Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Katso tästä juuri nyt

haussa olevat koulutukset!

 

 

 

Kpedusta UrheiluAmis

1.2.2021 klo 12:45

Suomessa toimii 17 urheilijoille suunnatun koulutustehtä­vän saanutta ammatillista oppilaitosta, UrheiluAmista. UrheiluAmikset kuuluvat Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluverkostoon ja ovat merkittävä osa urheiluakatemian toimintaa. UrheiluAmikset ovat tarkoitettu motivoituneille ja potentiaalisille urheilijoille, ja niissä voi yhdistää huipulle tähtäävän urheiluvalmentautumisen ja ammattiin opiskelun.

Voimme iloksemme kertoa, että Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on tuon listan tuorein tulokas! Kpedu sai järjestämisluvan 1.1.2021 alkaen.

Ammattiopisto tulee jatkossakin tekemään vahvasti yhteistyötä Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian kanssa. Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen ja Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus ovat iloisia uudesta erityistehtävästä.

– Tavoitteena on mahdollistaa opiskelun ja urheilun yhdistäminen. Nuori voi valita meillä urheilijan polun, jossa 180 osaamispisteen perustutkintoon voi valita jopa 34 osaamispisteen verran urheilussa hankitusta osaamisesta, Purontaus toteaa. 

– Erityistehtävän myötä pääsemme mukaan myös UrheiluAmisten verkostoon, joka kokoontuu 2–3 kertaa vuodessa. Verkostossa jaetaan hyviä käytänteitä esimerkiksi siitä, miten valmentautumisen voi parhaalla mahdollisella tavalla yhdistää eri alojen tutkinto-opintoihin, Virolainen kertoo.

 

Lisätiedot:

Sirkku Purontaus, Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori, 044 725 0101

Timo Virolainen, Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori, 044 780 9152

 

Kpedusta UrheiluAmis

Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen, lähihoitajaopiskelija ja urheiluamislainen Anniina Hakala ja Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus iloitsevat uudesta UrheiluAmis-statuksesta.
Kuva: Eeva Huotari

urheiluoppilaitos_Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Ajankohtaista

Kpedusta UrheiluAmis

1.2.2021 klo 12:45

Suomessa toimii 17 urheilijoille suunnatun koulutustehtä­vän saanutta ammatillista oppilaitosta, UrheiluAmista. UrheiluAmikset kuuluvat Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluverkostoon ja ovat merkittävä osa urheiluakatemian toimintaa. UrheiluAmikset ovat tarkoitettu motivoituneille ja potentiaalisille urheilijoille, ja niissä voi yhdistää huipulle tähtäävän urheiluvalmentautumisen ja ammattiin opiskelun.

Voimme iloksemme kertoa, että Keski-Pohjanmaan ammattiopisto on tuon listan tuorein tulokas! Kpedu sai järjestämisluvan 1.1.2021 alkaen.

Ammattiopisto tulee jatkossakin tekemään vahvasti yhteistyötä Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian kanssa. Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen ja Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus ovat iloisia uudesta erityistehtävästä.

– Tavoitteena on mahdollistaa opiskelun ja urheilun yhdistäminen. Nuori voi valita meillä urheilijan polun, jossa 180 osaamispisteen perustutkintoon voi valita jopa 34 osaamispisteen verran urheilussa hankitusta osaamisesta, Purontaus toteaa. 

– Erityistehtävän myötä pääsemme mukaan myös UrheiluAmisten verkostoon, joka kokoontuu 2–3 kertaa vuodessa. Verkostossa jaetaan hyviä käytänteitä esimerkiksi siitä, miten valmentautumisen voi parhaalla mahdollisella tavalla yhdistää eri alojen tutkinto-opintoihin, Virolainen kertoo.

 

Lisätiedot:

Sirkku Purontaus, Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori, 044 725 0101

Timo Virolainen, Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori, 044 780 9152

 

Kpedusta UrheiluAmis

Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen, lähihoitajaopiskelija ja urheiluamislainen Anniina Hakala ja Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus iloitsevat uudesta UrheiluAmis-statuksesta.
Kuva: Eeva Huotari

urheiluoppilaitos_Keski-Pohjanmaan ammattiopisto