Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Varaa aika jälkiohjaukseen

Vapaita paikkoja 7.8. alkavissa koulutuksissa

Katso koulutukset täältä

 

 

 

 

 

 

Työelämäpalaute kehittää Kpedun toimintaa

29.4.2021 klo 12:12

Työpaikalla järjestettävän koulutuksen määrä on lisääntynyt viime vuosina, sillä ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö on helpottanut nuoria ja aikuisia opiskelijoita siirtymään työelämään jo opintojensa aikana. Opintoja suoritetaan työelämässä joko koulutussopimuksella tai oppisopimuksella.

Ammatillisen koulutuksen laadun kehittäminen on meille Kpedussa erittäin tärkeä asia, ja olemme jo pitkään keränneet palautetta toiminnastamme sekä opiskelijoilta että työnantajilta. Palautekyselyiden teemat liittyvät asiakaslähtöisyyteen, sopimusprosessiin, ohjaukseen ja tukeen sekä vaikuttavuuteen ja laatuun.

Suomen ammatillinen koulutus on siirtymässä valtakunnallisesti yhteneväisen työelämäpalautteen keruuseen. Valtakunnallisen palautejärjestelmän käyttöönotto lähtee laajemmin käyntiin heinäkuussa 2021, mutta Kpedu on sitoutunut pilotoimaan järjestelmää jo aiemmin. Näin ollen luovumme omasta palautejärjestelmästämme ja siirrymme jo keväällä 2021 pilotoimaan uutta.

Ensimmäiset palautekyselyt työpaikkaohjaajille lähetetään jo tällä viikolla Opetushallituksen osoitteesta noreply(a)opintopolku.fi  

Vastaamme mielellään mahdollisiin työelämäpalautetta koskeviin kysymyksiin ja autamme ongelmatilanteissa tyoelamapalvelut(a)kpedu.fi. Voitte ottaa yhteyttä ongelmatilanteessa myös puhelimitse, apuna on opintosihteeri Mari Bergroth 040 3596213

Kiitämme jokaisesta palautteesta. Niiden avulla kehitämme toimintaamme työelämän parhaaksi!

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Anu Haapasalo, työelämäpalvelupäällikkö

040 359 6240

Ajankohtaista

Työelämäpalaute kehittää Kpedun toimintaa

29.4.2021 klo 12:12

Työpaikalla järjestettävän koulutuksen määrä on lisääntynyt viime vuosina, sillä ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö on helpottanut nuoria ja aikuisia opiskelijoita siirtymään työelämään jo opintojensa aikana. Opintoja suoritetaan työelämässä joko koulutussopimuksella tai oppisopimuksella.

Ammatillisen koulutuksen laadun kehittäminen on meille Kpedussa erittäin tärkeä asia, ja olemme jo pitkään keränneet palautetta toiminnastamme sekä opiskelijoilta että työnantajilta. Palautekyselyiden teemat liittyvät asiakaslähtöisyyteen, sopimusprosessiin, ohjaukseen ja tukeen sekä vaikuttavuuteen ja laatuun.

Suomen ammatillinen koulutus on siirtymässä valtakunnallisesti yhteneväisen työelämäpalautteen keruuseen. Valtakunnallisen palautejärjestelmän käyttöönotto lähtee laajemmin käyntiin heinäkuussa 2021, mutta Kpedu on sitoutunut pilotoimaan järjestelmää jo aiemmin. Näin ollen luovumme omasta palautejärjestelmästämme ja siirrymme jo keväällä 2021 pilotoimaan uutta.

Ensimmäiset palautekyselyt työpaikkaohjaajille lähetetään jo tällä viikolla Opetushallituksen osoitteesta noreply(a)opintopolku.fi  

Vastaamme mielellään mahdollisiin työelämäpalautetta koskeviin kysymyksiin ja autamme ongelmatilanteissa tyoelamapalvelut(a)kpedu.fi. Voitte ottaa yhteyttä ongelmatilanteessa myös puhelimitse, apuna on opintosihteeri Mari Bergroth 040 3596213

Kiitämme jokaisesta palautteesta. Niiden avulla kehitämme toimintaamme työelämän parhaaksi!

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Anu Haapasalo, työelämäpalvelupäällikkö

040 359 6240