Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Katso tästä juuri nyt

haussa olevat koulutukset!

Seitsemän Kpedun opiskelijaa Taitaja2021-finaaleihin

22.2.2021 klo 12:39

Seuraavat seitsemän Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa ovat selviytyneet toukokuussa järjestettäviin Taitaja2021- eli ammattitaidon SM-kisojen finaaleihin: Iiro Hiltula (lajina huonekalupuuseppä), Riku Kalliokoski (automaatioasennus), Sakari Humalajoki ja Jani Simoinen (kappaletavara-automaatio, parilaji), Valtteri Verronen (verkkosivujen tuottaminen) sekä Iina Lampela ja Justiina Tarvonen (hevostenhoito). Kaksi viime mainittua opiskelevat Perhon toimipaikassa, muut Kokkolan Ammattikampuksella. 

Koronapandemian vuoksi Taitaja2021-semifinaalit kisattiin osallistujien omissa ammatillisissa oppilaitoksissa eri puolilla Suomea 1.2. - 5.2. Viralliset semifinaalitulokset ovat nyt selvillä kaikkien lajien osalta, ja finaaleihin päässeet opiskelijat siten lajikohtaisesti tiedossa. 

Taitaja2021 Oulu -finaalitapahtuma toteutetaan koronapandemian vuoksi uudella tavalla. Yhden ison yleisötapahtuman sijaan kilpailulajien finaalit järjestetään pääsääntöisesti hajautetusti Pohjois-Suomen ammatillisissa oppilaitoksissa 18.5. - 20.5.  

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammattitaidon Suomen mestaruuksista. Tänä vuonna lajeja on yhteensä 46. 

Taitaja2021-semifinaaleihin osallistui 1.520 ammattiin opiskelevaa. Kpedusta mukana oli 38 opiskelijaa 13 eri lajissa. 

Ajankohtaista

Seitsemän Kpedun opiskelijaa Taitaja2021-finaaleihin

22.2.2021 klo 12:39

Seuraavat seitsemän Keski-Pohjanmaan ammattiopiston opiskelijaa ovat selviytyneet toukokuussa järjestettäviin Taitaja2021- eli ammattitaidon SM-kisojen finaaleihin: Iiro Hiltula (lajina huonekalupuuseppä), Riku Kalliokoski (automaatioasennus), Sakari Humalajoki ja Jani Simoinen (kappaletavara-automaatio, parilaji), Valtteri Verronen (verkkosivujen tuottaminen) sekä Iina Lampela ja Justiina Tarvonen (hevostenhoito). Kaksi viime mainittua opiskelevat Perhon toimipaikassa, muut Kokkolan Ammattikampuksella. 

Koronapandemian vuoksi Taitaja2021-semifinaalit kisattiin osallistujien omissa ammatillisissa oppilaitoksissa eri puolilla Suomea 1.2. - 5.2. Viralliset semifinaalitulokset ovat nyt selvillä kaikkien lajien osalta, ja finaaleihin päässeet opiskelijat siten lajikohtaisesti tiedossa. 

Taitaja2021 Oulu -finaalitapahtuma toteutetaan koronapandemian vuoksi uudella tavalla. Yhden ison yleisötapahtuman sijaan kilpailulajien finaalit järjestetään pääsääntöisesti hajautetusti Pohjois-Suomen ammatillisissa oppilaitoksissa 18.5. - 20.5.  

Taitaja on Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, jossa kilpaillaan nuorten ammattitaidon Suomen mestaruuksista. Tänä vuonna lajeja on yhteensä 46. 

Taitaja2021-semifinaaleihin osallistui 1.520 ammattiin opiskelevaa. Kpedusta mukana oli 38 opiskelijaa 13 eri lajissa.