Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tervetuloa uudet opiskelijat! 🥳🥳

Tietoa opiskelujen aloittamisesta

Kevään 2022 aikana valmistuneet, onnea!

1.6.2022 klo 11:22

Kevään 2022 aikana valmistuneet ja nimensä julkaisuluvan antaneet:

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Riihimäki Oiva, Perho, Kippo Joonas, Kokkola, Peltomäki Mico, Kokkola, Kaunisvesi Joni, Kokkola, Sand Ahti, Kokkola, Pulkkinen Tomi, Kaustinen, Pisilä Jonne, Kokkola, Orava Arttu, Kokkola, Niemi Konsta, Kokkola, Vehkalampi Patrik, Perho, Jylhä Aki, Kaustinen, Järvenpää Janne, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Salmén Kaisa-Leena, Kokkola, Lahti Suvi-Tuuli, Pietarsaari

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Qin Caiyu, Saarijärvi, Fadiit Mohamed, Pietarsaari, Huynh Diep, Pietarsaari, Tyni Kaisla, Kokkola, Österlund Nina, Kokkola, Hietapakka Fanny, Kokkola, Heydari Fatemeh, Kokkola, Rannankari Sara-Sofia, Kokkola, Lehtola Emma, Kalajoki, Junttila Maria, Raahe, Issa Alina, Kokkola, Hawel Oksana, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Mustakangas Hanna-Leena, Kalajoki, Pelto-Korpi Pirjo, Kannus, Witting-Kangasniemi Monica, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja (AT): Pavas Pihla, Nurmijärvi

Hevostalouden ammattitutkinto, kengittäjä: Puhakka Maija, Pudasjärvi

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Nuormaa Tuija, Kauhava, Honkaperä Birgitta, Reisjärvi, Hagström Laura, Kannus, Lokasaari Noora, Veteli, Kotilainen Terhi, Saarijärvi, Parkkola Hanna, Saarijärvi, Ihajoki Sami, Kokkola, Lohikoski Hanna, Kurikka

Hieronnan ammattitutkinto: Valtonen Sanna, Sievi, Kronholm Ari-Matti, Laihia, Viljamaa Jonna, Sievi, Karjula Silja, Kokkola, Kiiskilä Hannu, Kokkola, Keskinen Nina, Kannus, Niemi Mikko, Kokkola, Myllykoski Niko, Sievi, Airaksinen Mari, Kokkola, Svenlin Kristina, Kokkola, Juhala Maria, Sievi, Ala-Korpi Johanna, Kokkola, Ranne Mirva, Laihia, Kivelä Satu, Kokkola, Hannula Kristiina

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Pekkarinen Janika, Kinnula, Äijälä Saana, Kokkola, Lepetun Alina, Uusikaarlepyy, Ruusila Sara, Kannus, Kronqvist Emmi, Kokkola, Hotakainen Alina, Kokkola, Keiski Heidi, Kokkola, Kumpula Sylvia, Kokkola, Liedes Elsa, Kokkola, Holm Ida-Maria, Kokkola

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Jansson Markus, Kokkola, Lämpsä Jukka, Kokkola, Olkkola Jyri, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Kuoppala Satu, Kokkola, Järvi Pirjo, Kokkola, Hollanti Kaisa, Kokkola, Kukkonen Terhi, Kokkola, Helén-Hietaharju Alisa, Kälviä, Seppälä Sanna-Mari, Kokkola, Isokangas Sini, Kannus, Bocharova Anna, Kannus, Van der Meij Janette, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Niemi Jani, Evijärvi, Koskinen Jenna, Toholampi, Haapala Tiia, Kokkola, Polet Jodie, Kalajoki, Suvanto Jonne, Kokkola, Salovaara Tia, Ilmajoki, Haapakoski Suvi, Ylivieska

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, lastenohjaaja: Savonen Sofia, Kokkola, Andreeva Liubov, Uusikaarlepyy

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto: Vakkuri-Widjeskog Riikka, Kokkola

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Salo Noora, Kannus, Lahti Tiina, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneasentaja: Tikanoja Saija, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Vaetoja Aleksi, Kannus, Hanhisalo Robert, Kokkola, Päivärinta Jere, Kokkola, Rantala Eemi, Kokkola, Huhtala Aatu, Kokkola, Hyyppä Jami, Kokkola, Lerbacka Onni, Kokkola, Yrjänä Matias, Kokkola, Karlsson Daniel, Kokkola, Holm Joachim, Kokkola, Kiiveri Jesse, Kokkola, Jaakola Antti, Kokkola, Miettunen Tommi, Kokkola, Pukkinen Martti, Kokkola, Vartiainen Tomi, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Mild Joona, Kokkola, Vallas Matias, Kokkola, Luokkala Miro, Kokkola, Lindh Jesse, Kruunupyy, Toivonen Roope, Kokkola, Svahn Eliel, Kokkola, Lerbacka Valter, Kokkola, Hänninen Jesper, Kokkola, Ingers Mikael, Kokkola, Karhu Luca, Kannus, Laasanen Topi, Pietarsaari, Haka Jimi, Pedersören kunta, Viiperi Antreas, Kruunupyy, Pylväs Nino, Kruunupyy

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Saksa Elina, Kokkola, Vierimaa Mia, Kokkola, Tyni Vuokko, Kokkola, Friis Sonja, Kokkola, Leppävuori Elisa, Kokkola, Sippola Josefiina, Kokkola, Lekkerimäki Ville, Kokkola, Kallio Riikka, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Santapakka Monika, Honkaharju Emmi, Kokkola, Saviluoto Niina, Kalajoki, Nissilä Aira, Kokkola, Autio Veli, Kokkola, Laurila Kaisa, Kruunupyy, Kattilakoski Silja, Kokkola, Typpö Anna-Maria, Kokkola, Pelto-Korpi Tuija, Kokkola, Hjelmeroos Maija, Toholampi, Nygård Jonna, Kokkola, Leppäniemi Sirpa, Veteli

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Hautamäki Valtteri, Kokkola, Hohenthal Iida, Kokkola, Isokangas Petri, Kaustinen, Huima Nelly, Kokkola, Hautala Samuel, Pietarsaari, Kellokoski Janina, Perho, Leppälä Liida, Kokkola, Ghand Agha Samin, Kokkola, Lindfelt William, Kokkola, Slukhinskyi Sergii, Kaustinen, Lukina Anastasiia, Jylhä Sini, Rimpioja Panu, Kokkola, Nuorala Henna, Kälviä, Myllykoski Katariina, Haapavesi, Pajunpää Emilia, Kokkola, Fagerholm Elias, Pietarsaari, Sämpi Eveliina, Kokkola, Pitkäjärvi Elina, Kokkola, Hirsimäki Henri, Kokkola, Uusitalo Juulianna, Kokkola, Hänninen Sami, Kalajoki, Tervanen Emmi, Kokkola, Pernu Heidi, Kalajoki, Basalak Emin, Kokkola, Salmela Rosita, Kokkola, Liukko Emilia, Perho, Tuorila Markus, Kokkola, Honkaniemi Niklas, Kokkola, Alavesa Jomi, Kokkola, Simpanen Niilo, Kokkola, Särkiniemi Samuel, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja: Rimpioja Eelis, Kannus

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Karjula Paul, Sievi, Yrjänä Jasse, Kalajoki, Hanhisalo Paulus, Kokkola, Kangas Atte, Kokkola, Heinua Valtteri, Kokkola, Lapinoja Matts, Kokkola, Virkkala Matti, Kaustinen, Lahnaoja Tomi, Kokkola, Slotte Mathilda, Kruunupyy, Peltomäki Tino, Kokkola, Forss Aleksi, Kokkola, Oja Ville, Kalajoki, Polvi Mikko, Kokkola, Enkvist Alex, Pietarsaari, Lehesvirta Matti, Kokkola, Pylkkönen Oskari, Kyyjärvi, Seppälä Valtteri, Pietarsaari

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Inkinen Nina, Myrskylä, Karhukorpi Rauno, Halsua

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Mäenpää Mari, Kokkola, Norrena Oona, Kokkola, Annala Juha, Kokkola, Kettu Petri, Kokkola, Berg Päivi, Kruunupyy, Tiitto Juha, Kokkola, Alila Salla, Kokkola, Lassila Jussi, Perho, Suvanto Saara, Kalajoki, Heino Nina, Kokkola, Emet Ronnie, Pietarsaari, Koivusaari Marko, Kokkola, Riihijärvi Ari, Kokkola, Kilpiö Annukka, Kälviä

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Karjalainen Veera, Oulu, Rekilä-Suni Asta, Kannus, Kaihlajärvi Aatu, Saarijärvi, Rekola Sanna, Urjala, Voltti Pirjo, Ylivieska, Haapakoski Jasmiina, Haapavesi, Laitinen Satu, Savonlinna, Rasinpää Milka-Maria, Seinäjoki, Piiroinen Inka, Liperi, Haapakoski Riina, Ylivieska, Pirttimäki Maisa, Karvia, Hiltunen Janika, Liperi, Häivälä Krista, Ylivieska, Huhdanmäki Annika, Sastamala

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Eränummi Arttu, Nivala, Ylikoski Oskari, Kannus, Mäki-Leppilampi Topi, Kannus, Videnoja Henri, Kokkola, Rahkonen Jonna, Veteli, Kultanen Niko, Alavieska, Räinä Jenni, Kokkola, Jokinen Valtteri, Kannus, Paavola Johanna, Kaustinen, Burness Kenneth, Haapajärvi, Hietapakka Niko, Kokkola, Ainali Henri, Kannus, Ylikoski Hannes, Kannus, Jantunen Vesa, Haapavesi, Ahlholm Joona, Nivala, Joki-Hollanti Eetu, Kannus, Kallio Iiro, Nivala, Juntunen Juulia, Kokkola, Paavola Viljami, Kaustinen, Väre Teemu, Kalajoki, Patana Emmi, Veteli, Karsikas Ville, Haapavesi, Jokitalo Juho, Sievi, Mäenpää Noora, Kärsämäki, Pöntiö Hermanni, Toholampi, Järvi Niko, Kokkola, Niemimäki Aino, Nivala, Rautiainen Herman, Toholampi, Oja Atte, Kalajoki, Koskela Jaakko, Haapavesi, Kääntä Iljas, Alavieska, Remesaho Lenni, Toholampi, Syri Rasmus, Kannus, Teirikangas Viljami, Kaustinen

Maatalousalan ammattitutkinto, seminologi: Siitonen Jasmin, Pieksämäki, Kuhmonen Laura, Lappeenranta, Ekholm Ira, Hämeenlinna, Makkonen Mira, Kitee, Päykkönen Emmi, Juva, Jalkanen Carita, Kokemäki, Koivisto Markus, Kihniö, Härkönen Mari, Paltamo

Maatalousalan ammattitutkinto, tuotantoeläintenhoitaja: Pihlajamäki Lili, Kokkola

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittaja: Junttila Maria, Reisjärvi

Maatalousalan ammattitutkinto, sorkkahoitaja: Mäkikauppila Olli, Sievi

Media-alan ammattitutkinto, valokuvaaja (AT): Kärkkäinen Jorma, Kiuruvesi

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Andtbacka Milla, Kokkola, Niskakoski Pinja, Kokkola, Forslund Matleena, Kokkola, Kaunisvesi Viivi, Kokkola, Peltoniemi Seemi, Kokkola, Hänninen Lilli, Kalajoki, Kankaanpää Timo, Kalajoki, Ihatsu Jukka, Vöyri, Halkola Iiris, Kokkola, Honkaselkä Jani, Kokkola, Myllymäki Juha-Matti, Seinäjoki, Sumell Mia, Kokkola

Metsäalan ammattitutkinto, metsäkoneenkuljettaja (AT): Joentakanen Samuel, Haapavesi, Nisula Joni, Veteli

Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Lahtinen Maiju, Oulu

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Ylitalo Iiro, Sievi, Kettunen Lauri-Kalle, Evijärvi, Ahokangas Vilja-Alina, Kokkola, Kuorikoski Sisu, Kaustinen, Haka Niko, Lestijärvi, Antikka Juho, Oulainen, Ollila Jani, Haapavesi, Vaikonpää Vertti, Oulainen, Niskakangas Nestori, Kalajoki, Vetoniemi Rasmus, Kannus, Haapakoski Janne, Haapavesi, Soukka Tuukka, Ylivieska, Rauma Urho, Kaustinen, Bodö Jan, Kokkola, Vartio Jani, Evijärvi

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Huhtala Teija, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Rauma Mette, Kaustinen

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Hyyppä Vili-Ilmari, Kokkola, Juujärvi Aati, Kokkola, Forsström Janne, Kokkola, Koivisto Jani, Kokkola, Känsäkangas Tommy, Kokkola, Alajoki Ilmari, Kokkola, Arvo Elmo, Kokkola, Pohjonen Tuomo, Kokkola, Sandberg Natalie, Kokkola, Päivärinta Kari, Kokkola, Salo Eeli, Kokkola, Anttiroiko Veli-Kalle, Kokkola, Hassinen Oskar, Kokkola, Kurikkala Jussi, Kalajoki, Lindroos Nicholas, Kruunupyy, Friis Peter, Kokkola, Kaljunen Niko, Kokkola, Kuorikoski Riikka, Kaustinen, Verronen Timo, Kalajoki, Koski Miko, Kokkola, Juola Mika, Kokkola, Jutila Mirella, Kokkola, Korhonen Jere, Kokkola, Saari Sini, Kokkola

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto: Miinalainen Ari, Kokkola, Niemi Elina, Kokkola, Lindh Kirsi, Kruunupyy, Pirttimäki Mika, Kokkola, Ruostetsaari Pauli, Kokkola, Jokela Jenni, Kokkola, Vähärautio Sami, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Tuikka Jukka-Pekka, Lestijärvi, Saraste Jyri, Kulma-aho Kari

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja: Kangas Heli

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Granvik Jose, Kokkola, Leminen Essi, Kälviä, Rentola Samu-Mitja, Veteli, Linna Ossi, Kokkola, Känsäkangas Arttu, Kokkola

Puuteollisuuden perustutkinto, teollisuuspuurakentaja: Haaraniemi Jouni, Kannus

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja: Kero Tuomas, Kokkola, Keski-Vähälä Jesse, Kokkola, Kurikkala Saku, Kokkola, Poutanen Julius, Kokkola, Riippa Justus, Kokkola, Lampela Eetu, Kokkola, Läspä Roni, Kokkola, Riihimäki Julius, Kokkola, Sikala Eerik, Kokkola, Voutila Aki, Perho

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Tuukkanen Veeti, Kokkola, Yrttikoski Juho, Veteli, Isokääntä Ilari, Kruunupyy, Sein Mar, Kokkola, Hyyppä Miska, Kokkola, Huusko Juho-Petteri, Kokkola, Çiftçi Samuel, Kokkola, Haaponiemi Eemil, Toholampi, Rauhala Riku, Kokkola, Syri Joonatan, Kokkola, Leppälä Lauri, Kokkola, Silver Kristian, Sievi, Valjus Mika, Kokkola, Lehtola Elias, Alajärvi, Määttälä Henri, Kokkola, Toikkanen Elias, Kannus, Haaponiemi Joel, Toholampi, Järvi Antti, Kokkola, Palosaari Jimi, Veteli

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Kuuva Annamaria, Raahe, Rauhala William, Kokkola, Pham Thi, Pietarsaari, Rekilä Sofia, Kannus, Nygård Jan

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Hartikainen Riina, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Niskala Ronja, Kokkola, Kokko Tiia, Kokkola, Paananen Aada, Toholampi, Päivärinta Oona, Ylivieska, Rauha Miia-Maria, Kokkola, Niemissalo Pinja, Kokkola, Löllö Jenna, Kokkola, Bredarholm Iiris, Veteli, Välitalo Wilma, Kokkola, Vihanta Noora, Kannus, Järvinen Henna, Kokkola, Hakola Minna, Kokkola, Keskipoikela Riku, Kokkola, Kaakko Henna, Kokkola, Annala Carita, Kokkola, Sunabacka Ann, Kruunupyy, Ollikainen Niina, Kannus, Isomaa Fanni, Kokkola, Himanka Henna, Ylivieska, Björndahl Annika, Kokkola, Kaarlela Ari, Pietarsaari, Levaniemi Mia, Kokkola, Myllymäki Aleksi, Kokkola, Kivi Aada, Kokkola, Hakala Anniina, Kalajoki, Holtti Sonja, Perho, Ruotsala Jarmo, Kokkola, Laitinen Sofia, Pietarsaari, Paasila Minna, Kokkola, Muilu Marie, Kokkola, Korva Neea, Kokkola, Eski Maria, Kokkola, Kultalahti-Byskata Tiina, Evijärvi, Kalliokoski Eveliina, Perho, Mattila Wilhelmiina, Kokkola, Paavola Mari, Reisjärvi, Karlström Julia, Pietarsaari, Pyykölä Aada, Kokkola, Mastokangas Maija, Halsua, Jylhä Minda, Perho, Ristimella Jenna, Kokkola, Nissinen Iida, Kannus, Skantsi Viljami, Kokkola, Basson-Lehtinen Theresia, Pietarsaari, Björkskog Alexandra, Kokkola, Aho Kirsikka, Kokkola, Simpanen Saana, Kokkola, Veito Laura, Kokkola, Syri Iina, Kokkola, Viitala Lilli, Kokkola, Kopra Mika, Halsua, Luoma Elli, Kauhava, Strang Olli, Kokkola, Hagkvist Pinja, Kälviä, Fiskaali Janika, Karhumaa Terhi, Kokkola, Parkkari Jaana, Kokkola, Haapala Maarit, Pietarsaari, Niskanen Lilli, Ylivieska, Lukkarila Unto, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Lämsä Juho, Kalajoki, Humalajoki Sakari, Toholampi, Hämäläinen Aleksis, Kokkola, Haapala Atte, Kokkola, Hakasalo Sami, Kannus, Brock Gavin, Kokkola, Kuorikoski Antti, Kokkola, Lahtonen Reima, Kokkola, Kotilainen Kari, Kokkola, Väisänen Iivo, Kokkola, Simoinen Jani, Halsua, Sorvari Niklas, Kokkola, Niskakangas Sebastian, Kalajoki, Rainosalo Julius, Kokkola, Ojala Jesperi, Kokkola, Pesola Jonne, Kokkola, Kivelä Santeri, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Honkonen Jonne, Veteli, Hohenthal Benjami, Kaustinen, Hiironen Konsta, Kalajoki, Karsikas Tuomas, Kokkola, Friis William, Kokkola, Himanka Lauri, Kokkola, Hästbacka Oliver, Kokkola, Jehkonen Kalle, Pietarsaari, Larsen Tomi, Kokkola, Keski-Korpi Nico, Kokkola, Väätäjä Albert, Kokkola, Sarkaranta Veikka, Kokkola, Kivikallio Ilari, Luoto, Tikkakoski Kasperi, Veteli, Syri Antton, Kokkola, Ulvi Santeri, Kokkola, Salonen Rasmus, Kaustinen, Myllymäki Elmeri, Kaustinen, Penttilä Kalle, Kokkola, Isokangas Eetu, Toholampi

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Kivikallio Tuukka, Luoto, Enlund Jesper, Pietarsaari, Erkkilä Aleksi, Pietarsaari, Lassila Ilmari, Kokkola, Nyberg Juuso, Pietarsaari, Rantala Julius, Kalajoki, Marttila Rasmus, Kokkola

Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasentaja: Nykänen Juuso, Veteli

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Vaniushkina Olga, Pietarsaari, Norrena Markus, Kaustinen, Hietamäki Jaana, Pietarsaari

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT): Leino Jenni, Kruunupyy, Majamäki Maarit, Kokkola, Jutila Piia, Pietarsaari, Hagkvist Ulla, Kokkola, Laitala Talvikki, Ylivieska, Kiviaho-Lahti Maija, Halsua, Peltola Tarja, Kaustinen, Anttila Tanja, Kokkola

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Rimpioja Aleksi, Toholampi, Lindberg Kimi, Halsua, Pahkamäki Atte, Perho, Kanerva Jere, Kokkola, Tiittanen Pauli, Kannus, Pietilä Jari, Evijärvi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Alakotila Eki, Kokkola, Kovanen Niko, Kalajoki, Hagström Veeti, Kokkola, Kalliokoski Julius, Kokkola, Ruotsalainen Santtu, Kokkola, Nyman Simon, Kokkola, Sandelin Onni, Kokkola, Iivari Arttu, Kokkola, Rauta Ville, Kokkola, Karjus Silver, Kokkola, Tanskanen Timi, Kokkola, Sundell Oskar, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä: Järvenpää Petri, Evijärvi

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Kozlov Sten, Haapajärvi

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Koivisto Harri, Toholampi, Korkeakangas Iida, Sievi, Isosaari Laura, Kannus, Kurikkala Sara, Kalajoki, Lindroos Clara, Kruunupyy, Englund Jade, Kokkola, Isokoski Riika, Nivala, Heinonen Roope, Toholampi, Törmälä Tytti, Kalajoki, Turunen Lyydia, Kokkola, Englund John, Kokkola, Niemelä Annika, Kokkola, Rosenqvist Christoffer, Pietarsaari, Sydänmetsä Oskari, Kokkola, Paananen Rosanna, Toholampi, Silander Santeri, Kokkola, Store Cecilia, Kokkola, Ylikoski Manu, Nivala

Välinehuoltoalan perustutkinto, välinehuoltaja: Puurula Aki, Kokkola, Tuohimaa Leila, Kokkola, Grönberg Kiia, Kokkola, Huhtala Minna, Kalajoki, Luotsinen Maria, Kaustinen, Pohjola Tanja, Kokkola

Ajankohtaista

Kevään 2022 aikana valmistuneet, onnea!

1.6.2022 klo 11:22

Kevään 2022 aikana valmistuneet ja nimensä julkaisuluvan antaneet:

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Riihimäki Oiva, Perho, Kippo Joonas, Kokkola, Peltomäki Mico, Kokkola, Kaunisvesi Joni, Kokkola, Sand Ahti, Kokkola, Pulkkinen Tomi, Kaustinen, Pisilä Jonne, Kokkola, Orava Arttu, Kokkola, Niemi Konsta, Kokkola, Vehkalampi Patrik, Perho, Jylhä Aki, Kaustinen, Järvenpää Janne, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Salmén Kaisa-Leena, Kokkola, Lahti Suvi-Tuuli, Pietarsaari

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Qin Caiyu, Saarijärvi, Fadiit Mohamed, Pietarsaari, Huynh Diep, Pietarsaari, Tyni Kaisla, Kokkola, Österlund Nina, Kokkola, Hietapakka Fanny, Kokkola, Heydari Fatemeh, Kokkola, Rannankari Sara-Sofia, Kokkola, Lehtola Emma, Kalajoki, Junttila Maria, Raahe, Issa Alina, Kokkola, Hawel Oksana, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Mustakangas Hanna-Leena, Kalajoki, Pelto-Korpi Pirjo, Kannus, Witting-Kangasniemi Monica, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja (AT): Pavas Pihla, Nurmijärvi

Hevostalouden ammattitutkinto, kengittäjä: Puhakka Maija, Pudasjärvi

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Nuormaa Tuija, Kauhava, Honkaperä Birgitta, Reisjärvi, Hagström Laura, Kannus, Lokasaari Noora, Veteli, Kotilainen Terhi, Saarijärvi, Parkkola Hanna, Saarijärvi, Ihajoki Sami, Kokkola, Lohikoski Hanna, Kurikka

Hieronnan ammattitutkinto: Valtonen Sanna, Sievi, Kronholm Ari-Matti, Laihia, Viljamaa Jonna, Sievi, Karjula Silja, Kokkola, Kiiskilä Hannu, Kokkola, Keskinen Nina, Kannus, Niemi Mikko, Kokkola, Myllykoski Niko, Sievi, Airaksinen Mari, Kokkola, Svenlin Kristina, Kokkola, Juhala Maria, Sievi, Ala-Korpi Johanna, Kokkola, Ranne Mirva, Laihia, Kivelä Satu, Kokkola, Hannula Kristiina

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Pekkarinen Janika, Kinnula, Äijälä Saana, Kokkola, Lepetun Alina, Uusikaarlepyy, Ruusila Sara, Kannus, Kronqvist Emmi, Kokkola, Hotakainen Alina, Kokkola, Keiski Heidi, Kokkola, Kumpula Sylvia, Kokkola, Liedes Elsa, Kokkola, Holm Ida-Maria, Kokkola

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Jansson Markus, Kokkola, Lämpsä Jukka, Kokkola, Olkkola Jyri, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Kuoppala Satu, Kokkola, Järvi Pirjo, Kokkola, Hollanti Kaisa, Kokkola, Kukkonen Terhi, Kokkola, Helén-Hietaharju Alisa, Kälviä, Seppälä Sanna-Mari, Kokkola, Isokangas Sini, Kannus, Bocharova Anna, Kannus, Van der Meij Janette, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Niemi Jani, Evijärvi, Koskinen Jenna, Toholampi, Haapala Tiia, Kokkola, Polet Jodie, Kalajoki, Suvanto Jonne, Kokkola, Salovaara Tia, Ilmajoki, Haapakoski Suvi, Ylivieska

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, lastenohjaaja: Savonen Sofia, Kokkola, Andreeva Liubov, Uusikaarlepyy

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto: Vakkuri-Widjeskog Riikka, Kokkola

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Salo Noora, Kannus, Lahti Tiina, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneasentaja: Tikanoja Saija, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Vaetoja Aleksi, Kannus, Hanhisalo Robert, Kokkola, Päivärinta Jere, Kokkola, Rantala Eemi, Kokkola, Huhtala Aatu, Kokkola, Hyyppä Jami, Kokkola, Lerbacka Onni, Kokkola, Yrjänä Matias, Kokkola, Karlsson Daniel, Kokkola, Holm Joachim, Kokkola, Kiiveri Jesse, Kokkola, Jaakola Antti, Kokkola, Miettunen Tommi, Kokkola, Pukkinen Martti, Kokkola, Vartiainen Tomi, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Mild Joona, Kokkola, Vallas Matias, Kokkola, Luokkala Miro, Kokkola, Lindh Jesse, Kruunupyy, Toivonen Roope, Kokkola, Svahn Eliel, Kokkola, Lerbacka Valter, Kokkola, Hänninen Jesper, Kokkola, Ingers Mikael, Kokkola, Karhu Luca, Kannus, Laasanen Topi, Pietarsaari, Haka Jimi, Pedersören kunta, Viiperi Antreas, Kruunupyy, Pylväs Nino, Kruunupyy

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Saksa Elina, Kokkola, Vierimaa Mia, Kokkola, Tyni Vuokko, Kokkola, Friis Sonja, Kokkola, Leppävuori Elisa, Kokkola, Sippola Josefiina, Kokkola, Lekkerimäki Ville, Kokkola, Kallio Riikka, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Santapakka Monika, Honkaharju Emmi, Kokkola, Saviluoto Niina, Kalajoki, Nissilä Aira, Kokkola, Autio Veli, Kokkola, Laurila Kaisa, Kruunupyy, Kattilakoski Silja, Kokkola, Typpö Anna-Maria, Kokkola, Pelto-Korpi Tuija, Kokkola, Hjelmeroos Maija, Toholampi, Nygård Jonna, Kokkola, Leppäniemi Sirpa, Veteli

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Hautamäki Valtteri, Kokkola, Hohenthal Iida, Kokkola, Isokangas Petri, Kaustinen, Huima Nelly, Kokkola, Hautala Samuel, Pietarsaari, Kellokoski Janina, Perho, Leppälä Liida, Kokkola, Ghand Agha Samin, Kokkola, Lindfelt William, Kokkola, Slukhinskyi Sergii, Kaustinen, Lukina Anastasiia, Jylhä Sini, Rimpioja Panu, Kokkola, Nuorala Henna, Kälviä, Myllykoski Katariina, Haapavesi, Pajunpää Emilia, Kokkola, Fagerholm Elias, Pietarsaari, Sämpi Eveliina, Kokkola, Pitkäjärvi Elina, Kokkola, Hirsimäki Henri, Kokkola, Uusitalo Juulianna, Kokkola, Hänninen Sami, Kalajoki, Tervanen Emmi, Kokkola, Pernu Heidi, Kalajoki, Basalak Emin, Kokkola, Salmela Rosita, Kokkola, Liukko Emilia, Perho, Tuorila Markus, Kokkola, Honkaniemi Niklas, Kokkola, Alavesa Jomi, Kokkola, Simpanen Niilo, Kokkola, Särkiniemi Samuel, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja: Rimpioja Eelis, Kannus

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Karjula Paul, Sievi, Yrjänä Jasse, Kalajoki, Hanhisalo Paulus, Kokkola, Kangas Atte, Kokkola, Heinua Valtteri, Kokkola, Lapinoja Matts, Kokkola, Virkkala Matti, Kaustinen, Lahnaoja Tomi, Kokkola, Slotte Mathilda, Kruunupyy, Peltomäki Tino, Kokkola, Forss Aleksi, Kokkola, Oja Ville, Kalajoki, Polvi Mikko, Kokkola, Enkvist Alex, Pietarsaari, Lehesvirta Matti, Kokkola, Pylkkönen Oskari, Kyyjärvi, Seppälä Valtteri, Pietarsaari

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Inkinen Nina, Myrskylä, Karhukorpi Rauno, Halsua

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Mäenpää Mari, Kokkola, Norrena Oona, Kokkola, Annala Juha, Kokkola, Kettu Petri, Kokkola, Berg Päivi, Kruunupyy, Tiitto Juha, Kokkola, Alila Salla, Kokkola, Lassila Jussi, Perho, Suvanto Saara, Kalajoki, Heino Nina, Kokkola, Emet Ronnie, Pietarsaari, Koivusaari Marko, Kokkola, Riihijärvi Ari, Kokkola, Kilpiö Annukka, Kälviä

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Karjalainen Veera, Oulu, Rekilä-Suni Asta, Kannus, Kaihlajärvi Aatu, Saarijärvi, Rekola Sanna, Urjala, Voltti Pirjo, Ylivieska, Haapakoski Jasmiina, Haapavesi, Laitinen Satu, Savonlinna, Rasinpää Milka-Maria, Seinäjoki, Piiroinen Inka, Liperi, Haapakoski Riina, Ylivieska, Pirttimäki Maisa, Karvia, Hiltunen Janika, Liperi, Häivälä Krista, Ylivieska, Huhdanmäki Annika, Sastamala

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Eränummi Arttu, Nivala, Ylikoski Oskari, Kannus, Mäki-Leppilampi Topi, Kannus, Videnoja Henri, Kokkola, Rahkonen Jonna, Veteli, Kultanen Niko, Alavieska, Räinä Jenni, Kokkola, Jokinen Valtteri, Kannus, Paavola Johanna, Kaustinen, Burness Kenneth, Haapajärvi, Hietapakka Niko, Kokkola, Ainali Henri, Kannus, Ylikoski Hannes, Kannus, Jantunen Vesa, Haapavesi, Ahlholm Joona, Nivala, Joki-Hollanti Eetu, Kannus, Kallio Iiro, Nivala, Juntunen Juulia, Kokkola, Paavola Viljami, Kaustinen, Väre Teemu, Kalajoki, Patana Emmi, Veteli, Karsikas Ville, Haapavesi, Jokitalo Juho, Sievi, Mäenpää Noora, Kärsämäki, Pöntiö Hermanni, Toholampi, Järvi Niko, Kokkola, Niemimäki Aino, Nivala, Rautiainen Herman, Toholampi, Oja Atte, Kalajoki, Koskela Jaakko, Haapavesi, Kääntä Iljas, Alavieska, Remesaho Lenni, Toholampi, Syri Rasmus, Kannus, Teirikangas Viljami, Kaustinen

Maatalousalan ammattitutkinto, seminologi: Siitonen Jasmin, Pieksämäki, Kuhmonen Laura, Lappeenranta, Ekholm Ira, Hämeenlinna, Makkonen Mira, Kitee, Päykkönen Emmi, Juva, Jalkanen Carita, Kokemäki, Koivisto Markus, Kihniö, Härkönen Mari, Paltamo

Maatalousalan ammattitutkinto, tuotantoeläintenhoitaja: Pihlajamäki Lili, Kokkola

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittaja: Junttila Maria, Reisjärvi

Maatalousalan ammattitutkinto, sorkkahoitaja: Mäkikauppila Olli, Sievi

Media-alan ammattitutkinto, valokuvaaja (AT): Kärkkäinen Jorma, Kiuruvesi

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Andtbacka Milla, Kokkola, Niskakoski Pinja, Kokkola, Forslund Matleena, Kokkola, Kaunisvesi Viivi, Kokkola, Peltoniemi Seemi, Kokkola, Hänninen Lilli, Kalajoki, Kankaanpää Timo, Kalajoki, Ihatsu Jukka, Vöyri, Halkola Iiris, Kokkola, Honkaselkä Jani, Kokkola, Myllymäki Juha-Matti, Seinäjoki, Sumell Mia, Kokkola

Metsäalan ammattitutkinto, metsäkoneenkuljettaja (AT): Joentakanen Samuel, Haapavesi, Nisula Joni, Veteli

Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Lahtinen Maiju, Oulu

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Ylitalo Iiro, Sievi, Kettunen Lauri-Kalle, Evijärvi, Ahokangas Vilja-Alina, Kokkola, Kuorikoski Sisu, Kaustinen, Haka Niko, Lestijärvi, Antikka Juho, Oulainen, Ollila Jani, Haapavesi, Vaikonpää Vertti, Oulainen, Niskakangas Nestori, Kalajoki, Vetoniemi Rasmus, Kannus, Haapakoski Janne, Haapavesi, Soukka Tuukka, Ylivieska, Rauma Urho, Kaustinen, Bodö Jan, Kokkola, Vartio Jani, Evijärvi

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Huhtala Teija, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Rauma Mette, Kaustinen

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Hyyppä Vili-Ilmari, Kokkola, Juujärvi Aati, Kokkola, Forsström Janne, Kokkola, Koivisto Jani, Kokkola, Känsäkangas Tommy, Kokkola, Alajoki Ilmari, Kokkola, Arvo Elmo, Kokkola, Pohjonen Tuomo, Kokkola, Sandberg Natalie, Kokkola, Päivärinta Kari, Kokkola, Salo Eeli, Kokkola, Anttiroiko Veli-Kalle, Kokkola, Hassinen Oskar, Kokkola, Kurikkala Jussi, Kalajoki, Lindroos Nicholas, Kruunupyy, Friis Peter, Kokkola, Kaljunen Niko, Kokkola, Kuorikoski Riikka, Kaustinen, Verronen Timo, Kalajoki, Koski Miko, Kokkola, Juola Mika, Kokkola, Jutila Mirella, Kokkola, Korhonen Jere, Kokkola, Saari Sini, Kokkola

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto: Miinalainen Ari, Kokkola, Niemi Elina, Kokkola, Lindh Kirsi, Kruunupyy, Pirttimäki Mika, Kokkola, Ruostetsaari Pauli, Kokkola, Jokela Jenni, Kokkola, Vähärautio Sami, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Tuikka Jukka-Pekka, Lestijärvi, Saraste Jyri, Kulma-aho Kari

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja: Kangas Heli

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Granvik Jose, Kokkola, Leminen Essi, Kälviä, Rentola Samu-Mitja, Veteli, Linna Ossi, Kokkola, Känsäkangas Arttu, Kokkola

Puuteollisuuden perustutkinto, teollisuuspuurakentaja: Haaraniemi Jouni, Kannus

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja: Kero Tuomas, Kokkola, Keski-Vähälä Jesse, Kokkola, Kurikkala Saku, Kokkola, Poutanen Julius, Kokkola, Riippa Justus, Kokkola, Lampela Eetu, Kokkola, Läspä Roni, Kokkola, Riihimäki Julius, Kokkola, Sikala Eerik, Kokkola, Voutila Aki, Perho

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Tuukkanen Veeti, Kokkola, Yrttikoski Juho, Veteli, Isokääntä Ilari, Kruunupyy, Sein Mar, Kokkola, Hyyppä Miska, Kokkola, Huusko Juho-Petteri, Kokkola, Çiftçi Samuel, Kokkola, Haaponiemi Eemil, Toholampi, Rauhala Riku, Kokkola, Syri Joonatan, Kokkola, Leppälä Lauri, Kokkola, Silver Kristian, Sievi, Valjus Mika, Kokkola, Lehtola Elias, Alajärvi, Määttälä Henri, Kokkola, Toikkanen Elias, Kannus, Haaponiemi Joel, Toholampi, Järvi Antti, Kokkola, Palosaari Jimi, Veteli

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Kuuva Annamaria, Raahe, Rauhala William, Kokkola, Pham Thi, Pietarsaari, Rekilä Sofia, Kannus, Nygård Jan

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Hartikainen Riina, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Niskala Ronja, Kokkola, Kokko Tiia, Kokkola, Paananen Aada, Toholampi, Päivärinta Oona, Ylivieska, Rauha Miia-Maria, Kokkola, Niemissalo Pinja, Kokkola, Löllö Jenna, Kokkola, Bredarholm Iiris, Veteli, Välitalo Wilma, Kokkola, Vihanta Noora, Kannus, Järvinen Henna, Kokkola, Hakola Minna, Kokkola, Keskipoikela Riku, Kokkola, Kaakko Henna, Kokkola, Annala Carita, Kokkola, Sunabacka Ann, Kruunupyy, Ollikainen Niina, Kannus, Isomaa Fanni, Kokkola, Himanka Henna, Ylivieska, Björndahl Annika, Kokkola, Kaarlela Ari, Pietarsaari, Levaniemi Mia, Kokkola, Myllymäki Aleksi, Kokkola, Kivi Aada, Kokkola, Hakala Anniina, Kalajoki, Holtti Sonja, Perho, Ruotsala Jarmo, Kokkola, Laitinen Sofia, Pietarsaari, Paasila Minna, Kokkola, Muilu Marie, Kokkola, Korva Neea, Kokkola, Eski Maria, Kokkola, Kultalahti-Byskata Tiina, Evijärvi, Kalliokoski Eveliina, Perho, Mattila Wilhelmiina, Kokkola, Paavola Mari, Reisjärvi, Karlström Julia, Pietarsaari, Pyykölä Aada, Kokkola, Mastokangas Maija, Halsua, Jylhä Minda, Perho, Ristimella Jenna, Kokkola, Nissinen Iida, Kannus, Skantsi Viljami, Kokkola, Basson-Lehtinen Theresia, Pietarsaari, Björkskog Alexandra, Kokkola, Aho Kirsikka, Kokkola, Simpanen Saana, Kokkola, Veito Laura, Kokkola, Syri Iina, Kokkola, Viitala Lilli, Kokkola, Kopra Mika, Halsua, Luoma Elli, Kauhava, Strang Olli, Kokkola, Hagkvist Pinja, Kälviä, Fiskaali Janika, Karhumaa Terhi, Kokkola, Parkkari Jaana, Kokkola, Haapala Maarit, Pietarsaari, Niskanen Lilli, Ylivieska, Lukkarila Unto, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Lämsä Juho, Kalajoki, Humalajoki Sakari, Toholampi, Hämäläinen Aleksis, Kokkola, Haapala Atte, Kokkola, Hakasalo Sami, Kannus, Brock Gavin, Kokkola, Kuorikoski Antti, Kokkola, Lahtonen Reima, Kokkola, Kotilainen Kari, Kokkola, Väisänen Iivo, Kokkola, Simoinen Jani, Halsua, Sorvari Niklas, Kokkola, Niskakangas Sebastian, Kalajoki, Rainosalo Julius, Kokkola, Ojala Jesperi, Kokkola, Pesola Jonne, Kokkola, Kivelä Santeri, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Honkonen Jonne, Veteli, Hohenthal Benjami, Kaustinen, Hiironen Konsta, Kalajoki, Karsikas Tuomas, Kokkola, Friis William, Kokkola, Himanka Lauri, Kokkola, Hästbacka Oliver, Kokkola, Jehkonen Kalle, Pietarsaari, Larsen Tomi, Kokkola, Keski-Korpi Nico, Kokkola, Väätäjä Albert, Kokkola, Sarkaranta Veikka, Kokkola, Kivikallio Ilari, Luoto, Tikkakoski Kasperi, Veteli, Syri Antton, Kokkola, Ulvi Santeri, Kokkola, Salonen Rasmus, Kaustinen, Myllymäki Elmeri, Kaustinen, Penttilä Kalle, Kokkola, Isokangas Eetu, Toholampi

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Kivikallio Tuukka, Luoto, Enlund Jesper, Pietarsaari, Erkkilä Aleksi, Pietarsaari, Lassila Ilmari, Kokkola, Nyberg Juuso, Pietarsaari, Rantala Julius, Kalajoki, Marttila Rasmus, Kokkola

Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasentaja: Nykänen Juuso, Veteli

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Vaniushkina Olga, Pietarsaari, Norrena Markus, Kaustinen, Hietamäki Jaana, Pietarsaari

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT): Leino Jenni, Kruunupyy, Majamäki Maarit, Kokkola, Jutila Piia, Pietarsaari, Hagkvist Ulla, Kokkola, Laitala Talvikki, Ylivieska, Kiviaho-Lahti Maija, Halsua, Peltola Tarja, Kaustinen, Anttila Tanja, Kokkola

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Rimpioja Aleksi, Toholampi, Lindberg Kimi, Halsua, Pahkamäki Atte, Perho, Kanerva Jere, Kokkola, Tiittanen Pauli, Kannus, Pietilä Jari, Evijärvi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Alakotila Eki, Kokkola, Kovanen Niko, Kalajoki, Hagström Veeti, Kokkola, Kalliokoski Julius, Kokkola, Ruotsalainen Santtu, Kokkola, Nyman Simon, Kokkola, Sandelin Onni, Kokkola, Iivari Arttu, Kokkola, Rauta Ville, Kokkola, Karjus Silver, Kokkola, Tanskanen Timi, Kokkola, Sundell Oskar, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä: Järvenpää Petri, Evijärvi

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Kozlov Sten, Haapajärvi

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Koivisto Harri, Toholampi, Korkeakangas Iida, Sievi, Isosaari Laura, Kannus, Kurikkala Sara, Kalajoki, Lindroos Clara, Kruunupyy, Englund Jade, Kokkola, Isokoski Riika, Nivala, Heinonen Roope, Toholampi, Törmälä Tytti, Kalajoki, Turunen Lyydia, Kokkola, Englund John, Kokkola, Niemelä Annika, Kokkola, Rosenqvist Christoffer, Pietarsaari, Sydänmetsä Oskari, Kokkola, Paananen Rosanna, Toholampi, Silander Santeri, Kokkola, Store Cecilia, Kokkola, Ylikoski Manu, Nivala

Välinehuoltoalan perustutkinto, välinehuoltaja: Puurula Aki, Kokkola, Tuohimaa Leila, Kokkola, Grönberg Kiia, Kokkola, Huhtala Minna, Kalajoki, Luotsinen Maria, Kaustinen, Pohjola Tanja, Kokkola