustinen, Korkeakangas Tarja, Sievi, Lumikero-Rauma Mari, Kaustinen, Orpana-Peltomäki Maria, Kokkola, Ronkainen Jonna, Kokkola, Salin-Kivimäki Minna, Kokkola, Salo Heidi, Kokkola

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto: Granberg Linda, Pietarsaari, Mäkikangas Saila, Kokkola, Paavola Hanne, Kokkola, Polet Päivi, Kannus, Ravald Janika, Kruunupyy

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Aalto Inka-Riina, Kokkola, Ahola Emmi, Kokkola, Alanko Jenni, Pietarsaari, Barbari Haniz, Göös Venla, Kokkola, Hautajoki Veeti, Kärsämäki, Herlevi Miikka, Kokkola, Huhtala Kirsi, Sievi, Humalajoki Saana, Perho, Ikäläinen Sofia, Kokkola, Kastikainen Juulia, Kinnunen Rebecka, Kokkola, Klemola Lotta, Kaustinen, Lauri Jemina, Kalajoki, Lauri Vilma, Kalajoki, Levaniemi Jere, Kokkola, Miettinen Leena, Kokkola, Mäkinen Niklas, Lahti, Niemelä Sinikka, Sievi, Niemi Jere, Kokkola, Patana Aada, Veteli, Pihlainen Kätlin, Lestijärvi, Povar Lena, Uusikaarlepyy, Rajala Jeremi, Kokkola, Riihimäki Onni, Perho, Rimpioja Jani, Kokkola, Salminen Hannele, Kokkola, Sandelin Ella, Kokkola, Sundblad Jessie, Kokkola, Thaweekoon Nanthapong, Kokkola, Tuomikoski Lotta, Kokkola, Töyräs Lasse, Kokkola, Vilmi Iiro, Kokkola, Wennman Josefina, Kokkola, Westerberg Juuso, Kokkola, Westman Taina, Kokkola, Yli-Länttä Jannika, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Aho Miia, Perho, Granholm Henry, Luoto, Harmaala Ville, Kalajoki, Heikkurinen Pinja, Kalajoki, Isosaari Niilo, Kokkola, Kalliokoski Terho, Kokkola, Kivelä Tuomas, Halsua, Korkiala Roni, Kokkola, Kujala Juho, Kokkola, Kurikka Eemeli, Kaustinen, Lönnvik Sebastian, Pietarsaari, Myllymäki Eetu, Kaustinen, Myllymäki Sulo, Kaustinen, Nybacka Otto, Kannus, Parpala Lenni, Kokkola, Pulkkinen Hanna, Kokkola, Pönkkö Joonas, Kokkola, Salmi Veeti, Kalajoki, Santonen Samu, Kokkola, Sipi Jesse, Kokkola, Sysimetsä Teemu, Kalajoki, Tuikka Olli, Kokkola, Tuunala Hanna, Kannus, Viitala Riku, Kaustinen

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Halttu Elmeri, Riihimäki, Kalliokoski Raimo, Kälviä, Kumpula Susanna, Kokkola

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Ahola Marika, Toholampi, Byskata Tom, Kruunupyy, Hyytinen Ville, Kokkola, Juntti Marianna, Kokkola, Jäntti Ilkka, Kokkola, Kaunisvesi Markku, Kokkola, Kopsala Jori, Toholampi, Krokfors Andreas, Kokkola, Kultalahti-Byskata Tiina, Evijärvi, Kunnari Jussi, Pietarsaari, Nyström Lucas, Kokkola, Turpeinen Jussi, Kokkola

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouskonehuoltaja: Leppäniemi Jarkko, Kannus, Nikupaavo Joni, Kalajoki

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittaja: Itäniemi Mari, Kaustinen, Luoto Jonna, Kannus, Ruohoniemi Roosa, Kokkola, Viirimaa Saul, Kokkola, Ylitalo Katri, Kalajoki

Maatalousalan ammattitutkinto, seminologi: Makkonen Iina, Kiuruvesi, Nuutinen Veera, Lieksa

Maatalousalan erikoisammattitutkinto, erikoisseminologi: Himanka Marja, Kalajoki, Latva-Hoiska Eveliina, Kurikka, Pirinen Kristiina, Joensuu

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Harju Laura, Ulvila, Hiitola Tuulia, Merijärvi, Jutila Laura, Alavieska, Kangas Hanna, Kalajoki, Karhula Emma, Kokkola, Kaskinen Siiri, Savonlinna, Kerttunen Yasmin, Turku, Lopmeri Liina, Helsinki, Luhtala Nella, Lapua, Seppä Elli, Lempäälä, Somero Viivi, Nivala, Uusipaavalniemi Elsa, Veteli, Virtanen Emma, Sastamala

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Eskola Aukusti, Nivala, Eteläniemi Elias, Kalajoki, Hautakoski Ella, Halsua, Heinioja Niilo, Haapavesi, Herrala Valtteri, Kannus, Isokääntä Topi, Merijärvi, Iso-Oja Antti, Kalajoki, Isosaari Taavi, Kannus, Junttila Kasperi, Kannus, Jääskä Oskari, Sotkamo, Koivisto Elias, Toholampi, Koskela Ville, Perho, Kuusisto Johannes, Kokkola, Känsäkoski Piia, Kaustinen, Köyhäjoki Leevi, Kaustinen, Laitila Jasperi, Haapavesi, Lappalainen Leevi, Kokkola, Norrbygård Joel, Kruunupyy, Ojanperä Jesse, Kauhava, Pelkonen Elias, Haapavesi, Peltoniemi Pasi, Kannus, Piukkala Juho, Pyhäjoki, Ranta-Nilkku Alisa, Oulu, Saukko Taneli, Merijärvi, Siipola Veikko, Kalajoki, Strohecker Terri, Leppävirta, Tavasti Mikko, Kalajoki, Typpi Niko, Kokkola, Tölli Eemil, Kalajoki, Ylihärsilä Riku, Kauhava

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Erkkilä Mia, Kokkola, Jaakola Alex, Kalajoki, Kallio Roy, Kokkola, Korkeaniemi Aatu, Kokkola, Muuraiskangas Linhua, Kokkola, Oramo Leevi, Espoo, Rantala Lilja, Alajärvi, Rautapuro Jesse, Kokkola, Saunamäki Tapio, Kauhava, Vartio Sanna, Evijärvi, Ypyä Teemu, Kannus

Metsäalan ammattitutkinto, metsäkoneenkuljettaja (AT): Heiska Marko, Nivala

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Asplund Robin, Pietarsaari, Hagström Jaakko, Kannus, Hiltula Eeli, Kokkola, Kemppainen Sami, Raahe, Kivelä Eemeli, Pietarsaari, Kokkoniemi Aleksi, Reisjärvi, Kuorilehto Niko, Kalajoki, Kääntä Vertti, Kalajoki, Niemi Elias, Kannus, Paananen Väinö, Haapavesi, Paavola Matias, Reisjärvi, Peltokangas Jussi, Evijärvi, Santapakka Verner, Kokkola, Sukk Sander, Kalajoki, Vatjus Eemil, Haapavesi

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Etelämäki Anne, Toholampi, Piippo Saara-Mari, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Tamminen Johanna, Kokkola

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Alila Keijo, Kokkola, Ba Omar Abobakr, Kokkola, Helén Artur, Kokkola, Hokkanen Timo, Kokkola, Huhtala Luukas, Kokkola, Joki-Huuki Jani, Kannus, Järvelä Miska, Kokkola, Kaikkonen Aki, Kokkola, Lastuniemi Tomi, Kokkola, Luomala Sonja, Sievi, Myllylä Markus, Kokkola, Myllymäki Reemi, Kokkola, Nygård Ossi, Kokkola, Olkkola Matias, Toholampi, Peltola Jesse, Kokkola, Plusisaari Tea, Kokkola, Pollari Eelis, Kaustinen, Posio Lari, Kokkola, Puikko Jere, Kokkola, Rauhala Martti, Kokkola, Saariaho Sami, Kokkola, Stålberg Jerry, Kokkola, Tuunainen Henri, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Laurila Teemu, Kannus, Skullbacka Otso, Vähä-Lassila Tuomo

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja (AT): Piippo Joonas, Kokkola, Voutila Raija

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Kiviniemi Henrik, Kokkola, Suutarinen Toni

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: From Tuomas, Kaustinen, Haikara Joni, Kokkola, Hiltula Aapo, Kokkola, Hotakainen Paula, Kokkola, Huopana Aku, Kokkola, Huvila Tomi, Kokkola, Isokangas Aapo, Toholampi, Jaakola Joona, Kannus, Keski-Rekilä Joona, Kannus, Kiviranta Jesse, Pietarsaari, Koskela Henri, Kokkola, Kuorikoski Henrik, Kokkola, Känsäkangas Niko, Kaustinen, Lahtinen Niko, Kokkola, Pippola Onni, Kokkola, Rahkola Jimi, Kokkola, Rättyä Patrik, Kalajoki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Ollila Viivi, Vanhala Maija, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Ylitalo Julia, Kokkola

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki: Mourujärvi Paula, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Alho Samuli, Kokkola, Annala Kalle, Kokkola, Arsti Emmi, Kokkola, Asunmaa Janette, Kannus, Bexar Pipsa, Kokkola, Eerikäinen Timo, Kokkola, Haaponiemi Linnea, Kannus, Hartikainen Sara, Kokkola, Heikkilä Jaana, Kokkola, Heimonen Minna, Kokkola, Helén Jasmin, Jyväskylä, Hemminki Maisa, Pietarsaari, Hovila Helmi, Kokkola, Jakku Riia, Ii, Junttila Janika, Sievi, Kangas Jaana, Kokkola, Karhukorpi Pirjo, Perho, Karvonen Kaija, Perho, Keskinen Marita, Kokkola, Kivioja Katariina, Kannus, Kivioja Merja, Kaustinen, Kultima Lotta, Kokkola, Kuparinen Niko, Kokkola, Kurikkala Susanna, Kalajoki, Känsälä Johanna, Kaustinen, Lehtiniemi Sari, Kannus, Lina Kairi, Halsua, Malmberg Mari, Kokkola, Mäkelä Juulia, Kokkola, Niemi-Korpi Ellen, Kokkola, Niemi-Korpi Melinda, Kokkola, Nygård Anja, Veteli, Pernu Tuula, Kalajoki, Piispanen Jukka, Kokkola, Pulkkinen Milla, Kokkola, Rauma Miia, Perho, Rauma Veera, Kaustinen, Rytioja Linda, Kokkola, Saarenpää Johanna, Kokkola, Saariaho Anni, Kalajoki, Sandström Heidi, Kokkola, Silkkola Emilia, Kokkola, Smolander Anna, Kokkola, Tainamo Pirjo, Pietarsaari, Tuppurainen Jade, Kokkola, Tylli Ida, Kokkola, Vuojolainen Minttu, Kokkola, Vuorinen Veijo, Pietarsaari, Vähäkangas Marika, Kokkola, Välimaa Nella, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Enkvist Eero, Pietarsaari, Hautala Mirko, Kokkola, Hollanti Patrick, Kokkola, Karjula Joonas, Kokkola, Kauranen Riku, Kokkola, Kivineva Jere, Kokkola, Känsäkangas Aaro, Kaustinen, Känsälä Santeri, Kaustinen, Nurila Kalle, Kokkola, Parantala Manu, Kokkola, Plusisaari Jesse, Kokkola, Potinoja Miika, Kalajoki, Rokala Verneri, Kokkola, Suihkonen Eemi, Kokkola, Tampio Eero, Pietarsaari, Tynjälä Onni, Kokkola, Vinkka Misa, Kokkola, Wärnå Oliver, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Aho Aleksanteri, Kokkola, Blomqvist Casper, Kokkola, Heinonen Oskari, Kannus, Keski-Korpi Miska, Kalajoki, Keski-Korpi Nuutti, Kalajoki, Kirikoff Jere, Ylivieska, Lammi Jussi, Kokkola, Niinikoski Veeti, Kokkola, Paananen Albert, Toholampi, Pulkkinen Markus, Veteli, Rutanen Aukusti, Toholampi, Siermala Tuomas, Kalajoki

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Ahonen Jere, Kokkola, Heikkilä Miro, Kokkola, Isoaho Venni, Kokkola, Jokinen Niko, Kokkola, Kinnunen Kosti, Kokkola, Kokko Aamos, Kokkola, Kujala Matias, Pietarsaari, Laakkonen Sampo, Kokkola, Laitakangas Elmo, Kokkola, Lehtinen Roni, Kokkola, Nádasi Roope, Kokkola, Niemi-Korpi Jesse, Kannus, Pahikainen Elias, Kalajoki, Pannula Nuutti, Halsua, Peltola Verneri, Pietarsaari, Siltala Juhani, Kokkola, Sorvisto Ilari, Kokkola, Virkkala Eemil, Kaustinen, Änkilä Jesse, Kalajoki

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Konttila Tero, Sievi, Peltoniemi Asseri, Kokkola, Silver Jenna, Sievi

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT): Anttila Heidi, Kokkola, Björkbacka-Anttila Sirpa, Kokkola, Halla Marjaana, Seinäjoki, Kellokoski Anna-Maija, Kokkola, Koivukangas Sari, Evijärvi, Marjusaari Anne, Halsua, Nissilä Sari, Kokkola, Söderström Saija, Kokkola, Takala Tiia, Vimpeli, Välimäki Piia, Kokkola

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Yli-Länttä Nicklas, Veteli

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Arkkukangas Toni, Veteli

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, IT-tukihenkilö: Ala-Kuusisto Niko, Kannus, Haapalehto Simo, Kannus, Hilli Jami, Kokkola, Junnila Juho, Kokkola, Knutar Luukas, Kokkola, Korhonen Mikko, Kokkola, Nikula Kalle, Kokkola, Sandberg Sara, Pietarsaari, Suvanto Jesse, Pietarsaari, Sämpi Tomi, Kannus, Taipale Antti, Kokkola, Uokkola Aada, Pietarsaari, Vetoniemi Kasper, Kannus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä: Andtbacka Mikael, Kokkola, Asujamaa Niko, Kokkola, Honkala Jenni, Kokkola, Kallioinen Eetu, Kokkola, Kalliokoski Manuel, Kokkola, Konttila Taavetti, Kannus, Puputti Joel, Kokkola, Raivio Jere, Kokkola, Rampanen Tiina, Kokkola, Ronkainen Lauri, Kannus, Salmela Jami, Kokkola

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Kivistö Petra, Kokkola, Kärkkäinen Mikko, Oulu

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Heiska Aada, Pietarsaari, Heiskanen Vera, Kokkola, Hietapakka Veeti, Lestijärvi, Itälehto Tiia, Pietarsaari, Koivisto Emma, Koski Ella, Kokkola, Lahti Joona, Kokkola, Lehtinen Miko, Kokkola, Lempiälä Roosa, Kokkola, Leskinen Iida, Kokkola, Mikkola Elina, Kokkola, Okundzi Tyson, Kokkola, Remesaho Rasmus, Toholampi, Viljanen Veera, Kokkola

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus: Aho Eemu, Veteli, Almusaytif Mohamad, Kokkola, Björkbacka Neea, Kokkola, Dawoud Ahmed, Kruunupyy, Emmes Laura, Kokkola, Erkkilä Maija, Kokkola, Haikara Emilia, Kokkola, Hartikainen Emmi, Kokkola, Huovinen Rasmus, Kokkola, Kastrén Atte, Kokkola, Kola Tatu, Kokkola, Laajoki Rauha, Kokkola, Laurila Mico, Ylivieska, Mehmeti Albana, Pietarsaari, Peltonen Evena, Kokkola, Puutio Viljami, Pöyhönen Joona, Kokkola, Riksman Lilly, Kokkola, Saari Nitta, Kokkola, Säilynoja Benjamin, Kokkola, Vedenpää Anttoni, Kruunupyy, Wentjärvi Niklas, Kokkola, Yang Eerik, Kokkola, Österberg Signe, Kokkola

Vanhustyön erikoisammattitutkinto, saattohoitaja (EAT): Saajossalo Nina, Sievi

Luovin & Kpedun yhteistyöstä valmistuvat: Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Kankaanranta Nea, Salmi Juuso