Koulutamme nuoret ja aikuiset

Opiskelijatarinoita kaikilta aloilta!

Lue

Uusi asiakaslehtemme!

Tutustu

Tutustu koulutuksiin!

Klikkaa ja löydä

Uusi Maaseppä-lehti on julkaistu

22.3.2021 klo 08:51
Lehdessä on monipuolisesti tietoa luonnonvara-alan opiskelusta, alan uusista tuulista ja arjesta Kannuksen toimipaikassa. Maatalousteknologian osaamisalan opiskelijat ja opettajat kiittävät kaikkia lehden tekoon osallistuneita ja lehdessä mainostaville.

Kannuksen toimipaikan luonnonvara-alan opiskelijoiden oma Maaseppä-lehti on ilmestynyt. Lehti on Kan18Tekno-ryhmän toimittama.

Lehdessä on monipuolisesti tietoa luonnonvara-alan opiskelusta, alan uusista tuulista ja arjesta Kannuksen toimipaikassa. Maatalousteknologian osaamisalan opiskelijat ja opettajat kiittävät kaikkia lehden tekoon osallistuneita ja lehdessä mainostavia. 

Tutustu lehteen!

Uutisia

Uusi Maaseppä-lehti on julkaistu

22.3.2021 klo 08:51
Lehdessä on monipuolisesti tietoa luonnonvara-alan opiskelusta, alan uusista tuulista ja arjesta Kannuksen toimipaikassa. Maatalousteknologian osaamisalan opiskelijat ja opettajat kiittävät kaikkia lehden tekoon osallistuneita ja lehdessä mainostaville.

Kannuksen toimipaikan luonnonvara-alan opiskelijoiden oma Maaseppä-lehti on ilmestynyt. Lehti on Kan18Tekno-ryhmän toimittama.

Lehdessä on monipuolisesti tietoa luonnonvara-alan opiskelusta, alan uusista tuulista ja arjesta Kannuksen toimipaikassa. Maatalousteknologian osaamisalan opiskelijat ja opettajat kiittävät kaikkia lehden tekoon osallistuneita ja lehdessä mainostavia. 

Tutustu lehteen!