Koulutamme nuoret ja aikuiset

Etsitkö opiskelupaikkaa?

Hakijapalvelut auttaa

Ilmoittaudu yleisiin kielitutkintoihin

Lisätietoa

Tulevaisuuden osaajaksi

Yhteishaku 2024

Tiedoksi opiskelijan koronatartunta ja kuuden henkilön mahdollinen altistuminen

20.1.2021 klo 08:47

Keski-Pohjanmaan Ammattiopiston Ammattikampuksella (Talonpojankatu 6) opiskelevalla opiskelijalla on todettu koronavirustartunta 19.1.2020. Hänet on määrätty karanteeniin. Koronavirukselle on altistunut 15.1.2021 kaksi henkilöstöön kuuluvaa ja neljä opiskelijaa, jotka Soite on asettanut karanteeniin. Muita altistuneita ammattiopistossa ei ole tämän tapahtuman johdosta jäljitetty. Opiskelija on ollut vain kokeessa, eikä ole käynyt esimerkiksi ruokasalissa.

Soiten tiedotteen mukaan ”Soiten alueella on koronatartunnan riski bussimatkalla 15.1.2021 Kannuksen ja Kokkolan välillä! Kannuksesta 15.1.2021 klo 7.55, Kokkolassa klo 8.45 ja paluumatkalla 15.1.2021 klo 11.35–12.25 Kokkolasta Kannukseen. Soite pyytää näillä bussireiteillä 15.1.2021 olleita matkustajia seuraamaan oireita ja hakeutumaan herkästi koronavirustestiin.” 

Riski tartunnalle siis noussut sekä Ammattikampuksella että Kannuksen toimipaikassa. Jokaisen on käytettävä kasvomaskeja ja noudatettava koronaohjeita! 

Henkilöstöä ja opiskelijoita on ohjeistettu noudattamaan hygienia- ja turvallisuusohjeita koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Oppilaitosympäristöön tullaan terveenä ja maskit päällä. On ehdottoman tärkeä noudattaa näitä ohjeita.

Opiskelijoita ja henkilökuntaa on suositeltu ottamaan käyttöön myös Koronavilkku-sovellus.  

Opiskelijahuollon palvelut tarjoavat opiskelijoille tukea ja apua niin opiskeluun kuin muihin mieltä askarruttaviin asioihin. Ja aina koronaoireita tuntevan, tulee toimia ohjeen mukaan.

 

Vielä muistutuksena Soiten yleiset ohjeet:

Jos sinulla on lieviäkään koronavirukseen viittaavia oireita, pysy kotona ja ota yhteyttä Soiteen! Älä tule Soiten toimipisteeseen ilman yhteydenottoa. 

Ota yhteyttä sähköisesti: Yhteydenoton voit tehdä sähköisesti täyttämällä Omaolo-palvelun koronaoirearvion osoitteessa omaolo.fi. Mikäli oireesi sitä edellyttävät, yhteystietosi voidaan välittää Soiteen tai voit itse varata Omaolo-palvelun kautta ajan drive in -testaukseen. Linkki ajanvaraukseen tarjotaan oirearvion täyttämisen jälkeen, mikäli oireesi edellyttävät koronavirustestausta. 

Tee oirearvio ja yhteydenotto sähköisesti Omaolo-palvelussa Tai soita meille: Aikuiset, yli 16-vuotiaat sairastuneet: Koronaneuvontanumero puh. 06 828 7499. Avoinna arkisin klo 8–17, viikonloppuisin klo 8–16. 

Jos terveydentilasi vaatii päivystyksellistä hoitoa: Soiten yhteispäivystys puh. 116 117 

 

Ajankohtaista

Tiedoksi opiskelijan koronatartunta ja kuuden henkilön mahdollinen altistuminen

20.1.2021 klo 08:47

Keski-Pohjanmaan Ammattiopiston Ammattikampuksella (Talonpojankatu 6) opiskelevalla opiskelijalla on todettu koronavirustartunta 19.1.2020. Hänet on määrätty karanteeniin. Koronavirukselle on altistunut 15.1.2021 kaksi henkilöstöön kuuluvaa ja neljä opiskelijaa, jotka Soite on asettanut karanteeniin. Muita altistuneita ammattiopistossa ei ole tämän tapahtuman johdosta jäljitetty. Opiskelija on ollut vain kokeessa, eikä ole käynyt esimerkiksi ruokasalissa.

Soiten tiedotteen mukaan ”Soiten alueella on koronatartunnan riski bussimatkalla 15.1.2021 Kannuksen ja Kokkolan välillä! Kannuksesta 15.1.2021 klo 7.55, Kokkolassa klo 8.45 ja paluumatkalla 15.1.2021 klo 11.35–12.25 Kokkolasta Kannukseen. Soite pyytää näillä bussireiteillä 15.1.2021 olleita matkustajia seuraamaan oireita ja hakeutumaan herkästi koronavirustestiin.” 

Riski tartunnalle siis noussut sekä Ammattikampuksella että Kannuksen toimipaikassa. Jokaisen on käytettävä kasvomaskeja ja noudatettava koronaohjeita! 

Henkilöstöä ja opiskelijoita on ohjeistettu noudattamaan hygienia- ja turvallisuusohjeita koronatartuntojen ehkäisemiseksi. Oppilaitosympäristöön tullaan terveenä ja maskit päällä. On ehdottoman tärkeä noudattaa näitä ohjeita.

Opiskelijoita ja henkilökuntaa on suositeltu ottamaan käyttöön myös Koronavilkku-sovellus.  

Opiskelijahuollon palvelut tarjoavat opiskelijoille tukea ja apua niin opiskeluun kuin muihin mieltä askarruttaviin asioihin. Ja aina koronaoireita tuntevan, tulee toimia ohjeen mukaan.

 

Vielä muistutuksena Soiten yleiset ohjeet:

Jos sinulla on lieviäkään koronavirukseen viittaavia oireita, pysy kotona ja ota yhteyttä Soiteen! Älä tule Soiten toimipisteeseen ilman yhteydenottoa. 

Ota yhteyttä sähköisesti: Yhteydenoton voit tehdä sähköisesti täyttämällä Omaolo-palvelun koronaoirearvion osoitteessa omaolo.fi. Mikäli oireesi sitä edellyttävät, yhteystietosi voidaan välittää Soiteen tai voit itse varata Omaolo-palvelun kautta ajan drive in -testaukseen. Linkki ajanvaraukseen tarjotaan oirearvion täyttämisen jälkeen, mikäli oireesi edellyttävät koronavirustestausta. 

Tee oirearvio ja yhteydenotto sähköisesti Omaolo-palvelussa Tai soita meille: Aikuiset, yli 16-vuotiaat sairastuneet: Koronaneuvontanumero puh. 06 828 7499. Avoinna arkisin klo 8–17, viikonloppuisin klo 8–16. 

Jos terveydentilasi vaatii päivystyksellistä hoitoa: Soiten yhteispäivystys puh. 116 117