Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Kpedu on valinnut Harri Svartin vuoden opiskelijaksi ja Minna Frilundin vuoden aikuiskouluttajaksi – Nikulan eläinklinikka on vuoden koulutusmyönteinen yritys

20.11.2021 klo 13:40

Paikalliset koulutustoimijat valitsivat opiskelijoidensa keskuudesta menestyksekkäät opiskelijat, ja heidät palkittiin Kokkolan kaupungin kävelykeskustassa 20.11. järjestetyn joulunavaustilaisuuden yhteydessä. Palkittujen opiskelijoiden joukossa oli myös Keski-Pohjanmaan ammattiopiston vuoden 2021 opiskelijaksi valittu Harri Svart. 

Svart opiskelee oppisopimuksella Kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa, nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisalaa. Svart aloitti opinnot Kälviällä yhden tutkinnon osan suorittamisella, ja opinnot ovat edenneet sen jälkeen erinomaisesti - tutkintoon valmistuminen häämöttää hänellä jo joulukuussa. Svartin työnantaja, Pietarsaaren kaupungin Perhepalvelukeskus, arvostaa hänen työpanostaan romanilasten ja nuorten parissa. Svart jatkaa nykyisessä työssään myös oppisopimuksen jälkeen. Harri Svart tekee paljon töitä opintojensa ja työnsä onnistumiseksi ja on sinnikäs, vastuullinen ja rehellinen oman osaamisen edistämisessä.

Kuvassa vuoden aikuisopiskelijat poseeraavat Purje-lavalla Kokkolassa.

Kuvassa kaikki vuoden aikuisopiskelijat sekä vuoden aikuiskouluttaja Minna Frilund (kolmas vasemmalta). Kuvassa oikealla Vuoden koulutusmyönteisen organisaation, Nikulan eläinklinikan edustajat.

Vuoden aikuiskouluttajaksi valittiin Keski-Pohjanmaan ammattiopiston johtamiskoulutusten toteuttaja Minna Frilund

Minna Frilund on vuodesta 2000 lähtien toiminut johtamiskoulutusten kehittäjänä ja toteuttajana Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa.Hänen toimintansa sekä laajemmissa johtamiskoulutuksia kehittävissä verkostoissa että alueen elinkeinoelämän kehittäjänä johtamiskoulutusten edistäjänä on ollut merkittävä. Organisaatiokohtaisten johtamiskoulutusten edistäminen ja siten myös organisaatioiden kehittäminen on Minnan sydäntä lähellä ja hän löytää aina asiakaslähtöisen ratkaisun, joka palvelee sekä opiskelijoita että työnantajaa. Minna on erinomainen henkilökohtaistaja, ja tekee hienoa työtä yritysten koulutustarpeiden määrittelemisessä yhdessä yrityksen edustajien kanssa.

Kuvassa poseeraavat vuoden aikuiskouluttaja Minna Frilund, sekä liiketoiminnan toimialan toimialapäällikkö Ulla Pollari sekä Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus.

Kuvassa poseeraavat vuoden aikuiskouluttaja Minna Frilund (keskellä), sekä liiketoiminnan toimialan toimialapäällikkö Ulla Pollari (vas.) sekä Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus. 

Tilaisuudessa palkittiin myös vuoden vuoden koulutusmyönteinen yritys. Valituksi tuli Nikulan eläinklinikka. Nikulan eläinklinikka on hyvin koulutusmyönteinen työpaikka, joka on osallistunut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston hevosalan koulutuksen kehittämiseen aktiivisesti muun muassa uusien tutkinnonosatuotteiden kehittämisen ja toteuttamiseen kautta. Hevosala tekee klinikan kanssa myös jatkuvaa yhteistyötä oppimisympäristöjen yhteiskäytön ja opetuksen saralla. Nikulan eläinklinikan henkilöstö on erittäin asiantuntevaa ja osallistuu aktiivisesti myös opiskelijoiden osaamisen kehittämiseen.

Klinikka hyödyntää laajasti oppisopimuskoulutusta myös muilla aloilla kuin hevosalalla, tällä hetkellä käynnissä ovat muun muassa oppisopimukset välinehuoltajan perustutkintoon ja laboratorioalan perustutkintoon.