Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Jatkuvan haun paikat 7.8. alkaviin nuorten ryhmiin

Tutustu & hae koulutuksiin

Työelämäpalaute kehittää toimintaamme

17.5.2022 klo 12:25

Kpedu lähetti ensimmäisen työelämäpalautekyselyn alueen työnantajille tammikuussa 2022. Kpedu Työelämäpalveluiden asiakkuusvastaava Kirsi Järvelä kertoo, että tulosten perusteella työnantajat olivat tyytyväisiä yhteistyöhön Kpedun kanssa.

– Yritykset, jotka olivat solmineet oppi- sekä koulutussopimuksia edeltäneen puolen vuoden aikana, halusivat suositella oppisopimus- ja koulutussopimusyhteistyötä Kpedun kanssa ja olivat tyytyväisiä siihen, miten sopimuksien laadintaan liittyvät käytännön asiat hoidettiin, Järvelä kertoo tyytyväisenä.

Kpedun auto- ja logistiikka -alalla työelämän antamaa palautetta arvostetaan suuresti.

– Käymme työnantajien kanssa avointa vuoropuhelua, ja saamme heiltä esimerkiksi tietoa siitä, minkälaiselle osaamiselle yrityksissä on tarve ja kuinka hyvin olemme osanneet vastaamaan työntekijätarpeeseen, toteaa auto- ja logistiikka -alan päätoiminen tuntiopettaja Markus Isohanni.

Isohanni kertoo, että myös auto- ja logistiikka -alalla ovat koulutussopimukset ja oppisopimukset lisääntymään päin, jolloin avoin vuoropuhelu korostuu yhä enemmän.

– Myös kesäoppisopimukset ovat lisääntyneet lähivuosina. Haemme työelämän kanssa yhteisiä toimintatapoja, joilla yhteistyö sujuisi mahdollisimman hyvin, Isohanni toteaa.

Seuraava kysely alueen työnantajille lähetetään elokuussa, jolloin myös tehtyjen korjaavien toimenpiteiden vaikuttavuus nähdään!

Kuvassa opettaja Markus Isohanni seisoo työvaatteissa autokorjaamossa autojen keskellä.Auto- ja logistiikka -alan päätoiminen tuntiopettaja Markus Isohanni arvostaa avointa vuoropuhelua työelämän ja oppilaitoksen välillä. 

Ajankohtaista

Työelämäpalaute kehittää toimintaamme

17.5.2022 klo 12:25

Kpedu lähetti ensimmäisen työelämäpalautekyselyn alueen työnantajille tammikuussa 2022. Kpedu Työelämäpalveluiden asiakkuusvastaava Kirsi Järvelä kertoo, että tulosten perusteella työnantajat olivat tyytyväisiä yhteistyöhön Kpedun kanssa.

– Yritykset, jotka olivat solmineet oppi- sekä koulutussopimuksia edeltäneen puolen vuoden aikana, halusivat suositella oppisopimus- ja koulutussopimusyhteistyötä Kpedun kanssa ja olivat tyytyväisiä siihen, miten sopimuksien laadintaan liittyvät käytännön asiat hoidettiin, Järvelä kertoo tyytyväisenä.

Kpedun auto- ja logistiikka -alalla työelämän antamaa palautetta arvostetaan suuresti.

– Käymme työnantajien kanssa avointa vuoropuhelua, ja saamme heiltä esimerkiksi tietoa siitä, minkälaiselle osaamiselle yrityksissä on tarve ja kuinka hyvin olemme osanneet vastaamaan työntekijätarpeeseen, toteaa auto- ja logistiikka -alan päätoiminen tuntiopettaja Markus Isohanni.

Isohanni kertoo, että myös auto- ja logistiikka -alalla ovat koulutussopimukset ja oppisopimukset lisääntymään päin, jolloin avoin vuoropuhelu korostuu yhä enemmän.

– Myös kesäoppisopimukset ovat lisääntyneet lähivuosina. Haemme työelämän kanssa yhteisiä toimintatapoja, joilla yhteistyö sujuisi mahdollisimman hyvin, Isohanni toteaa.

Seuraava kysely alueen työnantajille lähetetään elokuussa, jolloin myös tehtyjen korjaavien toimenpiteiden vaikuttavuus nähdään!

Kuvassa opettaja Markus Isohanni seisoo työvaatteissa autokorjaamossa autojen keskellä.Auto- ja logistiikka -alan päätoiminen tuntiopettaja Markus Isohanni arvostaa avointa vuoropuhelua työelämän ja oppilaitoksen välillä.