Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Syksyllä valmistuneet – onnea!

21.12.2021 klo 11:25

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Mohammed Haytham, Pedersören kunta, Tiinanen Anniina, Oulu, Toivonen Natwara, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Aho Annu, Kokkola, Heinonen Juliana, Kokkola, Höyhtyä Pihla, Haapajärvi, Keski-Petäjä Henna, Kannus, Kodi Nora, Kokkola, Leivo Joona, Veteli, Lykhostup Iryna, Kannus, Pesola Jenna, Kokkola, Peteri Saga, Kokkola, Sundbäck Pinja, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Pocinoc Leon

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Antinoja Sannakaisa, Kokkola, Karvinen Hanna-Maria, Kankaanpää, Kittilä Kristian, Rauma, Kronqvist Anders, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja (AT): Peuhkurinen Meri, Rovaniemi

Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja: Hietala Johanna, Virolahti, Korhonen Iida, Kuopio, Palosaari Sanna, Oulainen, Tarvainen Sari, Laukaa

Hevostalouden ammattitutkinto, ravivalmentaja: Laurila Tarja, Nurmijärvi, Välimäki Marjaana, Kurikka

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Ali Boudhar Heli, Vaasa, Arffman Henna, Perho, Huusko Laura, Veteli, Klemola Sanna, Perho, Röpelinen Ronja, Sonkajärvi, Suomu Viinu, Ilmajoki, Tarvonen Justiina, Perho, Tenolahti Emilia, Lapua

Hieronnan ammattitutkinto: Pokela Marjo, Kokkola

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Mäki-Leppilampi Aliisa, Ylivieska

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Honkarinta Tarja, Kokkola, Kallioinen Minna, Kokkola, Mäkelä Janne, Kokkola, Niemelä Petri, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Enlund Tarja, Kokkola, Mäkelä Riikka, Kannus, Niemelä Hanna, Kälviä, Salonen Tim, Kannus, Silvander Sari, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoitaja: Anttila Saana, Kokkola, Qiao Selina, Ylivieska,

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Hertteli Kasperi, Kokkola, Karvonen Atte, Kaustinen, Olkkola Maria, Kokkola, Uutela Veli, Kokkola

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Törmälä Virpi, Kalajoki

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Ingman Joakim, Kokkola, Salmela Alex, Kruunupyy, Sillanpää Ville, Kokkola, Tuomi Vesa, Kokkola, Vallas Milla, Kokkola,

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Apunen Emil, Kokkola, Himanka Niko, Kalajoki, Höglund Urho, Kaustinen, Qiao Zheng, Kokkola, Riihijärvi Toni, Kokkola, Söderström Daniel, Kokkola, Witick Max, Kannus

Kuljetusalan ammattitutkinto, linja-autonkuljettaja: Jääskä Olli, Kokkola

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Niinikoski Marika, Kaustinen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisalan erityisohjaaja: Vainio-Peltola Jonna, Kälviä

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Barbari Safieh, Kokkola, Batman Taghred, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Karhu Emilia, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Jutila Maarit, Alavieska, Karjalainen Sanna, Kokkola, Parviainen Miia, Kokkola, Pelto-Arvo Katri, Kalajoki, Suonio Alisa, Kokkola, Tuorila Piia, Kokkola

Liiketoiminnan perustutkinto: Karsikas Tuulia, Kokkola, Seppelin Riitta

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Al-Tameemi Hussein, Kokkola, Baczynska Anna, Kokkola, Fiskaali Milla, Sievi, Hapuoja Tytti, Hellman Janne, Kokkola, Hietala Taneli, Alavieska, Iivonen-Takalo Lotta, Kokkola, Isoaho Patricia, Kokkola, Isopahkala Fanny, Kalajoki, Joensuu Rami, Juhaninmäki Kaisa, Kokkola, Karvonen Eetu, Halsua, Kopola Niko, Sievi, Korhonen Tuomas, Haapajärvi, Korkiakangas Jonna, Kokkola, Kultalahti Tatu, Evijärvi, Leppälä Essi, Kokkola, Maunula Riina, Kokkola, Nisula Hanna, Kalajoki, Nousiainen Erin, Kokkola, Nygren Lotta, Kokkola, Nylander Jussi, Kalajoki, Pallaspuro Josefin, Kokkola, Peltoniemi Kaisa, Veteli, Rimpeläinen Milla, Haapavesi, Saari Iisa, Kokkola, Salo Jenna, Kokkola, Siirilä Nelli, Kokkola, Ström Anni, Kokkola, Sundell Emma, Kokkola, Svärd Niklas, Kokkola, Tkachuk Lena, Toholampi, Toikkanen Jimi, Kalajoki, Tyynelä Atso, Perho, Uosukainen Janette, Kannus, Uusi-Pohjola Annu, Kokkola, Vasalampi Iida, Kalajoki, Vähä-Lassila Santeri, Pietarsaari, Vähärautio Jenna, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Ström Anders, Kokkola

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Harju Suvi, Kaustinen, Äijälä Mari, Kannus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Anttila Mervi, Kokkola, Aro-Pollari Terhi, Kokkola, Ghimire Saroj, Kokkola, Heinonen Sami, Kokkola, Joensuu Jani, Kokkola, Junttila Milka, Kokkola, Kylmä Pirita, Kokkola, Pahkala Hanna, Kokkola, Palin Ulla, Kokkola, Peitso Riikka, Kokkola, Smeds Andréas, Kruunupyy, Vasalampi Maija, Kokkola, Wikström Outi, Kokkola, Åminne Malin, Kruunupyy

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Ahola Meri, Oulu, Hiltunen Helmi, Viitasaari, Jakku Riia, Ii, Kortesuo Outi, Juupajoki, Latvamäki Tinja, Kangasala, Ranta Mirella, Veteli, Rauhala Mette, Muonio, Viljanen Vinja, Sastamala

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Kautto Iina, Sievi, Korhonen Jenni, Sievi, Okkonen Jere, Veteli, Pitkämö Juulio, Kalajoki

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Hautamäki Anttoni, Veteli, Lamu Janette, Kokkola, Linnarinne Kerkko, Kokkola, Märsylä Joni, Kokkola, Pulkkinen Salla, Kokkola, Rantala Janina, Kokkola, Vepsäläinen Vili, Kokkola, Vuorto Ilkka, Kaustinen

Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Haapasalo Arttu, Kokkola, Roiko Fanny, Kokkola

Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Ahola Annukka, Raahe, Alavaikko Arto, Oulainen, Huiskonen Janne, Pyhäjoki, Häkkinen Jukka, Oulu, Junnikkala Leena, Kalajoki, Kattilakoski Hannu, Oulainen, Kestilä Pekka, Oulainen, Kivelä Kari, Kalajoki, Koutonen Harri, Merijärvi, Koutonen Mikko, Kempele, Kreus Janne, Kannus, Lehtohalme Teemu, Ylivieska, Malinen Kristiina, Oulainen, Soronen Mauno, Haapavesi, Sorvisto Juho, Ylivieska

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Haakana Jenna, Kokkola, Mehtätalo Kimmo-Olavi, Ylivieska

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Kinnari Jaana, Kokkola, Peltoniemi Tiina, Kokkola, Vuorinen Merja, Raahe

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Alanko Tero, Halsua, Haapasalo Heidi, Kokkola, Kuorikoski Kaapo, Kokkola, Pöyhönen Juho, Kokkola, Wikström Mia, Kokkola, Ylitalo Elina, Pietarsaari

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Akkila Aleksi, Kokkola, Anttila Mikko, Kalajoki, Heinonen Antti, Kokkola, Hilli Ismo, Kokkola, Hintsala Antti, Kokkola, Ihalainen Miika, Kokkola, Junkala Roope, Kokkola, Junnola Markus, Pietarsaari, Karhula Ville, Kokkola, Kopra Jari, Seinäjoki, Lukkarila Carita, Kälviä, Lundberg Jesse, Kokkola, Myllymäki Mari, Kokkola, Paaso Oona, Kannus, Pesonen Aki, Kokkola, Päivärinta Mia, Kokkola, Roukala Tero, Kalajoki, Rönnqvist Johnny, Kokkola, Saarinen Mika, Kokkola, Salonen Kalle, Kokkola, Sandström Niki, Kokkola, Schadewitz Jari, Kokkola, Seppelin Aleksi, Kokkola, Ström Jenni, Kokkola, Vahanka Viljami, Kokkola, Virkkala Henna, Kokkola, Välikangas Henna, Kokkola, Yli-Jylhä Jarno, Kannus, Övermark Toni, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Kalliokangas Tapio, Kivikoski Reijo, Kokkola, Koivula Jere, Kokkola, Mölsä Cristian, Salami-Jaji Jamiu

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja: Cabrera-Rudnäs Rizza, Kruunupyy, Hammar Flor, Kokkola, Kakkuri Sanna, Kokkola, Nylund Rhea, Kruunupyy, Rautio Raneza, Kokkola, Savonius Annika, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja (AT): Chaisanam Suphin, Kokkola, Humalajoki Hanna-Leena, Lappi Anu, Kokkola, Pelttari Tuukka, Seppälä Minna, Valjus Tiia-Janika, Yawari Nazir, Ylikangas Jenna

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Jariyapaisan Rapipat, Kokkola, Rekilä Marjaana, Kokkola

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Jylhä Santeri, Perho, Jylhä Ville, Perho, Jylli Arttu, Kannus, Kalliokoski Johannes, Perho, Karppinen Roope, Kokkola, Kujala Daniel, Kokkola, Lahti Mikko, Kokkola, Lehto Patrik, Kokkola, Leppälä Topias, Kokkola, Neuvonen Evert, Kannus, Pokela Matti, Kokkola, Pollari Jeremia, Kaustinen, Ruissalo Aaron, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Hiipakka Pinja,Kokkola, Natunen Riikka, Kokkola, Saarinen Sanna, Kokkola, Sarwar Shammi, Pietarsaari, Siekkinen Enni

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Alahuhta Olivia, Kokkola, Alatalo Julia, Kokkola, Alatalo Raine, Kokkola, Blomberg Johanna, Pietarsaari, Blomqvist Camilla, Kokkola, Carlsson Maria, Kokkola, Enlund Matilda, Kokkola, Grankulla Leah, Luoto, Grankulla Mirja, Luoto, Göös Julianna, Kokkola, Haaponiemi Kaisa, Toholampi, Haaponiemi Mairit, Kokkola, Haapsaari Katja, Pietarsaari, Hakunti Tiia, Kokkola, Harju Saga, Kokkola, Haukkala Aada, Alajärvi, Hautala Emma, Kokkola, Hautamäki-Noon Pia, Pietarsaari, Himanka Janina, Kokkola, Huopana Lotta, Kokkola, Häyrynen Jonatan, Pietarsaari, Jaakola Vera, Kokkola, Järvenoja Mira, Kannus, Kantia Heta, Kokkola, Karhukorpi Mikko, Kokkola, Ketonen Markus, Kokkola, Kilpiö Jenna, Kokkola, Kinnunen Miranda, Kokkola, Kivelä Nea, Kokkola, Kivelä Wilma, Pedersören kunta, Klapuri Anni, Kokkola, Klemets Venla, Kokkola, Kontio Kaisa, Kokkola, Koskela Saara, Toholampi, Kronqvist Venla, Kokkola, Kurten Jani, Kokkola, Laitala Nea, Kokkola, Lillhonga Mia, Kokkola, Linna Joanna, Pietarsaari, Linnanmäki Aada, Kokkola, Mattila Hanna, Kokkola, Meriläinen Mari, Kokkola, Mäkelä Janita, Kokkola, Mäki-Ullakko Julia, Kannus, Niinikoski Salla, Kaustinen, Nissilä Eeva-Maria, Kokkola, Paavola Pekka-Elias, Kaustinen, Pahkakangas Laura, Kannus, Pajukangas Iida, Kaustinen, Pajunpää Aada, Kokkola, Pavlova Anastasia, Kokkola, Pelkkikangas Juhani, Pietarsaari, Peltola Roosa, Kokkola, Pennanen Iida, Pietarsaari, Puutio Petra, Kokkola, Rayamajhi Tulsa, Kokkola, Rita Anu, Kokkola, Ruusu Anne, Kokkola, Rühlmann Ilja, Kokkola, Rönnkvist Jemina, Kokkola, Saarikettu Inka, Kokkola, Sediqi Haniye, Pietarsaari, Sipilä Mari, Kokkola, Sorvari Saana, Kalajoki, Sulonen Iina, Kokkola, Sundbäck Tiina, Kokkola, Suominen Linda, Kälviä, Syri Aurora, Haapajärvi, Syväkoski Aliisa, Kaustinen, Valkeapää Merja, Kokkola, Vesaluoma Sofia, Sievi, Vähätiitto Jenna, Kokkola, Välimäki Neea, Kokkola, Ylikoski Anna, Kannus, Zaya Noor, Kokkola, Österbacka Sirpa, Kruunupyy

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Hirvi Markus, Kokkola, Mehtälä Matias, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Herronen Santeri, Kokkola, Humalajoki Josua, Perho, Kivikangas Sami, Pietarsaari

Talonrakennuksen ammattitutkinto: Lapinkorpi Ville, Pietarsaari

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Drycksbäck Benny, Kokkola, Hautamäki Samu, Pedersören kunta, Joukosalmi Niko, Veteli, Nieminen Otto, Kokkola, Piippo Juho-Mikko, Kokkola, Ruuhinen Niilo, Kaustinen, Tikkakoski Oskari, Halsua

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Pietilä Tuomo, Kokkola

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT): Saari Kati, Ylivieska

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Kujanpää Severi, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Ebrahimi Alireza, Kokkola, Hautakoski Jani, Kaustinen, Hietala Pasi, Kruunupyy, Honkala Onni, Kokkola, Härmälä Tino, Kokkola, Jääskä Timo, Kannus, Kalliokoski Jere, Kokkola, Kokko Aada, Kokkola, Mutka Joonas, Kannus, Syrjälä Santtu, Pedersören kunta, Tossavainen Jesse, Kokkola, Östman Benjamin, Pietarsaari


Ajankohtaista

Syksyllä valmistuneet – onnea!

21.12.2021 klo 11:25

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Mohammed Haytham, Pedersören kunta, Tiinanen Anniina, Oulu, Toivonen Natwara, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Aho Annu, Kokkola, Heinonen Juliana, Kokkola, Höyhtyä Pihla, Haapajärvi, Keski-Petäjä Henna, Kannus, Kodi Nora, Kokkola, Leivo Joona, Veteli, Lykhostup Iryna, Kannus, Pesola Jenna, Kokkola, Peteri Saga, Kokkola, Sundbäck Pinja, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Pocinoc Leon

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Antinoja Sannakaisa, Kokkola, Karvinen Hanna-Maria, Kankaanpää, Kittilä Kristian, Rauma, Kronqvist Anders, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläintenkouluttaja (AT): Peuhkurinen Meri, Rovaniemi

Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja: Hietala Johanna, Virolahti, Korhonen Iida, Kuopio, Palosaari Sanna, Oulainen, Tarvainen Sari, Laukaa

Hevostalouden ammattitutkinto, ravivalmentaja: Laurila Tarja, Nurmijärvi, Välimäki Marjaana, Kurikka

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Ali Boudhar Heli, Vaasa, Arffman Henna, Perho, Huusko Laura, Veteli, Klemola Sanna, Perho, Röpelinen Ronja, Sonkajärvi, Suomu Viinu, Ilmajoki, Tarvonen Justiina, Perho, Tenolahti Emilia, Lapua

Hieronnan ammattitutkinto: Pokela Marjo, Kokkola

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Mäki-Leppilampi Aliisa, Ylivieska

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Honkarinta Tarja, Kokkola, Kallioinen Minna, Kokkola, Mäkelä Janne, Kokkola, Niemelä Petri, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Enlund Tarja, Kokkola, Mäkelä Riikka, Kannus, Niemelä Hanna, Kälviä, Salonen Tim, Kannus, Silvander Sari, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoitaja: Anttila Saana, Kokkola, Qiao Selina, Ylivieska,

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Hertteli Kasperi, Kokkola, Karvonen Atte, Kaustinen, Olkkola Maria, Kokkola, Uutela Veli, Kokkola

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Törmälä Virpi, Kalajoki

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Ingman Joakim, Kokkola, Salmela Alex, Kruunupyy, Sillanpää Ville, Kokkola, Tuomi Vesa, Kokkola, Vallas Milla, Kokkola,

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Apunen Emil, Kokkola, Himanka Niko, Kalajoki, Höglund Urho, Kaustinen, Qiao Zheng, Kokkola, Riihijärvi Toni, Kokkola, Söderström Daniel, Kokkola, Witick Max, Kannus

Kuljetusalan ammattitutkinto, linja-autonkuljettaja: Jääskä Olli, Kokkola

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Niinikoski Marika, Kaustinen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisalan erityisohjaaja: Vainio-Peltola Jonna, Kälviä

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Barbari Safieh, Kokkola, Batman Taghred, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Karhu Emilia, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Jutila Maarit, Alavieska, Karjalainen Sanna, Kokkola, Parviainen Miia, Kokkola, Pelto-Arvo Katri, Kalajoki, Suonio Alisa, Kokkola, Tuorila Piia, Kokkola

Liiketoiminnan perustutkinto: Karsikas Tuulia, Kokkola, Seppelin Riitta

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Al-Tameemi Hussein, Kokkola, Baczynska Anna, Kokkola, Fiskaali Milla, Sievi, Hapuoja Tytti, Hellman Janne, Kokkola, Hietala Taneli, Alavieska, Iivonen-Takalo Lotta, Kokkola, Isoaho Patricia, Kokkola, Isopahkala Fanny, Kalajoki, Joensuu Rami, Juhaninmäki Kaisa, Kokkola, Karvonen Eetu, Halsua, Kopola Niko, Sievi, Korhonen Tuomas, Haapajärvi, Korkiakangas Jonna, Kokkola, Kultalahti Tatu, Evijärvi, Leppälä Essi, Kokkola, Maunula Riina, Kokkola, Nisula Hanna, Kalajoki, Nousiainen Erin, Kokkola, Nygren Lotta, Kokkola, Nylander Jussi, Kalajoki, Pallaspuro Josefin, Kokkola, Peltoniemi Kaisa, Veteli, Rimpeläinen Milla, Haapavesi, Saari Iisa, Kokkola, Salo Jenna, Kokkola, Siirilä Nelli, Kokkola, Ström Anni, Kokkola, Sundell Emma, Kokkola, Svärd Niklas, Kokkola, Tkachuk Lena, Toholampi, Toikkanen Jimi, Kalajoki, Tyynelä Atso, Perho, Uosukainen Janette, Kannus, Uusi-Pohjola Annu, Kokkola, Vasalampi Iida, Kalajoki, Vähä-Lassila Santeri, Pietarsaari, Vähärautio Jenna, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Ström Anders, Kokkola

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja: Harju Suvi, Kaustinen, Äijälä Mari, Kannus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Anttila Mervi, Kokkola, Aro-Pollari Terhi, Kokkola, Ghimire Saroj, Kokkola, Heinonen Sami, Kokkola, Joensuu Jani, Kokkola, Junttila Milka, Kokkola, Kylmä Pirita, Kokkola, Pahkala Hanna, Kokkola, Palin Ulla, Kokkola, Peitso Riikka, Kokkola, Smeds Andréas, Kruunupyy, Vasalampi Maija, Kokkola, Wikström Outi, Kokkola, Åminne Malin, Kruunupyy

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Ahola Meri, Oulu, Hiltunen Helmi, Viitasaari, Jakku Riia, Ii, Kortesuo Outi, Juupajoki, Latvamäki Tinja, Kangasala, Ranta Mirella, Veteli, Rauhala Mette, Muonio, Viljanen Vinja, Sastamala

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Kautto Iina, Sievi, Korhonen Jenni, Sievi, Okkonen Jere, Veteli, Pitkämö Juulio, Kalajoki

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Hautamäki Anttoni, Veteli, Lamu Janette, Kokkola, Linnarinne Kerkko, Kokkola, Märsylä Joni, Kokkola, Pulkkinen Salla, Kokkola, Rantala Janina, Kokkola, Vepsäläinen Vili, Kokkola, Vuorto Ilkka, Kaustinen

Media-alan perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Haapasalo Arttu, Kokkola, Roiko Fanny, Kokkola

Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja: Ahola Annukka, Raahe, Alavaikko Arto, Oulainen, Huiskonen Janne, Pyhäjoki, Häkkinen Jukka, Oulu, Junnikkala Leena, Kalajoki, Kattilakoski Hannu, Oulainen, Kestilä Pekka, Oulainen, Kivelä Kari, Kalajoki, Koutonen Harri, Merijärvi, Koutonen Mikko, Kempele, Kreus Janne, Kannus, Lehtohalme Teemu, Ylivieska, Malinen Kristiina, Oulainen, Soronen Mauno, Haapavesi, Sorvisto Juho, Ylivieska

Metsäalan perustutkinto, metsäkoneenkuljettaja: Haakana Jenna, Kokkola, Mehtätalo Kimmo-Olavi, Ylivieska

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Kinnari Jaana, Kokkola, Peltoniemi Tiina, Kokkola, Vuorinen Merja, Raahe

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Alanko Tero, Halsua, Haapasalo Heidi, Kokkola, Kuorikoski Kaapo, Kokkola, Pöyhönen Juho, Kokkola, Wikström Mia, Kokkola, Ylitalo Elina, Pietarsaari

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Akkila Aleksi, Kokkola, Anttila Mikko, Kalajoki, Heinonen Antti, Kokkola, Hilli Ismo, Kokkola, Hintsala Antti, Kokkola, Ihalainen Miika, Kokkola, Junkala Roope, Kokkola, Junnola Markus, Pietarsaari, Karhula Ville, Kokkola, Kopra Jari, Seinäjoki, Lukkarila Carita, Kälviä, Lundberg Jesse, Kokkola, Myllymäki Mari, Kokkola, Paaso Oona, Kannus, Pesonen Aki, Kokkola, Päivärinta Mia, Kokkola, Roukala Tero, Kalajoki, Rönnqvist Johnny, Kokkola, Saarinen Mika, Kokkola, Salonen Kalle, Kokkola, Sandström Niki, Kokkola, Schadewitz Jari, Kokkola, Seppelin Aleksi, Kokkola, Ström Jenni, Kokkola, Vahanka Viljami, Kokkola, Virkkala Henna, Kokkola, Välikangas Henna, Kokkola, Yli-Jylhä Jarno, Kannus, Övermark Toni, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Kalliokangas Tapio, Kivikoski Reijo, Kokkola, Koivula Jere, Kokkola, Mölsä Cristian, Salami-Jaji Jamiu

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, laitoshuoltaja: Cabrera-Rudnäs Rizza, Kruunupyy, Hammar Flor, Kokkola, Kakkuri Sanna, Kokkola, Nylund Rhea, Kruunupyy, Rautio Raneza, Kokkola, Savonius Annika, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja (AT): Chaisanam Suphin, Kokkola, Humalajoki Hanna-Leena, Lappi Anu, Kokkola, Pelttari Tuukka, Seppälä Minna, Valjus Tiia-Janika, Yawari Nazir, Ylikangas Jenna

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Jariyapaisan Rapipat, Kokkola, Rekilä Marjaana, Kokkola

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Jylhä Santeri, Perho, Jylhä Ville, Perho, Jylli Arttu, Kannus, Kalliokoski Johannes, Perho, Karppinen Roope, Kokkola, Kujala Daniel, Kokkola, Lahti Mikko, Kokkola, Lehto Patrik, Kokkola, Leppälä Topias, Kokkola, Neuvonen Evert, Kannus, Pokela Matti, Kokkola, Pollari Jeremia, Kaustinen, Ruissalo Aaron, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Hiipakka Pinja,Kokkola, Natunen Riikka, Kokkola, Saarinen Sanna, Kokkola, Sarwar Shammi, Pietarsaari, Siekkinen Enni

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Alahuhta Olivia, Kokkola, Alatalo Julia, Kokkola, Alatalo Raine, Kokkola, Blomberg Johanna, Pietarsaari, Blomqvist Camilla, Kokkola, Carlsson Maria, Kokkola, Enlund Matilda, Kokkola, Grankulla Leah, Luoto, Grankulla Mirja, Luoto, Göös Julianna, Kokkola, Haaponiemi Kaisa, Toholampi, Haaponiemi Mairit, Kokkola, Haapsaari Katja, Pietarsaari, Hakunti Tiia, Kokkola, Harju Saga, Kokkola, Haukkala Aada, Alajärvi, Hautala Emma, Kokkola, Hautamäki-Noon Pia, Pietarsaari, Himanka Janina, Kokkola, Huopana Lotta, Kokkola, Häyrynen Jonatan, Pietarsaari, Jaakola Vera, Kokkola, Järvenoja Mira, Kannus, Kantia Heta, Kokkola, Karhukorpi Mikko, Kokkola, Ketonen Markus, Kokkola, Kilpiö Jenna, Kokkola, Kinnunen Miranda, Kokkola, Kivelä Nea, Kokkola, Kivelä Wilma, Pedersören kunta, Klapuri Anni, Kokkola, Klemets Venla, Kokkola, Kontio Kaisa, Kokkola, Koskela Saara, Toholampi, Kronqvist Venla, Kokkola, Kurten Jani, Kokkola, Laitala Nea, Kokkola, Lillhonga Mia, Kokkola, Linna Joanna, Pietarsaari, Linnanmäki Aada, Kokkola, Mattila Hanna, Kokkola, Meriläinen Mari, Kokkola, Mäkelä Janita, Kokkola, Mäki-Ullakko Julia, Kannus, Niinikoski Salla, Kaustinen, Nissilä Eeva-Maria, Kokkola, Paavola Pekka-Elias, Kaustinen, Pahkakangas Laura, Kannus, Pajukangas Iida, Kaustinen, Pajunpää Aada, Kokkola, Pavlova Anastasia, Kokkola, Pelkkikangas Juhani, Pietarsaari, Peltola Roosa, Kokkola, Pennanen Iida, Pietarsaari, Puutio Petra, Kokkola, Rayamajhi Tulsa, Kokkola, Rita Anu, Kokkola, Ruusu Anne, Kokkola, Rühlmann Ilja, Kokkola, Rönnkvist Jemina, Kokkola, Saarikettu Inka, Kokkola, Sediqi Haniye, Pietarsaari, Sipilä Mari, Kokkola, Sorvari Saana, Kalajoki, Sulonen Iina, Kokkola, Sundbäck Tiina, Kokkola, Suominen Linda, Kälviä, Syri Aurora, Haapajärvi, Syväkoski Aliisa, Kaustinen, Valkeapää Merja, Kokkola, Vesaluoma Sofia, Sievi, Vähätiitto Jenna, Kokkola, Välimäki Neea, Kokkola, Ylikoski Anna, Kannus, Zaya Noor, Kokkola, Österbacka Sirpa, Kruunupyy

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Hirvi Markus, Kokkola, Mehtälä Matias, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Herronen Santeri, Kokkola, Humalajoki Josua, Perho, Kivikangas Sami, Pietarsaari

Talonrakennuksen ammattitutkinto: Lapinkorpi Ville, Pietarsaari

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Drycksbäck Benny, Kokkola, Hautamäki Samu, Pedersören kunta, Joukosalmi Niko, Veteli, Nieminen Otto, Kokkola, Piippo Juho-Mikko, Kokkola, Ruuhinen Niilo, Kaustinen, Tikkakoski Oskari, Halsua

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Pietilä Tuomo, Kokkola

Terveysalan ammattitutkinto, jalkojenhoitaja (AT): Saari Kati, Ylivieska

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Kujanpää Severi, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Ebrahimi Alireza, Kokkola, Hautakoski Jani, Kaustinen, Hietala Pasi, Kruunupyy, Honkala Onni, Kokkola, Härmälä Tino, Kokkola, Jääskä Timo, Kannus, Kalliokoski Jere, Kokkola, Kokko Aada, Kokkola, Mutka Joonas, Kannus, Syrjälä Santtu, Pedersören kunta, Tossavainen Jesse, Kokkola, Östman Benjamin, Pietarsaari