Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Vuoden työelämäkumppaniksi Alerte Ab Oy

30.4.2021 klo 13:05

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut Vuoden työelämäkumppaniksi Alerte Ab Oy:n, joka toimii Pietarsaaren kaupungin kunnossapito- ja tukipalveluyhtiönä. Vuoden työelämäkumppani valittiin jo kuudennentoista kerran. 

Alerte Oy on toiminut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston puhtauspalvelualan pitkäaikaisena työelämäyhteistyökumppanina jo pitkään ja mahdollistanut Kpedun puhtauspalvelualan opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen edistäen siten samalla merkittävällä tavalla myös opiskelijoiden valmistumista ammattiin. 

Yrityksen kaikki esimiehet ovat aloittaneet puhdistuspalvelualan uransa Kpedun tarjoaman koulutuksen kautta. Valtaosa työntekijöistäkin on palkattu Alertelle heti heidän valmistuttuaan Kpedulta. Yhteistyö on ollut laadukasta ja pitkäaikaista. 

Myös Kpedun ravintola- ja cateringala on tehnyt yhteistyötä Alerte Oy:n kanssa useamman vuoden ajan. Kuluvan kevään aikana yhteistyö on lisääntynyt Kpedun aloitettua työvoimakoulutuksen Pietarsaaressa. Alerte Oy:n ruokapalvelujen osastopäällikkö Carina Svanbäck kävi kertomassa Kpedun opiskelijaryhmälle Alerten ruokapalveluista ja järjesti kaikille kiinnostuneille työssäoppimispaikat Alerten keittiöiltä.

Yrityksen johtoportaasta löytyy kokemusta myös tutkintotoimikuntatyöstä, joka edistää näyttöjen laadukasta arviointia sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamista tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimusten mukaisesti. 

Alerte Oy arvostaa koulutusta ja palkkaa töihin koulutettua henkilöstöä. Yritys myös kouluttaa henkilöstöään, jolta ammatillinen koulutus vielä puuttuu, sekä päivittää jo koulutetun henkilöstön osaamista. Alerte näkee jatkuvan oppimisen tulevaisuuteen investoimisena. 

Palkitsemistilaisuudessa olivat läsnä Alerte Ab Oy:n toimitusjohtaja Håkan Forss sekä siivouspalvelujen osastopäällikkö Sari Aho ja ruokapalvelujen osastopäällikkö Carina Svanbäck.

Rehtori Sirkku Purontauksen ohella Keski-Pohjanmaan ammattiopiston edustajina tilaisuudessa olivat ruoka- ja puhtauspalvelualan toimialapäällikkö Tuula Junttila, puhtauspalvelualan lehtori ja tutkintovastaava Pirkko Rahkonen sekä ravintola- ja cateringalan lehtori ja tutkintovastaava Leena Roukala.

 

 

Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Vuoden työelämäkumppaniksi Alerte Ab Oy

30.4.2021 klo 13:05

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on valinnut Vuoden työelämäkumppaniksi Alerte Ab Oy:n, joka toimii Pietarsaaren kaupungin kunnossapito- ja tukipalveluyhtiönä. Vuoden työelämäkumppani valittiin jo kuudennentoista kerran. 

Alerte Oy on toiminut Keski-Pohjanmaan ammattiopiston puhtauspalvelualan pitkäaikaisena työelämäyhteistyökumppanina jo pitkään ja mahdollistanut Kpedun puhtauspalvelualan opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvan oppimisen edistäen siten samalla merkittävällä tavalla myös opiskelijoiden valmistumista ammattiin. 

Yrityksen kaikki esimiehet ovat aloittaneet puhdistuspalvelualan uransa Kpedun tarjoaman koulutuksen kautta. Valtaosa työntekijöistäkin on palkattu Alertelle heti heidän valmistuttuaan Kpedulta. Yhteistyö on ollut laadukasta ja pitkäaikaista. 

Myös Kpedun ravintola- ja cateringala on tehnyt yhteistyötä Alerte Oy:n kanssa useamman vuoden ajan. Kuluvan kevään aikana yhteistyö on lisääntynyt Kpedun aloitettua työvoimakoulutuksen Pietarsaaressa. Alerte Oy:n ruokapalvelujen osastopäällikkö Carina Svanbäck kävi kertomassa Kpedun opiskelijaryhmälle Alerten ruokapalveluista ja järjesti kaikille kiinnostuneille työssäoppimispaikat Alerten keittiöiltä.

Yrityksen johtoportaasta löytyy kokemusta myös tutkintotoimikuntatyöstä, joka edistää näyttöjen laadukasta arviointia sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamista tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimusten mukaisesti. 

Alerte Oy arvostaa koulutusta ja palkkaa töihin koulutettua henkilöstöä. Yritys myös kouluttaa henkilöstöään, jolta ammatillinen koulutus vielä puuttuu, sekä päivittää jo koulutetun henkilöstön osaamista. Alerte näkee jatkuvan oppimisen tulevaisuuteen investoimisena. 

Palkitsemistilaisuudessa olivat läsnä Alerte Ab Oy:n toimitusjohtaja Håkan Forss sekä siivouspalvelujen osastopäällikkö Sari Aho ja ruokapalvelujen osastopäällikkö Carina Svanbäck.

Rehtori Sirkku Purontauksen ohella Keski-Pohjanmaan ammattiopiston edustajina tilaisuudessa olivat ruoka- ja puhtauspalvelualan toimialapäällikkö Tuula Junttila, puhtauspalvelualan lehtori ja tutkintovastaava Pirkko Rahkonen sekä ravintola- ja cateringalan lehtori ja tutkintovastaava Leena Roukala.