Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Katso tästä juuri nyt

haussa olevat koulutukset!

Kpedun Vuoden työelämäkumppaniksi Osuuskauppa KPO

29.4.2022 klo 12:41

Kpedu palkitsee vuosittain Vuoden työelämäkumppanin. Tänä vuonna vuoden työelämäkumppania päästiin valitsemaan jo seitsemännentoista kerran. Nykymuotoinen ammatillinen koulutus on työelämälähtöistä ja alueen yhteistyötä tekevät työnantajat ovatkin Kpedulle erittäin tärkeitä. Vuoden työelämäkumppanina palkittiin tänä vuonna Osuuskauppa KPO. Palkitseminen tapahtui perjantaina 29.4. Kpedun henkilöstöpäivässä Kampushallissa.

Kuvassa OsuuskKuvassa Kpedun asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo sekä Kpedun rehtori Sirkku Purontaus lavalla luovuttamassa palkintoa Osuuskauppa KPO:n henkilöstöjohtajalle Leif Lindbergille.

 

Osuuskauppa KPO on toiminut jo vuosia Kpedun tärkeänä yhteistyökumppanina. Yhteistyötä on tehty niin työpaikalla tapahtuvan koulutuksen kuin yhteisen kehittämistoiminnan myötä. KPO on tarjonnut koulutussopimus ja oppisopimuspaikkoja Kpedun aikuisille ja nuorille opiskelijoille. Paikkoja opiskelijoille on löytynyt KPO:n monista eri toimipisteistä. Merkittävän moni Kpedun opiskelija on löytänyt myös pysyvän työpaikan KPO:lta valmistumisensa jälkeen.


Kuvassa Kpedun asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo, Kpedun rehtori Sirkku Purontaus, Osuuskauppa KPO:n henkilöstöstöjohtaja Leif Lindberg poseeraavat ulkona. Lindbergillä käsissään palkinnot.

 

KPO on osallistunut aktiivisesti myös Kpedun työelämäfoorumien toimintaan ja ammatillisen koulutuksen koulutustarjontaa on kehitetty yhteistyössä. KPO on työantajana ollut myös aktiivisesti esillä Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijoille. Yhteistyötä Osuuskauppa KPO:n kanssa ovat aktiivisimmin tehneet ruoka- ja puhtauspalveluala sekä liiketoiminta- ja auto ja logistiikka- toimialojen opettajat. Lisäksi tiivistä yhteistyötä kehittämishankkeissa ja opiskelijoiden työllistämisen asioissa on tehty Kpedun Työelämäpalveluiden kanssa. Yhteistyö jatkuu vastaisuudessakin.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto rehtori Sirkku Purontaus ja Kpedun asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo luovuttivat tunnustuksen KPO:n henkilöstöjohtaja Leif Lindbergille.

Lisätiedot:
Anu Haapasalo
Asiakkuusjohtaja, Kpedu
p. 040 359 6240

Leif Lindberg
Henkilöstöjohtaja, KPO
p. 020 780 7044

Ajankohtaista

Kpedun Vuoden työelämäkumppaniksi Osuuskauppa KPO

29.4.2022 klo 12:41

Kpedu palkitsee vuosittain Vuoden työelämäkumppanin. Tänä vuonna vuoden työelämäkumppania päästiin valitsemaan jo seitsemännentoista kerran. Nykymuotoinen ammatillinen koulutus on työelämälähtöistä ja alueen yhteistyötä tekevät työnantajat ovatkin Kpedulle erittäin tärkeitä. Vuoden työelämäkumppanina palkittiin tänä vuonna Osuuskauppa KPO. Palkitseminen tapahtui perjantaina 29.4. Kpedun henkilöstöpäivässä Kampushallissa.

Kuvassa OsuuskKuvassa Kpedun asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo sekä Kpedun rehtori Sirkku Purontaus lavalla luovuttamassa palkintoa Osuuskauppa KPO:n henkilöstöjohtajalle Leif Lindbergille.

 

Osuuskauppa KPO on toiminut jo vuosia Kpedun tärkeänä yhteistyökumppanina. Yhteistyötä on tehty niin työpaikalla tapahtuvan koulutuksen kuin yhteisen kehittämistoiminnan myötä. KPO on tarjonnut koulutussopimus ja oppisopimuspaikkoja Kpedun aikuisille ja nuorille opiskelijoille. Paikkoja opiskelijoille on löytynyt KPO:n monista eri toimipisteistä. Merkittävän moni Kpedun opiskelija on löytänyt myös pysyvän työpaikan KPO:lta valmistumisensa jälkeen.


Kuvassa Kpedun asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo, Kpedun rehtori Sirkku Purontaus, Osuuskauppa KPO:n henkilöstöstöjohtaja Leif Lindberg poseeraavat ulkona. Lindbergillä käsissään palkinnot.

 

KPO on osallistunut aktiivisesti myös Kpedun työelämäfoorumien toimintaan ja ammatillisen koulutuksen koulutustarjontaa on kehitetty yhteistyössä. KPO on työantajana ollut myös aktiivisesti esillä Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijoille. Yhteistyötä Osuuskauppa KPO:n kanssa ovat aktiivisimmin tehneet ruoka- ja puhtauspalveluala sekä liiketoiminta- ja auto ja logistiikka- toimialojen opettajat. Lisäksi tiivistä yhteistyötä kehittämishankkeissa ja opiskelijoiden työllistämisen asioissa on tehty Kpedun Työelämäpalveluiden kanssa. Yhteistyö jatkuu vastaisuudessakin.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto rehtori Sirkku Purontaus ja Kpedun asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo luovuttivat tunnustuksen KPO:n henkilöstöjohtaja Leif Lindbergille.

Lisätiedot:
Anu Haapasalo
Asiakkuusjohtaja, Kpedu
p. 040 359 6240

Leif Lindberg
Henkilöstöjohtaja, KPO
p. 020 780 7044