Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2021 valmistuneet

2.6.2021 klo 12:27

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta on kevään 2021 aikana valmistunut työelämän tarpeisiin 452 perustutkinto-opiskelijaa, 91 ammattitutkinto-opiskelijaa ja 15 erikoisammattitutkinto-opiskelijaa.

Koska Keski-Pohjanmaan alue on edelleen koronan leviämisvaiheessa, juhlistamme uusia ammattilaisia perjantaina 4.6. klo 13.00 alkaen virtuaalisella kevätjuhlalla. Juhlapuheen pitää vuoden työelämäkumppaniksi valitun Alerte Oy:n toimitusjohtaja Håkan Forss. Rehtori Sirkku Purontaus puhuu valmistuville ja jakaa todistuksen valmistuneen opiskelijan puheen pitäjälle ?? ja lähihoitajan lupauksen antajalle Anni Saariselle. Opiskelijamme Paula Annala esittää lauluesitykset. Juhlan kruunaa perinteinen suvivirsi.

Valmistujaisjuhlaa voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa live.limetv.fi, ja tallenteena se on jälkikäteen katsottavissa osoitteessa limetv.fi.

Ammattiopisto on kuluneen vuoden aikana panostanut uraohjaukseen, joten valmistuneet uudet ammattilaiset ovat saaneet, ja voivat edelleen saada, uraohjaajilta tukea työllistymiseen tai jatko-opintoihin hakeutumiseen.

Lisätietoja valmistujaisjuhlasta antaa:

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101

 

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2021 valmistuneet ja nimen julkaisuluvan antaneet: 

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Alaspää Tarmo, Veteli, Arkkukangas Taneli, Kaustinen, Boholm Tristan, Kokkola, Haapakoski Ilmari, Kokkola, Heikkinen Sauli, Kannus, Hintsala Juuso, Kalajoki, Isokangas Timo, Kaustinen, Jääskä Tatu, Kokkola, Keskinen Samu, Kokkola, Kivioja Arttu, Kannus, Kopakkala Miro, Kokkola, Korhonen Joonas, Kokkola, Parkkamäki Onni, Kokkola, Skog Jesse, Kokkola, Torppa Jukka, Kokkola, Valtonen Julius, Kaustinen, Vedenpää Viljami, Kruunupyy, Vinkka Jami, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Ahmed Heshw, Pietarsaari, Holopainen Tuija, Kokkola, Liao Zhi, Kokkola, Rauma Outi, Kokkola, Sido Amina, Pedersören kunta, Slukhinska Oksana, Kaustinen

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Ali Abdullahi Fadumo, Pietarsaari, Hansson Laura, Kokkola, Haveri Noora, Kokkola, Ihamäki Tero, Kokkola, Jokela Olivia, Kalajoki, Junno Jenni, Halsua, Koivisto Juulia, Raahe, Kuoppamaa Julia, Laihia, Manninen Janita, Kokkola, Nordlund Elina, Kokkola, Pohjonen Pinja, Kruunupyy, Pulli Jenni, Kokkola, Rantala Henna, Sievi, Seppälä Tiia, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Bielikov Kirill, Kaustinen, Kwunsong-Rönnkvist Sasiprapa, Kokkola, Liukkonen Teemu, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Ahoranta Krista, Parkano, Laine Marjo, Kannus, Pörn Katarina, Mustasaari

Eläintenhoitajan ammattitutkinto: Leinonen Päivi, Raahe

Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja: Engman Pia, Vaasa, Jylhä Heli, Kaustinen, Nurmela Tiina, Oulu, Ronkainen Kaisamaija, Karvia

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Huhtala Ida, Kruunupyy, Jukkola Taru, Kokkola, Keto Rebekka, Vaasa, Klemets Alva, Uusikaarlepyy, Lampela Iina, Laukaa, Moilanen Pinja, Jyväskylä, Nulpponen Iida, Viitasaari, Rantanen Ella, Jämsä, Rehula Kaisa, Pori, Saarinen Vera, Perho, Saukko Reetta, Seinäjoki, Tiensuu Marika, Sastamala

Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieroja (EAT): Viitasalo Ari-Pekka, Vaasa

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, parturi, kampaaja: Annala Minttu, Pietarsaari, Dahlgren Laura, Kokkola, Heikkilä Salla, Kalajoki, Heino Onja, Kokkola, Heinua Katariina, Kokkola, Karkulahti Julia, Kannus, Kola Jonna, Kaustinen, Latvakoski Milja, Ylivieska, Malova Olga, Kokkola, Nilsson Amanda, Kalajoki, Orell Jenna, Oulainen, Pesonen Monika, Kokkola, Rekilä Essi, Kannus, Tran Truc, Kokkola

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Ala-Korpi Aleksi, Veteli, Eteläperä Karita, Kaustinen, Korpi Janette, Kalajoki, Myllymäki Jani, Kannus, Niemi Nina, Kokkola, Paavola Marke, Kaustinen, Toikkanen Tytti, Kalajoki, Trenn Anita, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Kago Zaki, Kokkola, Roiha Piia, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, lastenohjaaja: Dahlvik Marjo, Kruunupyy, Kinnunen Maarit, Kälviä

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Aho Vilma, Kokkola, Hedström Anna, Kokkola, Hirvikoski Petri, Kokkola, Hourula Jussi, Nivala, Johansson Siiri, Kokkola, Jämsén Marianna, Pihtipudas, Korkiakangas Linda, Kokkola, Lehtimäki Noora, Kokkola, Lindström Mona, Kokkola, Pekkarinen Outi, Pihtipudas, Poikkijoki Jenna, Kruunupyy

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Jylhä Niina, Kannus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Luokkala Robert, Kokkola, Muilu Benjamin, Kokkola, Nevala Ossi, Kokkola, Nikkanen Niklas, Kokkola, Olkkola Niko, Kokkola, Saukko Niku, Kokkola, Söderling Ossi, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Ahola Leevi, Kokkola, Haka Jere, Pedersören kunta, Isoniemi Aatu, Toholampi, Kotisaari Niko, Pedersören kunta, Leppälä Tino, Kokkola, Leppänen Kaarlo, Kokkola, Luotsinen Robert, Kruunupyy, Löytynoja Lauri, Pedersören kunta, Marjanen Joni, Pedersören kunta, Muhonen Jere, Kokkola, Niemelä Jasse, Pietarsaari, Pajukangas Veeti, Kokkola, Rutanen Jesse, Kokkola, Selkäinaho Casper, Pietarsaari, Turpeinen Miska, Kokkola, Vuolukka Veeti, Kokkola, Vuorensivu Veeti, Pietarsaari  

Kuljetusalan ammattitutkinto, linja-autonkuljettaja: Lahti Jenna, Kokkola, Palosaari Roosa, Kokkola

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Saarnisalo Jarno, Kokkola

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Ahvenniemi Jessika, Kokkola, Ebrahimi Zeinab, Kokkola, Fränti Outi, Pietarsaari, Hietaharju Teemu, Kokkola, Humalajoki Iida, Kokkola, Karhu Ninette, Kokkola, Kinaret Tiia, Kokkola, Leppälä Päivi, Kokkola, Niemelä Julia, Kokkola, Niemelä Noora, Kokkola, Niva Alisa, Kokkola, Nurmi Marita, Kurikka, Porkola Tiina, Kokkola, Prest Meja, Kokkola, Seppänen Miiko, Kokkola, Siila Kati, Kaustinen, Spets Iiris, Kokkola, Virta Rebekka, Kauhava, Wentjärvi Miia, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Mäki Patrik, Kokkola, Tokola Anton, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Ahlskog Pia, Kokkola, Brofeldt Riikka, Toholampi, Hirsimäki Noora, Kokkola, Huhtala Marjut, Kokkola, Kero Kaarina, Kokkola, Kero Veronica, Kokkola, Koskimaa Riikka, Kokkola, Käkelä Kimmo, Kokkola, Mattila Sari, Ylivieska, Nygård Satu, Kokkola, Nyman Malin, Kruunupyy, Oja Sonja, Kokkola, Salo Emina, Kokkola, Takala Maarit, Ilmajoki, Tikka Katariina, Kokkola, Virkkunen Ville, Kälviä, Ypyä Sirkka-Liisa, Kannus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Aho Anni, Kokkola, Bodbacka Noora, Kokkola, Granö Wiljam, Kokkola, Göös Jannika, Kokkola, Huusko Lea, Kokkola, Jukola Mikko, Kalajoki, Jäntti Juuso, Kokkola, Karhu Vera, Kannus, Karjula Sofia, Kokkola, Kellokoski Eevert, Kokkola, Kola Hanna-Maarit, Kokkola, Korkatti Enni, Kokkola, Korkiakangas Petteri, Kokkola, Känsäkoski Alisa, Kokkola, Lamu Miska, Kalajoki, Lindgren Jari, Kokkola, Malinen Miika, Jyväskylä, Mehtälä Aada, Kannus, Mild Janina, Kokkola, Mostafa Fahmida, Kokkola, Peltokangas Noora, Kokkola, Pihlajamäki Oona, Kokkola, Polso Emma, Kokkola, Rintalahti Venla, Kokkola, Ruppa Milja, Kokkola, Sadeharju Jenna, Pietarsaari, Salmela Jenny, Kokkola, Siirilä Oskari, Kokkola, Särkijärvi Pauliina, Pietarsaari, Tokola Oona, Kokkola, Tömisevä Riitta, Kokkola, Vargas Virkkala Ellen, Pietarsaari, Yritys Paavo, Alavus

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja

Kantola Leevi, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Drycksbäck Kasper, Kokkola, Höglund Jalmari, Kaustinen, Jylhä Veeti, Kruunupyy, Järvelä Kaarlo, Kaustinen, Kola Matias, Kokkola, Koskinen Kim, Kokkola, Kujala Kalle, Halsua, Olmala Samuel, Kannus, Paavola Perttu, Kaustinen, Peltoniemi Kim, Kaustinen, Ruppa Samuel, Kokkola, Salminen Miina, Pietarsaari, Santala Juho, Veteli, Sundqvist Leander, Pedersören kunta, Tikkakoski Joni, Veteli

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Autio Kimmo, Kannus, Hakala Tapio, Kokkola, Harju Outi, Kaustinen, Hotakainen Sari, Kokkola, Hänninen Marit, Kokkola, Keränen Ulpu, Kokkola, Kinnunen Erkki, Kokkola, Kontio Niina, Kokkola, Lakanaho Susanna, Kokkola, Lokasaari Merja, Veteli, Mikkonen Jari, Kokkola, Mikkonen Jyrki, Kokkola, Moilanen Nico, Kokkola, Mäkitalo Paula, Kalajoki, Orjala Heli, Kokkola, Santaholma Marjo, Kokkola, Sarkkinen-Vuorinen Sanna, Kokkola, Sillanpää Raimo, Kokkola, Sippola Heidi, Kokkola, Ström Lisa, Kokkola, Taarna Terho, Kokkola

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Jääskeläinen Alisa, Turku, Kangastupa Roosa, Seinäjoki, Koistinen Suvi, Siilinjärvi, Laitila Jenina, Haapavesi, Langen Netta, Vaasa, Ojala Hanna, Oulu, Ojala Janette, Kalajoki, Puntala Johanna, Alavus, Saari Julia, Ylivieska

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Granvik Tina, Evijärvi, Haasala Aaro, Kokkola, Hautala Veeti, Kokkola, Joki-Hollanti Petteri, Kannus, Jussila Jenni, Kokkola, Kanala Aatu, Halsua, Karjula Teemu, Sievi, Kivioja Jeremias, Kannus, Luoma-Tokoi Joni, Kannus, Niemi-Korpi Jere, Kannus, Palosaari Aatu, Veteli, Partanen Ville, Haapavesi, Pesola Ilari, Kannus, Pulkkinen Esa-Matti, Veteli, Rahkola Manu, Kokkola, Rahkola Mikko, Kokkola, Saari Annika, Kannus, Savolainen Jori, Lestijärvi, Syrjälä Tuukka, Kannus, Takkinen Janina, Hankasalmi, Tuomainen Touko, Toholampi, Ylikauppila Henrik, Merijärvi

Media-alan ammattitutkinto: Clee Essi, Toholampi

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Haapasalo Heli, Perho, Järvelä Samuli, Ylivieska, Karjalahti Jonna, Kokkola, Koivisto Saana, Kokkola, Laasonen Iida, Sotkamo, Mustonen Petri, Kruunupyy, Nurila Jouni, Kokkola, Prest Marcus, Kokkola

Metsäalan perustutkinto, Metsäkoneenkuljettaja: Annala Niko, Kokkola, Arvo Samuel, Kalajoki, Hintsala Santeri, Alavieska, Hukkanen Tuukka, Nivala, Känsälä Saku, Kaustinen, Känsälä Tatu, Kannus, Köyhäjoki Joeli, Kaustinen, Leppäkari Miikka-Matias, Kokkola, Nikunen Artturi, Kannus, Nurmimäki Tuukka, Sievi, Parkkonen Pietu, Sievi, Peltokorpi Netta, Kannus, Rita Teppo, Kokkola, Silakka Aatu, Kannus, Tervo Oliver, Kannus

Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto: Seppelin Miia, Kokkola

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Alahuhta Jaana, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Bakkar Murhaf, Veteli, Hietamäki Jimi, Kokkola, Huuki Minna, Kannus, Izetov Fikret, Veteli, Shudra Aleksei, Kokkola, Syrjälä Johanna, Perho, Tajik Bashir, Kokkola, Uusitupa Taru, Kokkola

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto: Kaustinen Päivi, Kaustinen, Koivisto Pertti, Veteli, Matokangas Miro, Evijärvi, Melender Sami, Evijärvi, Mäkelä Aaro, Kokkola, Vedenpää Harri, Kruunupyy, Viitasalo Lotta, Kruunupyy, Vähäkangas Juha, Kokkola

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Aro Joonas, Kokkola, Haka Laura, Kokkola, Heiskanen Aki, Kokkola, Hietala Joel, Toholampi, Hietamäki Kirsi, Kokkola, Hovatov Severi, Kokkola, Johansson Jasmin, Kokkola, Johansson Jussi, Kokkola, Kansanoja Mikko, Kannus, Kiviaho Juuso, Kokkola, Knuutila Venla, Kokkola, Koskinen Sami, Sievi, Kuoppala Ali, Kokkola, Lahnalampi Virpi, Kokkola, Laurila Riikka, Kannus, Mäkelä Jussi, Kokkola, Männikkö Veli-Matti, Kokkola, Märsylä Tommi, Kannus, Määttänen Niklas, Kokkola, Nybacka Kimmo, Haapajärvi, Olkkola Timo, Toholampi, Paasila Aatu, Kokkola, Poikkijoki Miro, Kokkola, Sundfors Thomas, Kruunupyy, Teir Nicklas, Kokkola, Viitala Lassi, Kokkola, Vuolle Tom, Kokkola, Vähämäki Tuomo, Maalahti, Wikberg Viljami, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Välikangas Tomi, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja (AT): Ahmad Mohammad, Mattila Sanna, Kokkola, Mulari Hanna, Kokkola, Nyman Miisa, Kokkola, Owoyele Samson, Kokkola, Syrjälä Teresa, Perho, Viiperi Johanna, Ylivieska, Yli-Parkas Seija, Kalajoki

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Hiltula Iiro, Kokkola, Honkala Väinö, Kokkola, Kujala Elli, Kokkola, Marjamaa Mika, Kokkola, Rikka Juha, Kokkola, Saarela Janina, Pietarsaari, Thylin Tommy, Kokkola

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Hannula Henri, Kokkola, Hästbacka Sussi, Uusikaarlepyy, Klemola Emil, Pietarsaari, Laasanen Miika, Kokkola, Lokkila Tuomas, Kokkola, Luoma Eemeli, Kaustinen, Luosa Valma, Kokkola, Nikula Mirko, Kalajoki, Salmela Topias, Kokkola, Sikala Lari, Kokkola, Torppa Valtteri, Veteli, Tuorila Joonas, Kalajoki, Vilmi Pyry, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Hihnala Henna, Kalajoki, Kastman Petteri, Toholampi, Lehtola Tiia, Kokkola, Leivo Miika, Veteli, Logren Henna, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Koski Miia, Kokkola, Moberg Meri, Sodankylä, Sormunen Salla, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Aho Adaliina, Kokkola, Broända Sanna, Kruunupyy, Byskata Niklas, Kruunupyy, Espinosa Echenique Carla, Kokkola, Grigoryeva Julia, Kokkola, Haapaniemi Jonna, Kokkola, Haikara Maarit, Kokkola, Hakala Enni, Kokkola, Halme Tony, Kokkola, Hannula Henni, Kalajoki, Harju Konsta, Kokkola, Hartikainen Inka, Kokkola, Haukilahti Oona, Kokkola, Hedman Tuuli, Kokkola, Heinonen Jessica, Kokkola, Honkaperä Jonna, Kokkola, Huhtala Marianne, Kokkola, Höykinpuro Anne, Kokkola, Ivannikova Elena, Kokkola, Joki Maija, Kokkola, Järvilä Jasmin, Kokkola, Kakkuri Emilia, Kokkola, Kanala Mirva, Kokkola, Kananen Heidi, Kokkola, Kangas Olli, Kokkola, Karvonen Milja, Kokkola, Kattilakoski Lauri, Kokkola, Kinnunen Mika, Kokkola, Koivula Veera, Kalajoki, Korkiakangas Senja, Kokkola, Kulha Lotta, Kokkola, Kurtén Nina, Kokkola, Kytölä Hilla, Jyväskylä, Kämäräinen Elias, Kokkola, Laakso Sini, Kokkola, Lehtola Maija, Kokkola, Leino Heli, Pietarsaari, Limma Teea, Kokkola, Lämsä Hilja, Kokkola, Mahamad Anab, Pietarsaari, Miettinen Minna, Halsua, Moilanen Elma-Sofia, Kokkola, Mäkelä Heidi, Kokkola, Niemelä Martti, Kokkola, Niemi Valtteri, Kokkola, Niemi-Korpi Jasmina, Kannus, Nygård Melissa, Kokkola, Peltokangas Heidi, Kokkola, Pesonen Tiia, Kokkola, Puskala Hilja, Kokkola, Rantala Pauliina, Kokkola, Rauma Marjo, Perho, Remesaho Oona, Toholampi, Rättyä Silja, Kokkola, Saaranen Paula, Kokkola, Saarinen Anni, Kokkola, Salo Anssi, Kokkola, Sorvari Jenna, Kokkola, Sundberg Sara, Kokkola, Sundfors Robert, Kokkola, Sundvik Tea, Kokkola, Tanttinen Kia, Kokkola, Tepsell Jannice, Kokkola, Tiilikka Sami, Kokkola, Timmerbacka Tiia, Kaustinen, Torppa Hanna, Veteli, Tuomaala Tiia-Maria, Kokkola, Vainio Sofia, Kalajoki, Vehkala Viivi, Kokkola, Vierre Essi, Kokkola, Wang Xin, Kokkola, Yli-Hukka Minttu, Kannus, Yrjänä Emmi, Kokkola, Yu Min, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Borg Emil, Kokkola, Heikkilä Aleksi, Kalajoki, Kalliokoski Riku, Kalajoki, Kangas Jarno, Pietarsaari, Lämsä Jesse, Kalajoki, Moisio Hannes, Pihtipudas, Nauha Joona, Kalajoki, Niva Antti, Kokkola, Sorvari Samuel, Kalajoki, Timmerbacka Daniel, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Alizadeh Najib, Kokkola, Haaponiemi Samuli, Toholampi, Himanka Eemeli, Kokkola, Humalajoki Matias, Kokkola, Isoaho Roope, Kokkola, Isokangas Matias, Toholampi, Kauppila Oona, Kokkola, Kiviaho Juho, Pietarsaari, Koskela Jimi, Kannus, Löllö Jimi, Kokkola, Mattila Arttu, Kalajoki, Sillanpää Jesse, Pietarsaari, Wikström Alexander, Kokkola

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Karhumaa Justus, Kokkola, Myllymäki Tatu, Kaustinen, Pesola Mirko, Pietarsaari, Pukema Matias, Kokkola, Saastamoinen Jesse, Kokkola, Saraste Arttur, Kokkola, Suonperä Roope, Veteli, Syri Jere, Kokkola, Särkiniemi Santeri, Pietarsaari

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Moisanen Matti, Iisalmi, Norrena Sami, Kokkola

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Aspfors Daniel, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Heikkilä Aron, Kokkola, Lapinoja Jan-Henrik, Kokkola, Mämmelä Matias, Kalajoki, Peltola Jere, Kokkola, Verronen Valtteri, Helsinki

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Asplund Jonna, Kokkola, Molander Ines, Kokkola

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Honkala Topi, Kokkola, Hotakainen Paula, Alajärvi, Häggblom Jessica, Kokkola, Lahnalampi Henri, Kokkola, Mikkonen Julius, Halsua, Mäkelä Eemil, Kokkola, Nikkari Juha-Matti, Kalajoki, Salo Kiia, Kaustinen, Truong Tran, Uusikaarlepyy, Vasalampi Riikka, Kokkola, Vehkalampi Elina, Perho, Videnoja Kalle, Jyväskylä, Välimaa Lotta, Kokkola

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA): Kurikkala Noora, Kalajoki, Tiitinen Eveliina, Kokkola, Yli-Hukka Kristian, Kalajoki, Abbas Ahmed, Kaustinen, Barbari Alireza, Kokkola, Argillander Oona, Kokkola, Rauma Roope, Kokkola, Salhi Nadja, Kokkola, Viita-Aho Veikko, Kauhava

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ja Ammattiopisto Luovin yhteistyössä keväällä 2021 valmistuneet ja nimen julkaisuluvan antaneet: 

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Martti From, Kaustinen 

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja:  Anu Viinamäki, Pietarsaari 

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2021 valmistuneet

2.6.2021 klo 12:27

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta on kevään 2021 aikana valmistunut työelämän tarpeisiin 452 perustutkinto-opiskelijaa, 91 ammattitutkinto-opiskelijaa ja 15 erikoisammattitutkinto-opiskelijaa.

Koska Keski-Pohjanmaan alue on edelleen koronan leviämisvaiheessa, juhlistamme uusia ammattilaisia perjantaina 4.6. klo 13.00 alkaen virtuaalisella kevätjuhlalla. Juhlapuheen pitää vuoden työelämäkumppaniksi valitun Alerte Oy:n toimitusjohtaja Håkan Forss. Rehtori Sirkku Purontaus puhuu valmistuville ja jakaa todistuksen valmistuneen opiskelijan puheen pitäjälle ?? ja lähihoitajan lupauksen antajalle Anni Saariselle. Opiskelijamme Paula Annala esittää lauluesitykset. Juhlan kruunaa perinteinen suvivirsi.

Valmistujaisjuhlaa voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa live.limetv.fi, ja tallenteena se on jälkikäteen katsottavissa osoitteessa limetv.fi.

Ammattiopisto on kuluneen vuoden aikana panostanut uraohjaukseen, joten valmistuneet uudet ammattilaiset ovat saaneet, ja voivat edelleen saada, uraohjaajilta tukea työllistymiseen tai jatko-opintoihin hakeutumiseen.

Lisätietoja valmistujaisjuhlasta antaa:

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus, 044 725 0101

 

Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta keväällä 2021 valmistuneet ja nimen julkaisuluvan antaneet: 

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Alaspää Tarmo, Veteli, Arkkukangas Taneli, Kaustinen, Boholm Tristan, Kokkola, Haapakoski Ilmari, Kokkola, Heikkinen Sauli, Kannus, Hintsala Juuso, Kalajoki, Isokangas Timo, Kaustinen, Jääskä Tatu, Kokkola, Keskinen Samu, Kokkola, Kivioja Arttu, Kannus, Kopakkala Miro, Kokkola, Korhonen Joonas, Kokkola, Parkkamäki Onni, Kokkola, Skog Jesse, Kokkola, Torppa Jukka, Kokkola, Valtonen Julius, Kaustinen, Vedenpää Viljami, Kruunupyy, Vinkka Jami, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Ahmed Heshw, Pietarsaari, Holopainen Tuija, Kokkola, Liao Zhi, Kokkola, Rauma Outi, Kokkola, Sido Amina, Pedersören kunta, Slukhinska Oksana, Kaustinen

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori: Ali Abdullahi Fadumo, Pietarsaari, Hansson Laura, Kokkola, Haveri Noora, Kokkola, Ihamäki Tero, Kokkola, Jokela Olivia, Kalajoki, Junno Jenni, Halsua, Koivisto Juulia, Raahe, Kuoppamaa Julia, Laihia, Manninen Janita, Kokkola, Nordlund Elina, Kokkola, Pohjonen Pinja, Kruunupyy, Pulli Jenni, Kokkola, Rantala Henna, Sievi, Seppälä Tiia, Kokkola

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja: Bielikov Kirill, Kaustinen, Kwunsong-Rönnkvist Sasiprapa, Kokkola, Liukkonen Teemu, Kokkola

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieroja (AT): Ahoranta Krista, Parkano, Laine Marjo, Kannus, Pörn Katarina, Mustasaari

Eläintenhoitajan ammattitutkinto: Leinonen Päivi, Raahe

Hevostalouden ammattitutkinto, hevoshieroja: Engman Pia, Vaasa, Jylhä Heli, Kaustinen, Nurmela Tiina, Oulu, Ronkainen Kaisamaija, Karvia

Hevostalouden perustutkinto, hevostenhoitaja: Huhtala Ida, Kruunupyy, Jukkola Taru, Kokkola, Keto Rebekka, Vaasa, Klemets Alva, Uusikaarlepyy, Lampela Iina, Laukaa, Moilanen Pinja, Jyväskylä, Nulpponen Iida, Viitasaari, Rantanen Ella, Jämsä, Rehula Kaisa, Pori, Saarinen Vera, Perho, Saukko Reetta, Seinäjoki, Tiensuu Marika, Sastamala

Hieronnan erikoisammattitutkinto, urheiluhieroja (EAT): Viitasalo Ari-Pekka, Vaasa

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, parturi, kampaaja: Annala Minttu, Pietarsaari, Dahlgren Laura, Kokkola, Heikkilä Salla, Kalajoki, Heino Onja, Kokkola, Heinua Katariina, Kokkola, Karkulahti Julia, Kannus, Kola Jonna, Kaustinen, Latvakoski Milja, Ylivieska, Malova Olga, Kokkola, Nilsson Amanda, Kalajoki, Orell Jenna, Oulainen, Pesonen Monika, Kokkola, Rekilä Essi, Kannus, Tran Truc, Kokkola

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto: Ala-Korpi Aleksi, Veteli, Eteläperä Karita, Kaustinen, Korpi Janette, Kalajoki, Myllymäki Jani, Kannus, Niemi Nina, Kokkola, Paavola Marke, Kaustinen, Toikkanen Tytti, Kalajoki, Trenn Anita, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja: Kago Zaki, Kokkola, Roiha Piia, Kokkola

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, lastenohjaaja: Dahlvik Marjo, Kruunupyy, Kinnunen Maarit, Kälviä

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaaja: Aho Vilma, Kokkola, Hedström Anna, Kokkola, Hirvikoski Petri, Kokkola, Hourula Jussi, Nivala, Johansson Siiri, Kokkola, Jämsén Marianna, Pihtipudas, Korkiakangas Linda, Kokkola, Lehtimäki Noora, Kokkola, Lindström Mona, Kokkola, Pekkarinen Outi, Pihtipudas, Poikkijoki Jenna, Kruunupyy

Kehitysvamma-alan ammattitutkinto: Jylhä Niina, Kannus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Luokkala Robert, Kokkola, Muilu Benjamin, Kokkola, Nevala Ossi, Kokkola, Nikkanen Niklas, Kokkola, Olkkola Niko, Kokkola, Saukko Niku, Kokkola, Söderling Ossi, Kokkola

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Ahola Leevi, Kokkola, Haka Jere, Pedersören kunta, Isoniemi Aatu, Toholampi, Kotisaari Niko, Pedersören kunta, Leppälä Tino, Kokkola, Leppänen Kaarlo, Kokkola, Luotsinen Robert, Kruunupyy, Löytynoja Lauri, Pedersören kunta, Marjanen Joni, Pedersören kunta, Muhonen Jere, Kokkola, Niemelä Jasse, Pietarsaari, Pajukangas Veeti, Kokkola, Rutanen Jesse, Kokkola, Selkäinaho Casper, Pietarsaari, Turpeinen Miska, Kokkola, Vuolukka Veeti, Kokkola, Vuorensivu Veeti, Pietarsaari  

Kuljetusalan ammattitutkinto, linja-autonkuljettaja: Lahti Jenna, Kokkola, Palosaari Roosa, Kokkola

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmentaja: Saarnisalo Jarno, Kokkola

Laboratorioalan perustutkinto, laborantti: Ahvenniemi Jessika, Kokkola, Ebrahimi Zeinab, Kokkola, Fränti Outi, Pietarsaari, Hietaharju Teemu, Kokkola, Humalajoki Iida, Kokkola, Karhu Ninette, Kokkola, Kinaret Tiia, Kokkola, Leppälä Päivi, Kokkola, Niemelä Julia, Kokkola, Niemelä Noora, Kokkola, Niva Alisa, Kokkola, Nurmi Marita, Kurikka, Porkola Tiina, Kokkola, Prest Meja, Kokkola, Seppänen Miiko, Kokkola, Siila Kati, Kaustinen, Spets Iiris, Kokkola, Virta Rebekka, Kauhava, Wentjärvi Miia, Kokkola

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Mäki Patrik, Kokkola, Tokola Anton, Kokkola

Liiketoiminnan ammattitutkinto: Ahlskog Pia, Kokkola, Brofeldt Riikka, Toholampi, Hirsimäki Noora, Kokkola, Huhtala Marjut, Kokkola, Kero Kaarina, Kokkola, Kero Veronica, Kokkola, Koskimaa Riikka, Kokkola, Käkelä Kimmo, Kokkola, Mattila Sari, Ylivieska, Nygård Satu, Kokkola, Nyman Malin, Kruunupyy, Oja Sonja, Kokkola, Salo Emina, Kokkola, Takala Maarit, Ilmajoki, Tikka Katariina, Kokkola, Virkkunen Ville, Kälviä, Ypyä Sirkka-Liisa, Kannus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi: Aho Anni, Kokkola, Bodbacka Noora, Kokkola, Granö Wiljam, Kokkola, Göös Jannika, Kokkola, Huusko Lea, Kokkola, Jukola Mikko, Kalajoki, Jäntti Juuso, Kokkola, Karhu Vera, Kannus, Karjula Sofia, Kokkola, Kellokoski Eevert, Kokkola, Kola Hanna-Maarit, Kokkola, Korkatti Enni, Kokkola, Korkiakangas Petteri, Kokkola, Känsäkoski Alisa, Kokkola, Lamu Miska, Kalajoki, Lindgren Jari, Kokkola, Malinen Miika, Jyväskylä, Mehtälä Aada, Kannus, Mild Janina, Kokkola, Mostafa Fahmida, Kokkola, Peltokangas Noora, Kokkola, Pihlajamäki Oona, Kokkola, Polso Emma, Kokkola, Rintalahti Venla, Kokkola, Ruppa Milja, Kokkola, Sadeharju Jenna, Pietarsaari, Salmela Jenny, Kokkola, Siirilä Oskari, Kokkola, Särkijärvi Pauliina, Pietarsaari, Tokola Oona, Kokkola, Tömisevä Riitta, Kokkola, Vargas Virkkala Ellen, Pietarsaari, Yritys Paavo, Alavus

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja

Kantola Leevi, Kokkola

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Drycksbäck Kasper, Kokkola, Höglund Jalmari, Kaustinen, Jylhä Veeti, Kruunupyy, Järvelä Kaarlo, Kaustinen, Kola Matias, Kokkola, Koskinen Kim, Kokkola, Kujala Kalle, Halsua, Olmala Samuel, Kannus, Paavola Perttu, Kaustinen, Peltoniemi Kim, Kaustinen, Ruppa Samuel, Kokkola, Salminen Miina, Pietarsaari, Santala Juho, Veteli, Sundqvist Leander, Pedersören kunta, Tikkakoski Joni, Veteli

Lähiesimiestyön ammattitutkinto: Autio Kimmo, Kannus, Hakala Tapio, Kokkola, Harju Outi, Kaustinen, Hotakainen Sari, Kokkola, Hänninen Marit, Kokkola, Keränen Ulpu, Kokkola, Kinnunen Erkki, Kokkola, Kontio Niina, Kokkola, Lakanaho Susanna, Kokkola, Lokasaari Merja, Veteli, Mikkonen Jari, Kokkola, Mikkonen Jyrki, Kokkola, Moilanen Nico, Kokkola, Mäkitalo Paula, Kalajoki, Orjala Heli, Kokkola, Santaholma Marjo, Kokkola, Sarkkinen-Vuorinen Sanna, Kokkola, Sillanpää Raimo, Kokkola, Sippola Heidi, Kokkola, Ström Lisa, Kokkola, Taarna Terho, Kokkola

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoitaja: Jääskeläinen Alisa, Turku, Kangastupa Roosa, Seinäjoki, Koistinen Suvi, Siilinjärvi, Laitila Jenina, Haapavesi, Langen Netta, Vaasa, Ojala Hanna, Oulu, Ojala Janette, Kalajoki, Puntala Johanna, Alavus, Saari Julia, Ylivieska

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä: Granvik Tina, Evijärvi, Haasala Aaro, Kokkola, Hautala Veeti, Kokkola, Joki-Hollanti Petteri, Kannus, Jussila Jenni, Kokkola, Kanala Aatu, Halsua, Karjula Teemu, Sievi, Kivioja Jeremias, Kannus, Luoma-Tokoi Joni, Kannus, Niemi-Korpi Jere, Kannus, Palosaari Aatu, Veteli, Partanen Ville, Haapavesi, Pesola Ilari, Kannus, Pulkkinen Esa-Matti, Veteli, Rahkola Manu, Kokkola, Rahkola Mikko, Kokkola, Saari Annika, Kannus, Savolainen Jori, Lestijärvi, Syrjälä Tuukka, Kannus, Takkinen Janina, Hankasalmi, Tuomainen Touko, Toholampi, Ylikauppila Henrik, Merijärvi

Media-alan ammattitutkinto: Clee Essi, Toholampi

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelujen toteuttaja: Haapasalo Heli, Perho, Järvelä Samuli, Ylivieska, Karjalahti Jonna, Kokkola, Koivisto Saana, Kokkola, Laasonen Iida, Sotkamo, Mustonen Petri, Kruunupyy, Nurila Jouni, Kokkola, Prest Marcus, Kokkola

Metsäalan perustutkinto, Metsäkoneenkuljettaja: Annala Niko, Kokkola, Arvo Samuel, Kalajoki, Hintsala Santeri, Alavieska, Hukkanen Tuukka, Nivala, Känsälä Saku, Kaustinen, Känsälä Tatu, Kannus, Köyhäjoki Joeli, Kaustinen, Leppäkari Miikka-Matias, Kokkola, Nikunen Artturi, Kannus, Nurmimäki Tuukka, Sievi, Parkkonen Pietu, Sievi, Peltokorpi Netta, Kannus, Rita Teppo, Kokkola, Silakka Aatu, Kannus, Tervo Oliver, Kannus

Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto: Seppelin Miia, Kokkola

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto: Alahuhta Jaana, Kokkola

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Bakkar Murhaf, Veteli, Hietamäki Jimi, Kokkola, Huuki Minna, Kannus, Izetov Fikret, Veteli, Shudra Aleksei, Kokkola, Syrjälä Johanna, Perho, Tajik Bashir, Kokkola, Uusitupa Taru, Kokkola

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto: Kaustinen Päivi, Kaustinen, Koivisto Pertti, Veteli, Matokangas Miro, Evijärvi, Melender Sami, Evijärvi, Mäkelä Aaro, Kokkola, Vedenpää Harri, Kruunupyy, Viitasalo Lotta, Kruunupyy, Vähäkangas Juha, Kokkola

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja: Aro Joonas, Kokkola, Haka Laura, Kokkola, Heiskanen Aki, Kokkola, Hietala Joel, Toholampi, Hietamäki Kirsi, Kokkola, Hovatov Severi, Kokkola, Johansson Jasmin, Kokkola, Johansson Jussi, Kokkola, Kansanoja Mikko, Kannus, Kiviaho Juuso, Kokkola, Knuutila Venla, Kokkola, Koskinen Sami, Sievi, Kuoppala Ali, Kokkola, Lahnalampi Virpi, Kokkola, Laurila Riikka, Kannus, Mäkelä Jussi, Kokkola, Männikkö Veli-Matti, Kokkola, Märsylä Tommi, Kannus, Määttänen Niklas, Kokkola, Nybacka Kimmo, Haapajärvi, Olkkola Timo, Toholampi, Paasila Aatu, Kokkola, Poikkijoki Miro, Kokkola, Sundfors Thomas, Kruunupyy, Teir Nicklas, Kokkola, Viitala Lassi, Kokkola, Vuolle Tom, Kokkola, Vähämäki Tuomo, Maalahti, Wikberg Viljami, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoitaja (AT): Välikangas Tomi, Kokkola

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuoltaja (AT): Ahmad Mohammad, Mattila Sanna, Kokkola, Mulari Hanna, Kokkola, Nyman Miisa, Kokkola, Owoyele Samson, Kokkola, Syrjälä Teresa, Perho, Viiperi Johanna, Ylivieska, Yli-Parkas Seija, Kalajoki

Puuteollisuuden perustutkinto, puuseppä: Hiltula Iiro, Kokkola, Honkala Väinö, Kokkola, Kujala Elli, Kokkola, Marjamaa Mika, Kokkola, Rikka Juha, Kokkola, Saarela Janina, Pietarsaari, Thylin Tommy, Kokkola

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Hannula Henri, Kokkola, Hästbacka Sussi, Uusikaarlepyy, Klemola Emil, Pietarsaari, Laasanen Miika, Kokkola, Lokkila Tuomas, Kokkola, Luoma Eemeli, Kaustinen, Luosa Valma, Kokkola, Nikula Mirko, Kalajoki, Salmela Topias, Kokkola, Sikala Lari, Kokkola, Torppa Valtteri, Veteli, Tuorila Joonas, Kalajoki, Vilmi Pyry, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Hihnala Henna, Kalajoki, Kastman Petteri, Toholampi, Lehtola Tiia, Kokkola, Leivo Miika, Veteli, Logren Henna, Kokkola

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija: Koski Miia, Kokkola, Moberg Meri, Sodankylä, Sormunen Salla, Kokkola

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Aho Adaliina, Kokkola, Broända Sanna, Kruunupyy, Byskata Niklas, Kruunupyy, Espinosa Echenique Carla, Kokkola, Grigoryeva Julia, Kokkola, Haapaniemi Jonna, Kokkola, Haikara Maarit, Kokkola, Hakala Enni, Kokkola, Halme Tony, Kokkola, Hannula Henni, Kalajoki, Harju Konsta, Kokkola, Hartikainen Inka, Kokkola, Haukilahti Oona, Kokkola, Hedman Tuuli, Kokkola, Heinonen Jessica, Kokkola, Honkaperä Jonna, Kokkola, Huhtala Marianne, Kokkola, Höykinpuro Anne, Kokkola, Ivannikova Elena, Kokkola, Joki Maija, Kokkola, Järvilä Jasmin, Kokkola, Kakkuri Emilia, Kokkola, Kanala Mirva, Kokkola, Kananen Heidi, Kokkola, Kangas Olli, Kokkola, Karvonen Milja, Kokkola, Kattilakoski Lauri, Kokkola, Kinnunen Mika, Kokkola, Koivula Veera, Kalajoki, Korkiakangas Senja, Kokkola, Kulha Lotta, Kokkola, Kurtén Nina, Kokkola, Kytölä Hilla, Jyväskylä, Kämäräinen Elias, Kokkola, Laakso Sini, Kokkola, Lehtola Maija, Kokkola, Leino Heli, Pietarsaari, Limma Teea, Kokkola, Lämsä Hilja, Kokkola, Mahamad Anab, Pietarsaari, Miettinen Minna, Halsua, Moilanen Elma-Sofia, Kokkola, Mäkelä Heidi, Kokkola, Niemelä Martti, Kokkola, Niemi Valtteri, Kokkola, Niemi-Korpi Jasmina, Kannus, Nygård Melissa, Kokkola, Peltokangas Heidi, Kokkola, Pesonen Tiia, Kokkola, Puskala Hilja, Kokkola, Rantala Pauliina, Kokkola, Rauma Marjo, Perho, Remesaho Oona, Toholampi, Rättyä Silja, Kokkola, Saaranen Paula, Kokkola, Saarinen Anni, Kokkola, Salo Anssi, Kokkola, Sorvari Jenna, Kokkola, Sundberg Sara, Kokkola, Sundfors Robert, Kokkola, Sundvik Tea, Kokkola, Tanttinen Kia, Kokkola, Tepsell Jannice, Kokkola, Tiilikka Sami, Kokkola, Timmerbacka Tiia, Kaustinen, Torppa Hanna, Veteli, Tuomaala Tiia-Maria, Kokkola, Vainio Sofia, Kalajoki, Vehkala Viivi, Kokkola, Vierre Essi, Kokkola, Wang Xin, Kokkola, Yli-Hukka Minttu, Kannus, Yrjänä Emmi, Kokkola, Yu Min, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja: Borg Emil, Kokkola, Heikkilä Aleksi, Kalajoki, Kalliokoski Riku, Kalajoki, Kangas Jarno, Pietarsaari, Lämsä Jesse, Kalajoki, Moisio Hannes, Pihtipudas, Nauha Joona, Kalajoki, Niva Antti, Kokkola, Sorvari Samuel, Kalajoki, Timmerbacka Daniel, Kokkola

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Alizadeh Najib, Kokkola, Haaponiemi Samuli, Toholampi, Himanka Eemeli, Kokkola, Humalajoki Matias, Kokkola, Isoaho Roope, Kokkola, Isokangas Matias, Toholampi, Kauppila Oona, Kokkola, Kiviaho Juho, Pietarsaari, Koskela Jimi, Kannus, Löllö Jimi, Kokkola, Mattila Arttu, Kalajoki, Sillanpää Jesse, Pietarsaari, Wikström Alexander, Kokkola

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Karhumaa Justus, Kokkola, Myllymäki Tatu, Kaustinen, Pesola Mirko, Pietarsaari, Pukema Matias, Kokkola, Saastamoinen Jesse, Kokkola, Saraste Arttur, Kokkola, Suonperä Roope, Veteli, Syri Jere, Kokkola, Särkiniemi Santeri, Pietarsaari

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Moisanen Matti, Iisalmi, Norrena Sami, Kokkola

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Aspfors Daniel, Kokkola

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Heikkilä Aron, Kokkola, Lapinoja Jan-Henrik, Kokkola, Mämmelä Matias, Kalajoki, Peltola Jere, Kokkola, Verronen Valtteri, Helsinki

Turvallisuusalan ammattitutkinto: Asplund Jonna, Kokkola, Molander Ines, Kokkola

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja: Honkala Topi, Kokkola, Hotakainen Paula, Alajärvi, Häggblom Jessica, Kokkola, Lahnalampi Henri, Kokkola, Mikkonen Julius, Halsua, Mäkelä Eemil, Kokkola, Nikkari Juha-Matti, Kalajoki, Salo Kiia, Kaustinen, Truong Tran, Uusikaarlepyy, Vasalampi Riikka, Kokkola, Vehkalampi Elina, Perho, Videnoja Kalle, Jyväskylä, Välimaa Lotta, Kokkola

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA): Kurikkala Noora, Kalajoki, Tiitinen Eveliina, Kokkola, Yli-Hukka Kristian, Kalajoki, Abbas Ahmed, Kaustinen, Barbari Alireza, Kokkola, Argillander Oona, Kokkola, Rauma Roope, Kokkola, Salhi Nadja, Kokkola, Viita-Aho Veikko, Kauhava

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ja Ammattiopisto Luovin yhteistyössä keväällä 2021 valmistuneet ja nimen julkaisuluvan antaneet: 

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja: Martti From, Kaustinen 

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja:  Anu Viinamäki, Pietarsaari